Şimdi Ara

Samsung QN85D Panel sorunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, herkese iyi forumlar öncelikle . Vatan bilgisayar sitesinden 75QN85D aldım. 2 gün sora servis kuruluma geldi hızlıca kurup gittiler. Ürün kurulduktan sora özellikle yanlardan ekranın heryerinde bulutlanma olduğunu gördüm. Ayrıca ekranın iç kısmında 2-3 mm uzunluğunda 2 tane siyah çapak mevcuttu. Servisi arayıp çağırdım fotoğraf çekip gittiler. Zaten gelen servis elemanı çapaklanma için 2 metreden gözükmüyorsa hata değil bulutlanma içinde bizim tüm tvlerde var diyerek gitti. Ve SONUÇ OLUMSUZ diye dönüş yaptılar. :) samsung beni şaşırtmıştı Heryerde gümbür gümbür reklamı yapılan Samsung tv bu bizim kronik panelimiz diyordu resmen . Görüntü buysa miniled koysan nolur 120 hz koysam nolur 2 bin nit parlaklık koysan nolur.neredeyse 4 asgari ücret verip tv alıyosun adam 2 metreden gözükmüyosa sorun yoktur diyor 😄 olur paşam çizgi çekte tvnin önüne onu geçmeyelim . Eğerki efendim size böyle denk gelmiş normalde böyle sorunumuz yok dese ben okeyim ama adam ısrarla değiştirselerde böyle gelecek diyor 🙂 UZAKK DURUN BEYLER

philips 75 inç miniled tv aldım geçen sene azıcık ışık sızmasından anında tv değiştirdiler hala kullanıyorum.philips servisi bile daha vicdanlı diyebilirim.

Tek yol THH başvurmak. Eğer bunu göze alabiliyorsanız SAMSUNG TV ALABİLİRSİNİZ . Gerçi TCL ninde bu konudaki namını duymayan yoktur. Ben bu firmalar Türkiyeye 3. Kalite panel satmayı bırakana kadar tv almayacağım. 75.000 tl az para değil . THH konusunda Gelişmelerle ilgili bilgilendiririm. PAŞA PAŞA ALACAKLAR

ÇÖPE ATACAK PARANIZ VARSA SAMSUNG ALABİLİRSİNİZ.

Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArenG -- 3 Şubat 2025; 15:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Her marka model LED tv de bu sorunlar olabilir. Sony gibi bir marka da bile çıkabildiğini okudum.

Bende de 65 qn85d var ve böyle bir sorun yok.

Umarım sonuç alırsınız hakem heyetinden.

• Alırım inşallah bu durum normal değil merkezdende incelemişler sözde normal demişler demekki samsungun standardına uygun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArenG -- 5 Şubat 2025; 15:44:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG OLED Panel Değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.