Şimdi Ara

Grado sr60i ile uyumlu flac calan DAP tavsiyesi (rock dinlenecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grado sr60i ile uyumlu flac calan DAP tavsiyesi (rock dinlenecek)

Arkadaşlar başlıktada söylediğim gibi, rock müzik için grado sr60i ile bütünleşebilecek flac calar önerisi rica ediyorum. şu an hali hazırda sansa clip + mevcut elimde. brainwavz m2 ile kullanıyorum, memnunum aslında. ama rock müzik için bu kadar önerilmiş bir kulaklık almışken, bir veya bikaç tık daha yukarı DAP almak daha mantıklı geliyor. Bütçem 400 tl civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indicavia -- 29 Mart 2012; 9:16:14 >

• O fiyata çok fazla bi seçeneğiniz yok aslında. S:flo2 çok iyi bi seçenek olur ama line out için bide amfi gerekecek. Ben fiio e6 yı denemedim ama, kötü olmadığına hatta iyi bile sayılacağına dair yorumlar var. Ben olsam bu şekilde yapardım, ki yaptımda :)

Amfim e6 dan daha iyi sadece, benim önerim bu şekilde. S:flo2 tizlerinin biraz matlığı haricinde çok iyi bi dap. Forumda 190 a satan arkadaş vardı zaten. Ben değilim, satıştan çektim yanlış anlaşılmasın. Aynı fiyattan bende satıyodum bi ara :)
  • başka tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

400 tl yaptım bu arada limtimi, bende araştırıp bulamadım o civarlarda DAP çünkü.
  • up
  • denemedim ama bulabilirsem hifiman hm601 ile denicem, yorumlarımı yazarım
  • Rock müzik ile uyumlumudur hifimanler.. bi onuda araştıralım bakalım.
  • hifiman ler bütçemi aşıyor. sflo2 bulamadım hiç bir yerde. sonyler bas karakterli diye elendi en baştan..

başka seçenek yok mu arakadaşlar lütfen bi yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indicavia -- 6 Nisan 2012; 10:54:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kef q350 ye amfi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.