Şimdi Ara

Samsung QN85D vs TCL C845

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir TV arayışındayım. Aslında 65" almaya niyetlenmiştim ama iyi özelliklerde 65" bir tv 50 bin üzerinde gördüğüm kadarıyla. Bu yüzden daha kaliteli ama 55" olması bana mantıklı geldi.

İlk sorum tabi ki kişisel bir tercih ama daha kalitesiz bir 65" mi yoksa daha özellikli bir 55" mi (TV koltuk uzaklığı yaklaşık 2,5m)

İkinci sorum da yukarıda başlıkta da belirttiğim üzere Samsung QN85D mi yoksa TCL C845 mi tercih edilmeli? Oyun vs oynayan biri değilim.

Farklı bir alternatif var ise bunlara da açığım.

Teşekkürler

• Qn85 , c845 ile karşılaştırılmaz. Polo ile passat karşılaştırması gibi olur. Qn85 c745 ile kiyaslanir. Ve c745 qn85 den çok daha iyi bir tv dir. Qn90 ile de c755 kiyaslanir. C845 ve c855 ile kiyaslanacak bir tv su an yoktur.

• Merhaba ,

Kesinlikle doğru mantık, eğer koltuk mesafesi 2.5m ise 55 inç bence çok çok iyi ve de tabii ki kaliteli, sonuçta 10 inç=25.4 cm, 2.5m için kalite, şahsen bende öyle yapıyorum.

Marka/modele gelince maalesef şu gerçek herkes burada kendi beğendiği markayı tavsiye ediyor. Gerçek şu ki en iyisi siz bir mağaza da görerek karşılaştırın, mümkünse (%99 mağazalarda imkansız ama; uydu kanallarını ,smart özelliğini detaylıca inceleyin)

Kağıt üzerinde ki özellikleri ve fiyat olarak aşağı yukarı aynılar.

Ben şahsen Samsung QN90 ,karşı komşum ise yaklaşık 3 yıldır QN85 kullanıyor(açıkçası onların memnuniyetini görünce ,bende 2 yıl önce bu modeli aldım, bol bol internetten film+dizi seyreden biri olarak çokta memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 19 Aralık 2024; 12:4:9 >

• 2.5 metre mesafe 65 veya 75 " Tv izlemenize engel değil.Ben 3 metreden 98" Tv ile SD ve 4K yayinlar izliyorum, Ve hic bir sıkıntı yok.Ekran büyüklüğünden taviz vermeyin derim.Ayrjca C845 ozellik ve donanım olarak cok daha iyi TV dir.

75C755 veya 75C845 Mini led ki Tv ler f/d olarak sizi gayet memnun erecektir.

Biraz araştırırsaniz farkina varacaksınız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s90c vs Tcl c855
    3 ay önce açıldı
    TCL 55C755 VS SAMSUNG 55Q70D
    2 ay önce açıldı
    Samsung Q80D vs QN85D
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.