Şimdi Ara

Amd Ryzen Ekran Görüntü Sorunu(ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün montajını yaptığım ryzen 2600x, msi x370 sli plus ve Kingston 16 GB DDR4 3000 MHZ HyperX Predator, görüntü gelmiyor, iki ekran kartı ile denememe rağmen, anakart üzerinde ki ram ve cpu ışıkları sabit bir şekilde yanıyor, ddr4 4gb 2400 mhz ram ile deneme rağmen sistemi açamadım, bios update yapmam gerektiğini biliyorum fakat ekran olmadığı için müdahale edemiyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrrur -- 4 Mayıs 2018; 22:39:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bios update olmadan herhangi bir şekilde ilerleyemezsiniz. En yakın zamanda aldığınız yer ile irtibata geçmelisinz
  • Yine bir MSI ve yine güncel olmayan bioslar. Depoda ki ürünlere bios mu yüklicek diyenlere belirteyim Asus B350 anakartlar son güncel bios ile çıkıyor
  • Haklısınız, bilseydim kesinlikle almazdım, maalesef.. uğraşacağım gibi, aldığım yerde ki gereksiz yorumlar yerine ürün hakkında bilgi verici yorumlar olsa idi elbette almazdım , tabi öyle bir şey mümkün değil, izin verilemez o tarz yorumlara, anca reklamını yapsınlar. Üzücü ve sinir bozucu bir durum ile uğraşıyorum, teşekkür ediyorum sizlere. Bendede hata var fakat... İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgrrur

Haklısınız, bilseydim kesinlikle almazdım, maalesef.. uğraşacağım gibi, aldığım yerde ki gereksiz yorumlar yerine ürün hakkında bilgi verici yorumlar olsa idi elbette almazdım , tabi öyle bir şey mümkün değil, izin verilemez o tarz yorumlara, anca reklamını yapsınlar. Üzücü ve sinir bozucu bir durum ile uğraşıyorum, teşekkür ediyorum sizlere. Bendede hata var fakat... İyi günler
    İstanbul gibi bir şehirde oturuyorsan mutlaka yakınlarında ryzen kullananlar vardır rica edip 5 dakikalık bir işlem ile biosunu güncelleyebilirsin. Ayrıca bazı anakartlar da özel bir USB girişi oluyor o USB girişi üzerinden direk bios güncellenebiliyor onu da bir araştır.
  • Teşekkürler fakat İstanbul da yaşamıyorum, baktığım kadarı ile bahsettiğiniz bios desteği anakartta yok, iade etmeyi düşünüyorum fakat sata ve anakartın koruma bareketinin poşetlerini açtım, aldığım yer hepsiburada, iade konusunda prosedür nasıl işliyor, iade edebilme şansım varsa uğraşmak istemeden, asus anakart alıp geçeceğim. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgrrur

Teşekkürler fakat İstanbul da yaşamıyorum, baktığım kadarı ile bahsettiğiniz bios desteği anakartta yok, iade etmeyi düşünüyorum fakat sata ve anakartın koruma bareketinin poşetlerini açtım, aldığım yer hepsiburada, iade konusunda prosedür nasıl işliyor, iade edebilme şansım varsa uğraşmak istemeden, asus anakart alıp geçeceğim. Teşekkürler
    Kutusu hasar gormediyse ve parcalarda eksik yoksa her kosulda iade edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok, sadece ambalajlarını açtım, onuda açmak zorundaydım, çok teşekkür ediyorum, iade edip, asus veya gigabyte anakart alacağım. Hoşçakalın

• Ryzen 1 işlemci bulup onunla biosu güncellemeniz gerekir.Anakartı aldığınız yere başvurun ya da servise gönderin...
  • Ürünü nedne iade ediyorsun, servise gönderceksin bios update yapıp geri göndercekler.

2. nesil ryzen kullanmak istiyorsan piyasadan alacağın marka fark etmez her x370 anakartda bunu yapmak zorundasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.