Şimdi Ara

Grafik İşlemci (GPU) - 0%

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim.Son birkaç haftadır bilgisayarımın normalden fazla ısındığını farkediyordum,bugün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Aida64 Extreme'in deneme sürümünü bilgisayarıma kurdum.Orada gördüğüm bir veri beni şüpheye düşürdü.Grafik İşlemci (GPU) verisinin karşısında 0% yazıyordu.Sanıyorum bu normal bir durum değil.Bunun yüzdesini nasıl arttırabilirim neler yaparsam artar sizden yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

Not: Pcmin marka modeli : Acer Aspire V3-571G

• en son temizlik ne zaman yaptın
  • batucan05bb kullanıcısına yanıt
    Selam
    AIDA 64 TRIAL VERSION olduğundan bazı şeyleri görmeniz olanaksızdır. Bunu TAM sürüm yaparsanız ya da bir yerlerden TAM sürümünü bulabilirseniz, bilgisayarınızın tüm detaylarını görebilirsiniz.

Bilginize ve kolay gelsin..
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Hocam trail version olduğundan dolayı göremesem yanında üstte olduğu gibi trail version yazar.Ama bu sıfır konumunda çalışmıyor hiç.HWMonitor programını kurdum orda da hiç fanla alakalı birşey gözükmüyor.
    grafik kartının panelinden ayarlara baktınmı
  • barobmw kullanıcısına yanıt
    baktım hocam bi ayar bulamadım bu konu ile alakalı.
  • ekran kartının modelini yazarmısınız
  • barobmw kullanıcısına yanıt
    NVIDIA GeForce GT640M
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

NVIDIA GeForce GT640M

Sebebi laptop'ında sadece cpu fanı olması.Gpu fanı yok ki çalışsın.Standart notebooklar tek fanlı olur.Oyun notebookları çift veya daha fazla fan barındırır.Seninki standart notebook sınıfına giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 8 Ocak 2014; 19:12:04 >
  • Hocam cpu fanıda gözükmüyor ki yaptığım testte.Bu internetten bulduğum bi resim aradaki farka bakarsanız bende fan sekmesi hiç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: batucan05bb

Hocam cpu fanıda gözükmüyor ki yaptığım testte.Bu internetten bulduğum bi resim aradaki farka bakarsanız bende fan sekmesi hiç yok.

Evet fan hızı ölçümü tüm fanlarda olan bi özellik değil :) Benim eski notebook da hiç bi fan görmüyordu everest programı ile.
    Eğer fanın çalıştığından şüphen varsa bi oyun aç.Elini ızgaranın kenarına koy.Hava geliyorsa fan etkindir.Eğer uzun süredir kullanıyorsan bilgisayarı ve sıcaklık çok yükseliyorsa fanın tozunu temizleyip, macunu yenileyebilirsin.

• arkadaş gerekli cevabı vermiş ama sınmadan şikayetçiysen fanı temzile termal macun sür
  • % olan kısım kartın kullanımı dostum fan hızı değil
  • O % lik kısm GPU nun kullanımı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selam
    Pardon ben Laptop markasını görmemişim.. Acer Aspire V3-571G marka bilgisayarınızda FAN olduğunuzdan emin misiniz? Bence bu çabanız boşa ve bu bilgisayarda GPU fanı bulunmuyor.
    Bilginize ve kolay gelsin..

Not: İnternetten bulduğunuz o resim de herhangi bir masaüstü bilgisayara ait.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.