Şimdi Ara

Foxconn ekran kartı ve bios sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar ben size konuyu şöyle anlatayım.1 sene öncesine kadar Zotac 9500gt aldım(almaz olaydım).Bu ekran kartını aldıktan sonra 3 tane PSU değişirdim 1 defada ürünü garantiye gönderdim ve yenisini gönderdiler.Sorun ise oyun oynarken çok düşük sistem gereksinimli oyunlarda bile sistem kilitleniyor. Ve ekranda mor noktalar falan çıkyor.Bu gün foxconn sitesinde gezerken gördüm.Bios günceellemesi gelmiş ve başlığı "Fix PCI Video Card display abnormal issue" Benim sorun Bu güncellemeyi yaparsam bu sorun düzelirmi PSU ekran kartı ile tam uyumlu ekran kartını başka bi pc de deneme fırsatım olmadı.
    Daha önceden başka anakartlara bios yükledim bilgim var. ama Fox liveupdate sanırım buda sistemin orjnal olmadıgından.Yani kısacası

1:bu güncelleme ile ekran kartımı sorunsuz kullanabilirmiyim?
    2:Foxconn liveupdate Xp orj. olmadıgı için hata verirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuryontar -- 26 Mart 2011; 2:31:34 >

• Foxconn anakartlar hakkında bilgim yok ama bios güncellemesi sorun çıktığında ilk yapman gereken işlerden biri, gigabyte'ın @bios programı windows üstünden kolayca bios güncelliyor, foxconn da da basittir, bence yapmalısın...
  • gncellemiyi yaptım Manuel olrak yaptım :şimdi ekran kartını biraz zorlucam bakalım kilitlenme olcakmı.Olmazsa okadar sevincemkii soruma :D . Birde ben sadece benims sorunum olan bios güncellemesini yaptım enson çıkada oymuş deyierlerini yapmam bişi değiştirrimi?
  • En son güncellemeyi yapmak her zaman daha mantıklıdır, bios güncellemesini fazla abartmamak lazım, her zaman ufak bir risk var, sorun varsa bios güncellemesi yap, sorun yoksa hiç elleme...
  • daha donma yok 1-2 saatir wow oynuyorum . kilitlenmedi ama belli olmuyo işte ne oldugu dün 5-6 hiç kilitmenmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.