Şimdi Ara

Graffiti ile ilgilenen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Profesyonel veya wildstyle olması şart değil, sadece bombing ve tagging eylemleriyle ilgilenen var mı? Teçhizat olarak neler kullanıyorsunuz?

• Hocam yaklaşık 5 senedir ilgileniyorum. Bombing için kalın uçlu marker denen kalemlerden kullanıyoruz veya sprey boya. Genelde sprey boyalarda kalın sıkan boya başlıkları kullanılıyor ama ince ile de bombing atılabilir. Tag için de yine markerlar veya sprey boyalar kullanılıyor. Bu işi abartırsan yangın tüpü ile ya da direkt boya rulosu ile bile yapabilirsin bu işlemleri. Graffitide genelde aynı elementler kullanılıyor ama sadece teçhizatlardan birkaçı değişiyor. Wildstyle için kullandıklarını bombing veya tagging için de rahatlıkla kullanabilirsin. Eğer seni engelleyecek bir durum yoksa, ailevi durumlar, sınavlar gibi çok güzel bir uğraş kendini yazı ve karakter alanında geliştirirsen aylık bir mühendisin kazandığı kadar para bile kazanabilirsin İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PhysicsofRap kullanıcısına yanıt
    Tag icin yeni baslamak isteyen biri nasil bir calisma plani izleyebilir?

• Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle kendinize bir tag belirlemeniz gerekiyor sevdiğiniz bir çizgi film kahramanı bile olur ondan sonra kağıda stilinizi belirleye belirleye çalışabilirsiniz. Tagin çok bir pohpohlanacak yanı yoktur düz bile yazsanız tag diyebilirsniziz
  • PhysicsofRap kullanıcısına yanıt
    Anladim benim aslinda ilgim yoktu. Ama yazabilsem iyi olur diye dusundum

• Tag için normal keçeli ya da kalın stabilo ile çalışabilirsin. Profesyonel writer'ların tag stillerini örnek almadan kendin tag çıkartman çok zor.

Graffiti yapmak istiyorsan simple yapmadan wild style yapman emeklemeden koşmaya benzer. Hiç bir gelişme gösteremez olduğun yerde sayarsın. Graffiti yaparken de artline veya uniball numaralı çizim kalemleri kullanırsan daha temiz çizgiler elde edersin. Boyama işlemini ise biraz geliştikten sonra yaparsan gereksiz kalem harcaması yapmamış olursun.

Instagram kullanıyorsan @ahmetbozyurtt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.