Şimdi Ara

Grafik işlemci hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.sorunum şu;oyun oynamaya çalıştıgımda sorun yoktu.şimdi oyunu normal açıyorum ama nvidia ekran kartı çalışmıyor.otomatikman intel devreye giriyor.nette çözümünü bulamadım.oyunu sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik işlemciyle çalıştır dediğimde hata veriyor.hata aşağıdaki gibi.

Grafik işlemci hatası

nvidia nın kendi denetim masasından oyunları ayarlamaya çalışıyorum yine olmuyor.
    sistemim:i7 3632 işlemci,6 gb ram,nvidia gt 635m 2 gb ekran kartı ,1 tb hdd

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_91

merhaba arkadaşlar.sorunum şu;oyun oynamaya çalıştıgımda sorun yoktu.şimdi oyunu normal açıyorum ama nvidia ekran kartı çalışmıyor.otomatikman intel devreye giriyor.nette çözümünü bulamadım.oyunu sağ tıklayıp yüksek performanslı grafik işlemciyle çalıştır dediğimde hata veriyor.hata aşağıdaki gibi.

Grafik işlemci hatası

nvidia nın kendi denetim masasından oyunları ayarlamaya çalışıyorum yine olmuyor.
    sistemim:i7 3632 işlemci,6 gb ram,nvidia gt 635m 2 gb ekran kartı ,1 tb hdd

driver güncelle yada bir önceki sürümü yükle belki ise yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 17 Eylül 2013; 19:34:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten en son sürümde sürücü.yinede sürücüyü kaldırıp baştan yükleyeceğim.o da olmazsa eski sürümü denerim.tşk ederim cevap için.
  • Sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını açın ve oradan yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin tamam deyin. oyuna girin.böyle hallolur galiba.

Hayırlı akşamlar,
    Emre.
  • Bu sorun sanırım kronik çünkü arkadaşın z580dede oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

Sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını açın ve oradan yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin tamam deyin. oyuna girin.böyle hallolur galiba.

Hayırlı akşamlar,
    Emre.

böyle yapıyorum yine olmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Bu sorun sanırım kronik çünkü arkadaşın z580dede oyle

nasıl çözümü olabilir peki bunun.bu güne kadar böyle bi sorun yaşamadım.teknik servisemi göndermem lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_91 -- 17 Eylül 2013; 23:28:06 >
  • Nvidia inspector programını duymuştum ben. Tam senin sorunun için ekran kartının ince ayarlarına girip oyunu yada programı yüksek işlemcili ekran kartı ile çalıştırabiliyorsun diye biliyorum. Programı indirip youtube'dan videolardan nasıl yaptıldığını bulabilrsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler.sorun çözülmüştür arkadaşlar.bir önceki driver ı yükleyince sorun çözülüyor.ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.