tekrar kurunca düzeld i2-3 saat pk yaptım geri bozuldu
quote:
Orjinalden alıntı: MinorSir
tekrar kurunca düzeld i2-3 saat pk yaptım geri bozuldu
upp pls
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
oyunu sil yükle. düzelmezse format at. oda olmazsa ekran kartının sürücüsünü tekrar yükle. o da olmazsa ekran kartını çıkar tak. o da olmzsa ekran kartını yenile. o da olmazsa bilgisayarını çöpe at yenisini al
bişeyi unuttun
kasayı yan yatır
quote:
Orjinalden alıntı: Sph
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
oyunu sil yükle. düzelmezse format at. oda olmazsa ekran kartının sürücüsünü tekrar yükle. o da olmazsa ekran kartını çıkar tak. o da olmzsa ekran kartını yenile. o da olmazsa bilgisayarını çöpe at yenisini al
bişeyi unuttun
kasayı yan yatır
ya dalga geçilcek basşka topic bul 2 gündür sinir oluyom zaten sana
2gundurmu ben 1.5 haftadır dh ye girmiyorum
şu arenada siyah zemin karizma olmuş =)
ark.lar ltfn espiye vurmayın topici pklar beni bekliyor ben pynıyamıyorum yardım edene ronark 56 assımı vercem yan çar 51 mage itemli elixirli
Bendede oldu ama normal oyunuma devam etti ara ara oluyo
ya bende galiba directx yok ondanmı 9.0 çok akrışık kuramdım bana basit bi yüklemsi olan direct x download linki yollarmsınız
baska bir oyun aç onda dene bakalım eğer onda böyle olmuyorsa hata oyundandır demektir oda çok zor bişey değil yeniden yükle düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: birlik001
baska bir oyun aç onda dene bakalım eğer onda böyle olmuyorsa hata oyundandır demektir oda çok zor bişey değil yeniden yükle düzelir
bu 2. yükleyiş işte
Selam, bence oncelikle ekran kartinin son surucusunu yukle sonra directx i sil ve yeniden yukle,bilgisayar bilgin ne kadar bilmiyorum ama eminimki grafik ayarlarini kontrol etmis olacak kadar biliyorsundur o yuzden onlardan bahsetmiyorum bile.Driver ve directx i yeniden yukledikten sonra duzelmez ise ozel mesaj at bana bilgisayar ozellikleri ile ilgili biraz daha fazla bilgi sahibi olduktan sonra yardimci olmaya calisirim.
Saygilarimla,
ARkadasım Ekren kartını guncelle olmadı; Oyunu tekrar yükle olmadı; DirectX yenile olmadı; YEniden patchleri indir olmadı; yapılcak baska bir sey yok
pm ne bak
quote:
Orjinalden alıntı: MinorSir
pm ne bak
Kim ben miOleyy kazandım+7 ib versen yeter
herkes ekran kartı sürücüsü güncelle dio nasıl olcak o iş
arena güzelmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme