Bende o high grade 80lvl stonelerden 33 tane var bi adam verdi beleşeAma değerlimi bilmiyorum ben yarın kasarım iyiceCumhur abi sen farm için hangi charı kullanıyorsun?
Party ve Cumhur abi bi server var inanılmaz zevli kesinlikle gelin gracia final ve1k+ player var 2nizide beklerm isterseniz 2nizde pm olaraka atarım
quote:
Orjinalden alıntı: cumcumx
bazı arkadaslar gelmesın diye koymuyoruz lınkı ...
Recai sana ulasamadık ıkı gundur... zomzom ıle gırmıosun galıba ...mert te serverda..
banada atarmısınız link bnde oynamak istiyorum bu serveri
quote:
Orjinalden alıntı: L.O.G_Randy
Cumhur abi alınma ama server cok kotu daggerda 284 speed 1324 a speed 250 evasion oluyor acaip ucmus server
Gracia Finalin Genell Özelliklerinde Dagger Classlar Önplandadır /Özellikle Th/ Gracia Final e Göre Senin Dediğin Evasion vede Speed Normal Ama Attack Speed Fazla
quote:
Cumhur abi alınma ama server cok kotu daggerda 284 speed 1324 a speed 250 evasion oluyor acaip ucmus server
O kadar deneme fırsatı bulamadım.. Gunde 2 saat oynuyorum
quote:
Party ve Cumhur abi bi server var inanılmaz zevli kesinlikle gelin gracia final ve1k+ player var 2nizide beklerm isterseniz 2nizde pm olaraka atarım
Pm at bakalım onuda ınceleyelım ii ise gelırız...Sorun deıl ..
Bana Sağlam Bi Gracia Final System ı Upload Edebilicek Varmı?Servera Giremiyorumda Herhalde Sorun Systemda...
quote:
Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe
Bende o high grade 80lvl stonelerden 33 tane var bi adam verdi beleşeAma değerlimi bilmiyorum ben yarın kasarım iyiceCumhur abi sen farm için hangi charı kullanıyorsun?
Suan Spellhowler ii kesıo custom farm areada ...
quote:
Orjinalden alıntı: cumcumx
quote:
O kadar deneme fırsatı bulamadım.. Gunde 2 saat oynuyorum
konuyu açan adam ve arkadaş çevresine babak ta öle girs servera
Ya Birde Evas Tempların Dyelerini Bilen Varmı ?
quote:
Gönder bakalım belki güzeldir deneyelim
Yolladım bil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme