Şimdi Ara

Gracia Final Low Rate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gracia final weya gracia epilogue low rate server arıyorum.. low rate ama olmasını istediklerimi yazayım ben

Class Changer
    Gm shop (en fazla A-grade e kadar item olsun, ama kesin SSler olsun potlar olsun..)
    Global Keeper olsun..

70x den fazlada olmasın.. en azda 5x olsun...

sizinde oynadığınız server olsun lütfen. bir iki kişi oynayalım istiyorum... tek başıma takılmayı sewmiyom

• http://lineage2.tehgamers.net/
    Bartz Server: 7xExp. , 8xSP , 9xDrop , 7xAdena , 5x Spoil
    B-grade low armor ve weaponlar Luxury Shoptan alınabiliyor. Doom, BW armorlar ve top B weaponlar craftla yapılabiliyor.
    Shopta no grade harici SS ve BSS bulunmuyar ama önemli değil Giranda mutlaka player craft shoplar bulunuyor. Bu konuda sıkıntı yok. Mp potion shopta satılmıyor. 62 LVL oluncaya kadar şehirlerdeki Guidelerden basit bufflar alınabiliyor. Bir de Clan Hall buff hizmeti var. Bunlar dışında NPC Buffer bulunmuyor. Support charlar son derece önemli.
    Global Gatekeeper yok. Ama Helbound hariç haritanın her yerine summon hizmeti alabilirsin Helboundda sıkıntı var şimdilik, çok fazla player bulunmuyor ve Pass Helbound questi çalışmıyor. Zaten Helboundda tutunabilmek için iyi bir tank ve bishop party gerekiyor bizim serverda. Primeval Isle, Forge Of Gods, Isle Of Prayer, Imperial Tomb vs. forever.
    +80 lvl skiller, talishmanlar, attiributte stoneler, dyeler çalışıyor. Tattoo yok.
    ++++++++++ enchantların hayalini bile kurma. +4 de patlattığım o kadar çok item varki.
    Geçen gün trade kanalından yayın yapıyordu bir tanesi. +5 Draconic Bow, Draconic Bow, Imperial Crus. set ve +5 dual S weaponunu (hepsini birden) trade etmek istiyormuş. Ne için mi, +9 Draconic Bow için. Yani enchant yapmak çok çok zor.
    Bos Jewel yapmak için zorlamak lazım biraz. Ant Queen ve Baium Ringleri pazarda bulabilmek mümkün. Antharas ve Zaken daha nadir görülüyor. Valakas Necklace in adena değeri yok. Ya bol artılı S grade weaponlarla ya da euroyla  takas ediyorlar.
    LVL kasmak çok zor olmuyor. En son kastığım SpellHowler ve Warcry charlarımı 60 LVL kadar getirdim sonra da Adventurerin peşine takıp party ile hızlı bir şekilde LVL atlattım.
    Bütün class görevleri satın alınabiliyor. Subbclass görevini ciddi ciddi yapman gerek 
    Serverde oldukça büyük clanlar var. Sürekli de yeni üyeler arıyorlar. Bizim clan sürekli peace halinde. Hiç kimseyle problemimiz yok. Pvp, pk, castle vs. olaylarıyla işimiz olmuyor. Boss, farm, fortress . Serverde herkesin zevkine hitap eden bir clan bulabilmesi mümkün.
    Adminlerden birinden serverin 3000 online sayıya ulaştığını duydum. Ama dual box ve shop bug olduğu için net bir sayı söyleyebilmek imkansız. 300-500 belki 1000 online olabilir benim fikrimce.
    Hafta içi iş çıkışı akşam saatlerinde, hafta sonları da biraz sabah biraz da akşam saatlerinde düzenli olarak oyunda bulunuyorum. Bayram süresince birkaç gün giremeyebilirim yalnız. Gelmek isteyenler oyunda pm atarlarsa mutlaka ulaşırlar.

Hunterking ----- LVL 81 Adventurer
    Warmys ----- LVL 79 Doomcryer
    Blacksea ----- LVL 78 Shillen Templer
    Darkmys ----- LVL 77 Storm Screamer
    Spoi ----- LVL 76 Fortune Seeker

• çok yakında geliyorum..

