Bildirim
Grafik tablet acill bu gün alacağım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_21404554/tm.htm
okadar para vermenize gerek yok bu yeterlidir.. -
benim emin olamadığım nokta A5 boyutu yeterli olurmu A4 boyutunda almak vardı hep hayalimde ama yeter derseniz ki yeni başlayacağım için PC destekli tasarıma sanırım yeter wacom için yola çıkacağım ;) -
üstad ben başlarda aldım bitane a4, fakat bana inanılma gereksiz geldi, çünkü kullanım alanım a6lık bir alanı geçmiyordu okadar büyük alanı kullanmadım hiç buyüzden, ama daha farklı projeler için insanlar ihtiyaç duyabiliyor.. Sonrasında gidip bunu aldım 1 sene oldu sanırım. İnanılmaz mutluyum.. Fiyatı ve performansı çok çok iyi..Bu ürünler zaten 2 boy.. S M m leri daha büyük ve daha pahalı keyfine göre seç al. bana s yetiyor fazlasıyla
quote:
Orjinalden alıntı: acemielektrocu
benim emin olamadığım nokta A5 boyutu yeterli olurmu A4 boyutunda almak vardı hep hayalimde ama yeter derseniz ki yeni başlayacağım için PC destekli tasarıma sanırım yeter wacom için yola çıkacağım ;)
-
ha bu arada bu tabletin kampanyası vardıki hala devam ediyodur sanırım vista hediyeydi yanında aklında olsun. ben öyle almıştım -
benim PC zaten vista ama fena olmaz gelse yanında sanırım bundan alacağım çok teşekkür ederim yardımların için;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X