Şimdi Ara

Samsung Q80D vs QN85D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalarım sonucu Q80D ile QN85D arasında kaldım. Güncel olarak Q80D 36000₺, QN85D 39500₺ .Fiyat farkı değişmekle beraber ortalama 3500₺. Standard bir kullanıcının anlayabileceği bir fark var mı arada? 3500₺ fazladan ödemek istemem açıkçası. Tavsiyelerinizi bekliyorum, farklı bir TV öneriniz varsa da alabilirim. Bütçe en fazla 40000₺, bunun üstüne çıkmam mümkün değil.

• Kontrast ağırlıklı sahnelerde fark hissedilir hocam. QN85D'nin arka aydınlatmasında 100 yerine 160 zone var. Q80D'ye göre daha az blooming veya daha az black crush olur. Zone'ların küçülmesi sayesinde, ufak ışık kaynaklarını daha parlak gösterir.

(Rakamlar 65 inç için. 55'te de fark aynıdır.)

Ayrıca, QN serisi olduğu için, görüntü işlemcisi ve smart arabirim işlemcisinde fark olabilir. Gene üst seri olduğu için, daha yüksek kontrastlı panel veya daha az DSE sorunu denk gelebilir.

Tabi esas fark QN90D'de, ama QN85D'ye de her türlü 3500 TL verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 26 Ekim 2024; 14:25:36 >
  • QN85D
  • TV'yi satın aldım. Yarın kuruluma gelecekler, neye dikkat etmem gerekli? Ölü piksel ve ışık sızması testleri isteyeceğim. Başka baktırmam gereken bir durum var mı? İlave olarak servis elemanı işten vs. kaytarmak için onu yapamıyoruz falan diyebilir bu durumda nelerde ısrarcı olmalıyım, hangi evrakları talep etmeliyim kuruluma dair. Herhangi bir problem çıkarsa neye dikkat etmeliyim.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Slm hocam 65" uzun ömürlü ve sorun çıkarmayacak bir TV almak istiyorum sizin yorumlarınıza ve bir takım araştırmalar sonucu 65QN85D almaya karar verdim sanki, bu ürüne eşdeğer alabilecegim başka bir TV öneriniz varmıdır? Ve bu Tv nin sizdeki peşin ve taksitli (3 taksit olabilir) fiyatı nedir Kasım ayındaki indirim furyasını beklemelimiyim teşekkür ederim.
  • Kocerooo K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Samsung 65QN85D başarılı ürün tavsiye ederim,
    Ödemeniz nasıl olacak hangi sehirdesiniz pm,den yaz yardımcı olmaya çalışayım size ben.
  • 55" ikisinin fiyatını banada gönderirmisiniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s90c vs Tcl c855
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

55" ikisinin fiyatını banada gönderirmisiniz..

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den yazıyorum.
  • TV'yi alalı 1 ay olmuş, acayip memnunum.

• Q80D almayı düşünüyorum nasıl TV güzel mi?
  • Leyusoo L kullanıcısına yanıt

Başarısız bir tv. Tcl c755 onun cok ustunde bir tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 26 Ekim 2024; 13:26:23 >
  • 40 bin verip oled almamak. Ben olsam ne yapar eder üstünü tamamlar oled alırım.
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Tabiki oled cok şik be çok guzel. Lakin 75 inçin altinda bir gv almak yazik günah. En kotu 65 inc olsun. 65 -75 inc oledlerin fiyatlari ortada. 55 inc tv almak zorundaysam bende oled düşünürüm

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

55'' tv yi 40 bine aldığını düşündüm. 75 '' oled dünya para

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Hocam OLED TV kalitesi çok başkadır bunu kullanan bilir
  • 55" TV almayı düşünüyorum.

TCL C755 mi yoksa Samsung QN85D mi karar veremedim?
  • Emple kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • elnino11 E kullanıcısına yanıt
    Samsung QN85D
  • elnino11 E kullanıcısına yanıt

Tabiki de Samsung

QN85D miniled muadillerinden çok daha iyi

Eğer bütçeniz varsa bir üstü Samsung QN90 (zaten sınıfının en iyi mini led 'i)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 4 Aralık 2024; 12:3:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.