Şimdi Ara

Grafik Ekran Sorunu Helppp.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Linux buyuk ıhtımalle grafık ayarlarını yanlıs yaptıgım ıcın sıyah ekranad acılıyor..

# pico /etc/X11/XF86config

ile conf. dosyasını goruntuluyorum fakat nerede ne yapacagımı bılemıyorum..monıtor ayarlarını ekran kartı ayarlarını nasıl yapacagım.?

Bu arada monitorum Vestel 15" ..ekran kartı onboard 8 mb .)) Eskı kasa ıdare edıyoruz..

Yardım edersenız sevınırım..

• #pico /etc/ttys

ttyv8 "/usr/X11R6/bin/xdm -nodaemon" xterm off secure

satırındaki off kısmını on olarak değiştir
  • Bu nasıl bi sonuç doguracak.?

Biraz acıklarsan sevınırım malum yenı ogrenıyorum...
  • Denedım ama bos sımsıyah ekran cıktı boyle bı dosya yok heralde ...?

ne olacak sımdı lutfan yardım edin..
  • Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
    Ekran kartının yonga modeli nedir?
  • Walla Gelecek linux die bi cd arkadasımdan aldım )) hangi komutla ogrenılıyor hemen ogreneyım hangı dagıtım oldugunu..Xp&linux kurmayı basardım actimda linuxu fakat nedense bir anda sıyah ekrana dondu..Ekran kartım 8 mb onboard ))

bu arada #pico /etc/X11/XF86config ile conf dosyamı goruntuledım..bı faydasi varsa buraaya c/p yapayım dıcem ama ordan nasıl kopyalaıyp buraya yapıstıracagım onuda bılmıyorum..)) neyse yardımlarınızı beklıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreaM0707 -- 25 Mart 2006; 15:26:17 >
  • Bi uzman yokmu yaw :) cevap beklıyorum ))
  • Anlaşılan kımse bılmıyor..Linux falan...Eglence su bu olsa mesajlar yagardı..((
  • a_elyesa@hotmail.com msn den yardımcı olabilirim, problemi tam olarak anlayamadım. anlasamda bunun birkaç sebebi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.