Samsung QN85D vs TCL C845
Merhaba,
Yeni bir TV arayışındayım. Aslında 65" almaya niyetlenmiştim ama iyi özelliklerde 65" bir tv 50 bin üzerinde gördüğüm kadarıyla. Bu yüzden daha kaliteli ama 55" olması bana mantıklı geldi.
İlk sorum tabi ki kişisel bir tercih ama daha kalitesiz bir 65" mi yoksa daha özellikli bir 55" mi (TV koltuk uzaklığı yaklaşık 2,5m)
İkinci sorum da yukarıda başlıkta da belirttiğim üzere Samsung QN85D mi yoksa TCL C845 mi tercih edilmeli? Oyun vs oynayan biri değilim.
Farklı bir alternatif var ise bunlara da açığım.
Teşekkürler
Arkadaşlar Merhaba,
Benim merak ettiğim bir konu var. Bildiğiniz gibi standart bir espresso genellikle 7gr kahve öğütülmesi ve 30ml su geçirilmesi ile elde ediliyor.
Bu makinalarda kahve sertlik ayarı denilen şey Makinanın kahve gramajını mı değiştirerek yoksa öüğtme süresini çeşidini değiştirerek mi yapması ile mi elde ediliyor?
Aslında merak ettiğim şey ben örneğin 120ml bir kahve içmek istiyorum. Espressoda 7gr kahve öğütürken ve 30 ml su ile yaparken, ben 120ml kahve yap dediğimde kahve gramajını sallıyorum 20gr yapıp onun üzerinden mi 120ml su geçirtiyor?
Sanki kahve ml arttırdığımda çok seyreltilmiş kahve içiyor gibi oluyorum. Yani makina her öğütme işleminde aynı gramajda kahve öğütüyor gibi.
Bu konuda bilgisi olan varsa çok memun olurum
|
|
|
PS4 Remote Hakkında
|
|
|
|
ARAÇ TAVSİYESİ BÜTÇE MAKS 65000
|
Meslek: Makine Mühendisi
İlgi Alanları: Sinema kitap internet
Ps4 PSN: heisenberg2317 |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 241
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.188 (Bu ay: 349)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 133 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun