Şimdi Ara

Gracia Final Server Arayanlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim banada link atarmisin arada takiliriz beraber
  • Banada Bi Pm Beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Kardesim banada link atarmisin arada takiliriz beraber

quote:

Orjinalden alıntı: Efendy4Ever

Banada Bi Pm Beyler

PM ler Gönderildi

Dun Herolar belli oldu Geç kalmayın Gün Geçtikçe Player Sayısı Yükseliyor.
  • cumcum pm den veya msn den at sunu da bakalim server nasil mis.
  • Linki söylermisin?
  • serverda a.q alive gidin kesin plis :(
  • merhaba bende gelebilirim bu servere ama 1-2 hafta sonra başlayacağım linki pm atarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: taliptako

merhaba bende gelebilirim bu servere ama 1-2 hafta sonra başlayacağım linki pm atarmısınız

Pm Gönderildi
  • Ciddi oynıyan arkadaslar nickleride eklersınız bı ara..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Damir153

Linki söylermisin?

• PM Gönderildi Arkadasım
  • Aksamlar kalite oynucak 1 pt adam olsa veya 2pt rasgele pt kurmayiz xD
    tanki 2 healerli falan guzel pt soyle zevkli olurdagitirdik 80 skilleri aliriz durmadan xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: cumcumx

Recai server link ini kaldır gelmek isteyen adam gibi adamalara pm ile ver ..
    İti kopugu dolmasın oyun zevkımızın ıcıne etmesın ..Onur kardesım falan gelsın oynasın onlarla beraber her yerde oynarım ..siz kimlerı kastettigimi biliosunuz ..Recai acele kaldır server ismini..

Cumhur abi küstüm şu anda sana ben kardeşin diğilmiyim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Cobain* -- 3 Haziran 2009; 10:50:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.O.G_Randy

quote:

Recai server link ini kaldır gelmek isteyen adam gibi adamalara pm ile ver ..
    İti kopugu dolmasın oyun zevkımızın ıcıne etmesın ..Onur kardesım falan gelsın oynasın onlarla beraber her yerde oynarım ..siz kimlerı kastettigimi biliosunuz ..Recai acele kaldır server ismini..

Cumhur abi küstüm şu anda sana ben kardeşin diğilmiyim yani

Ayıpsın dogukan sızlerde kardesımsınız tabıki...Basım ustunde yerınız var ama tum gun oynıyamıorum aksamları ısten gelınce falan oynayabılıorum ...Onur napıo crpk ses seda yok ...

• 1 yıl aradan sonra L2 ye tekrar dönüyorum(okul yüzünden oynayamıyordum)Bu server güzel gibi özellikle no donate olayı iyiymişCumhur abi link gönderebilirmisin?Veya başka linki bilen pmden gönderebilir

Şimdiden teşekkürler..
  • vay vay vay kımler gelmıs nerelerdesın bea sen ..
    Senın ısımde mert mıydı....İnşallah yanlıs hatırlamıorumdur..Dragonlancede beraberdık...
  • EvetDragonlance güzel günlerdi tabi 1 yıl oldu oynayalıŞuan clienti update ediyorum ama çok yavaş 5mb yi 10dkda yüklediLinki pmden gönderebilirmisin?Veya msnim açık ordanda görüşebiliriz
  • quote:

vay vay vay kımler gelmıs nerelerdesın bea sen ..
    Senın ısımde mert mıydı....İnşallah yanlıs hatırlamıorumdur..Dragonlancede beraberdık...

quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

EvetDragonlance güzel günlerdi tabi 1 yıl oldu oynayalıŞuan clienti update ediyorum ama çok yavaş 5mb yi 10dkda yüklediLinki pmden gönderebilirmisin?Veya msnim açık ordanda görüşebiliriz

Dragonlance ekibi Şaka maka bu serverda toplandı cumhur abi :D

• Sende ordan mısınK.bakma nickleri hatırlamıyorum az kişi var hatırladığım 1 yıl olduHerneyse bu linki göndercek yokmu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.