Gelirsem Nick; pOkeRTR
  • Hala ordaysanız gelicem her ne kadar 1 ay geçmiş olsada:D
  • 1 Ay bir şey değil ki, 1,5 yıla yakın emeğim var bu serverde. Kolay kolay vaz geçebileceğimi zannetmiyorum Onur kardeşe rastlayamadım, sanırım steaksub bir serverde başlayacaktı. Ben buradayım halen.
  • Ya ben taa 2 sene önce bu serverlarda oynamışım yeni bi acc alayım dedim izin vermedi bi baktım zaten varmış pvp olanlarda takılmıştım şimdi bartz a geldim propeth olcam Adım: Health görüşürüz ENCHANTER...

Yalnız sanırım serverda şu an bir problem var dün akşam girmiştim şimdi giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 31 Aralık 2009; 10:12:47 >
  • Bırakın serveri, siteye bile giriş yapılamıyor. Ayağınız da çok uğurluymuş yani Neyse karamsarlığa kapılmamak lazım hemen, bakım filan vardır belki, umarım öyledir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hehe gerçekten öyle neyse başka türk arkadaş varmı serverda birde siz genelde daha çok hangi karakterle takılıyorsunuz ona göre pm atayım...
  • Genellikle Adventurer veya Fortune Seekerle oynuyorum. Bu güne kadar hiç bir Türkle karşılaşmadım bu serverde. İngilizcemi baya ilerlettim sayılır Ben de pm atarım mutlaka. Server bir açılsa hayırlısıyla...
  • Evet hala kapalı server bende ingilizcem orta seviyede üniversitede hazırlık okuyorum iyi oluyo online oyunlar ingilizce ilerletmek için...(Hala açılmadı...)
  • Sanırım ciddi bir bakım çalışması yapıldı servere. Ben de bir kaç gün başka serverlerde takıldım geçici olarak. Şimdi tekrar online. Ben oyundayım gelirseniz beklerim.
  • acc aldim ama oyuna giremiyorum neden:P
  • gracia final low rate server arıyorum
  • epilogue ile final aynimi (cahilliğimi bağışlayın lutfen :
  • www.l2etf.com a gelin arkadaşlar, sizin server mefta olmuş

Oyunda nickim KoenigSegg ben de başlayalı 1 ay oldu ama herkes çok yardım sever. Yardım etmemiş olsalardı henüz A grade bile alamazdım herhalde
  • http://l2world.org/

Bulgaristan menşeeli
    ortalama 200-300 oyunculu 20 katsayılı bir sunucu oynayan az sayıda Türkün yanında
    Türkçe bilen Bulgar göçmenleri de var.
  • Orijinalden alıntı: kyorhan

www.l2etf.com a gelin arkadaşlar, sizin server mefta olmuş

Bu duruma uygun ata sözleri var; ateş düştüğü yeri yakar, el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış vs. Senin için komiktir belki ama benim içim yanıyor. L2J TEHGAMERS serveri kapanmıştır arkadaşlar. 1,5 yılı aşkın emeğe, harcadığım binlerce saate ve binbir özenle geliştirdiğim charlarıma mı yanayım, bir anda toz olan itemlerime mi yanayım, kaybettiğim ortama ve arkadaşlara mı yanayım ... Ufff kısacası hiç tadım yok bu aralar. 10x bir serverde oyuna başladım tekrar ama eskisi gibi zevk vermiyor artık.
    4 bilion kadar adenam, +6 draconik armorum, major arcanam, full attiributte +4 angel slayerim, full attiributte forgotten bladem, ful attiributte imperial stafım, +6 wind atack aughmentli desparion stafım, tallum bladem, dragon grinderim, meteor showerim, darc crystal light ve robe setim, tallum heavy ve robe setim, majestic heavy setim, doom light ve heavy setim, bluewolf heavy setim, zubei, avadon .... antharasım, baimumum, ant queenim, tateo setlerim, majestc setlerim... yoklar artik, c grade common itemlerle dolanıp duruyorum.
    Daha bir kaç gün önce epiloque yükseltmesinden bahsederlerken ne oldu, birden kapanıverdi server. Aslında offical server gerçeğini hepimiz biliyoruz, oyun olsun diye başlıyoruz, nedense sonra bağanıyoruz ama en sonunda yıkılıyoruz. Oyun zevkimden ve isteğimden daha uzun ömürlü bir server bulamadım. Server bitti hayat bitmedi henüz, baksın herkes keyfine... Colibri kardeş sana daha önce de söylemiştim, ayağın çok uğurluymuş
    Şaka şaka, serverin son günlerinde de olsa seninle tanışıp birlikte oyun oynayabildik. Arkadaşlığımız yeni serverde de devam ediyor, her ne kadar burada ezik kalsak da Herşey bir tarafa, az önce saydığım itemlerin hepsine bile değişmezdim seni

