Şimdi Ara

grafik kartı hatası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşlar ben bu hatayla 2 ay ugrastım 2 tane 0 anakart taktım 4 tane 0 ekran kartı denedım farklı modeller ( abartmıyorum hep garantıden iadesi geldi),farklı power denedım olmadı sorunu bır turlu cozemedım ama bugun yaptıklarımdan bir tanesi cozum oldu sanırım hitman absulution ı bitirdım ve tek bir hata bile vermedı normalde 5 dk da verıyordu hatayı.Bugün yaptıklarıma gelicek olursak;
    1- Windows 7 64 bit tum guncellemelerı yukledım 1 tane bile kalmadı
    2- Guncellemeler bittitekten sonra w7 mi orjinal yaptım
    3- 2 tane 4 gb ddr3 1333 mhz ram takılı idi (toplam 8 gb) ramlerden 1 tanesını soktum 4 gb ram kaldı sadece ( acaba ramlerde bır aksaklıkmı var cunku ekran kartını dırekt etkıleyen bır parca) ve sorun halloldu bugun hıc hata vermedı.
    Bana sorarsanız bendekı sorun ramlerın uyumsuzlugundan kaynaklanıyordu belkıde 2 farklı ram anakart uzerınde cakısıyordu ve bı anda 2 side calısmayı durduruyordu o yuzden ekran kartı da donuyordu ( bilgisayar uzmanı degılım ama 2 aydır cok okudum ccok sey denedım bilgisayarı fırlatıp atıcaktım artık herseyı 0 taktım olmuyordu en son ramlerı cıkararak denedım ve oldugunu umuyorm bugun hıc takılmadı bu yuzden cozumu ramlerın uyumsuzluguna veya 1 tanesının anakarta falan uymadıgına ınanıyorum tahmın edıyorum ..) sızınde ole bırsey varsa deneyın derım.
    Umarım bu kadar umutlandıktan sonra tekrar hatayı almam alırsamda atarım pc yi :)

• slm arkadaşım hata ne durumda benimde başıma gelmişti ben driver genius full sürümünü yükledim a dan z ye güncelledim hatta bizim bilgisayarcı driverlrini eksik kurduğunu yaptığını anladım asus exe hatası ekran kararıp amd bilmem neyi kurtardı falan ve pc windows güvenlik duvarını açıp güncelle son olarak advanced system care full ve cclaenar ile bi test yap ok bi sorun kalmaz ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.