• Orijinalden alıntı: ENCHANTER

Orijinalden alıntı: kyorhan

Bu duruma uygun ata sözleri var; ateş düştüğü yeri yakar, el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış vs. Senin için komiktir belki ama benim içim yanıyor. L2J TEHGAMERS serveri kapanmıştır arkadaşlar. 1,5 yılı aşkın emeğe, harcadığım binlerce saate ve binbir özenle geliştirdiğim charlarıma mı yanayım, bir anda toz olan itemlerime mi yanayım, kaybettiğim ortama ve arkadaşlara mı yanayım ... Ufff kısacası hiç tadım yok bu aralar. 10x bir serverde oyuna başladım tekrar ama eskisi gibi zevk vermiyor artık.
    4 bilion kadar adenam, +6 draconik armorum, major arcanam, full attiributte +4 angel slayerim, full attiributte forgotten bladem, ful attiributte imperial stafım, +6 wind atack aughmentli desparion stafım, tallum bladem, dragon grinderim, meteor showerim, darc crystal light ve robe setim, tallum heavy ve robe setim, majestic heavy setim, doom light ve heavy setim, bluewolf heavy setim, zubei, avadon .... antharasım, baimumum, ant queenim, tateo setlerim, majestc setlerim... yoklar artik, c grade common itemlerle dolanıp duruyorum.
    Daha bir kaç gün önce epiloque yükseltmesinden bahsederlerken ne oldu, birden kapanıverdi server. Aslında offical server gerçeğini hepimiz biliyoruz, oyun olsun diye başlıyoruz, nedense sonra bağanıyoruz ama en sonunda yıkılıyoruz. Oyun zevkimden ve isteğimden daha uzun ömürlü bir server bulamadım. Server bitti hayat bitmedi henüz, baksın herkes keyfine... Colibri kardeş sana daha önce de söylemiştim, ayağın çok uğurluymuş
    Şaka şaka, serverin son günlerinde de olsa seninle tanışıp birlikte oyun oynayabildik. Arkadaşlığımız yeni serverde de devam ediyor, her ne kadar burada ezik kalsak da Herşey bir tarafa, az önce saydığım itemlerin hepsine bile değişmezdim seni

Bende çok üzüldüm bu duruma gerçekten çünkü aynı duyguları ben ilk serverimda tatmıştım. Teşekkür ederim neticede oyun bu oyunun online olmasının bir nedeni de arkadaşça güzel vakit geçirebilmek söylediklerin için çok teşekkürler... ( hadi abi nerde kaldin seni bekliyorum gir servera

• Orijinalden alıntı: ENCHANTER

Duygularını anlayabiliyorum dostum, bir kaç sene emek harcayıp herşeyin bir kerede havaya toz olup karışması çok yıkıcı gibi gelse de aslında gerçek hayat ta böyle birşey. Senelerce okul okuyorsun, annen baban seni yetiştiriyor, kariyer yapıyorsun, dil öğreniyorsun ama kokuşmuşun teki sen askerede dağdayken seni öldürüyor. Yaptığın herşey boşa gitmiş gibi oluyor...

Çok fazla dallandırmayalım mevzuyu, yeni server hangisi ?

• quote:

Oyunda nickim KoenigSegg ben de başlayalı 1 ay oldu ama herkes çok yardım sever. Yardım etmemiş olsalardı henüz A grade bile alamazdım herhalde

Drop x 15 Mantikli oynanirsa 1gunde a grade set duzulur diye tahmin ediyorum D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.