Şimdi Ara

Grafik Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir aklımda grafik tablet almak ancak bir türlü nasip olmadı.
    çok uygun bir fiyata tablet gördüm.
    daha önce kullanmadığım için kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan bulduğum tablet hakkında yorumlarını rica ediyorum yada tablet önerisi istiyorum.

Trust *MİNİ KABLOSUZ KALEMLİ TABLET 4" X 3"

Grafik Tablet Önerisi

Özellikleri:
    TRU16486-*Trust Mini Kablosuz Kalemli Tablet 4" x 3"
    Bağlantı : USB
    Özellik : Serbest çizim, el yazısı ve diğer grafik uygulamaları için, 100 x 75 mm'lik (4 x 3 inç) bir çalışma alanına sahip kompakt ve fazla yer kaplamayan tablet
    Sistem : 512 adım basınç hassasiyeti ile ergonomik tasarımlı kablosuz 3 düğmeli kalem ile kalemi barındırmak için ayrı bir yuva dahil
    Uyumluluk : Windows 7, Vista or XP
    Demem o ki arkadaşlar başlangıç için iyi midir ?
    Yada daha üst bir şey mi almam gerekir.çok ufak gibi geldi bana ancak başlangıç için çok iyi
    65Tl'den 35 Tl'ye kadar düşmüş.
    Yada başka tavsiye verebilir misiniz?
    (Daha önce grafik tablet kullanmadım.)

• evet arkadaşlar önerisi olan yok mu ?
  • Merhaba;
    Tam olarak ne için kullanacaksınız bilmiyorum ancak ben Uc Logic ve Wacom tablet kullandım. Uc Logicde çizim yaparken ekrana iletiminde tutukluk yapıp gecikmeler takılmalar oluyordu.Bu markayı hiç kullanmadım ancak wacom harici pek tavsiye almadım. Zaten çizim için alacaksanız a6da olsa wacom alın derim.Ama çok da ucuzmuş deneseniz kaybetceğiniz para çok da birşey değil gibi gözüküyor:)
  • cevabın için çok teşekkür ederim. çizim için kullanmayı düşünüyordum.daha önce de hiç kullanmadığım için başlangıç niyetinde seçmiştim. fiyatıda baya bi cazip geldi :)
  • Bende bu model değil ama a4 boyutunda olan başka bir modeli var.Çizim için almıştım.Yukar da arkadaşın dediği gibi tutukluk felan yapıyordu,2 ay kullanamadan mefta oldu.Tabletin yüzeyinde 6-7 cm lik bir alanı hiç çalışmıyordu.Kalemi üzerinde gezdirirken o bölgeyi atlıyordu sürekli.Boyutu felan bence de boş verip wacom dan şaşmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __İCE__

Bende bu model değil ama a4 boyutunda olan başka bir modeli var.Çizim için almıştım.Yukar da arkadaşın dediği gibi tutukluk felan yapıyordu,2 ay kullanamadan mefta oldu.Tabletin yüzeyinde 6-7 cm lik bir alanı hiç çalışmıyordu.Kalemi üzerinde gezdirirken o bölgeyi atlıyordu sürekli.Boyutu felan bence de boş verip wacom dan şaşmayacaksın.

daha önce hiç kullanmadığım için denemek istedim sadece,
    e fiyatı da çok uygun gelmişti deneme amaçlı.
    65tl den 35 tl'ye düşmüş.ancak wacom da ısrar edildiğine göre vazgeçmek durumundayım.
    bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzyedi -- 7 Şubat 2012; 18:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otuzyedi

Bir süredir aklımda grafik tablet almak ancak bir türlü nasip olmadı.
    daha önce kullanmadığım için kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan bulduğum tablet hakkında yorumlarını rica ediyorum yada tablet önerisi istiyorum.

Grafik Tablet Önerisi

Özellikleri:
    Özellik : Serbest çizim, el yazısı ve diğer grafik uygulamaları için, 100 x 75 mm'lik (4 x 3 inç) bir çalışma alanına sahip kompakt ve fazla yer kaplamayan tablet
    Sistem : 512 adım basınç hassasiyeti ile ergonomik tasarımlı kablosuz 3 düğmeli kalem ile kalemi barındırmak için ayrı bir yuva dahil
    Yada daha üst bir şey mi almam gerekir.çok ufak gibi geldi bana ancak başlangıç için çok iyi

açıkcası bu model çöp.1024 basınç hassasiyeti ve 2000 veri iletim hızı hariç modeller parayı çöpe atmaktan başka birşey değildir.çizim yapabildiğin yer 10cm ye 7.5 cm olacak istersen bir kağıda bu ölçüleri çiz ve iş yapmaya çalıştığını düşün.elini ne kadar kıpırdatacaksın.ha dersen ki benim 6-7 yaşında çocuğum var.ona yazı alıştırması yaptıracağım,resim çizdireceğim falan ozaman olur.ama yok ben ps de 3dmax da bilmem neyde çizim yapacağım bu model uygun değil.herşeyden önce basınca duyarlılık yok makinada.

• quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Orijinalden alıntı: otuzyedi

Bir süredir aklımda grafik tablet almak ancak bir türlü nasip olmadı.

Grafik Tablet Önerisi

Özellikleri:

açıkcası bu model çöp.1024 basınç hassasiyeti ve 2000 veri iletim hızı hariç modeller parayı çöpe atmaktan başka birşey değildir.çizim yapabildiğin yer 10cm ye 7.5 cm olacak istersen bir kağıda bu ölçüleri çiz ve iş yapmaya çalıştığını düşün.elini ne kadar kıpırdatacaksın.ha dersen ki benim 6-7 yaşında çocuğum var.ona yazı alıştırması yaptıracağım,resim çizdireceğim falan ozaman olur.ama yok ben ps de 3dmax da bilmem neyde çizim yapacağım bu model uygun değil.herşeyden önce basınca duyarlılık yok makinada.

anladım hocam , cevabınız için çok teşekkür ederim.konuyu açalı bir hayli olsa da çok net bir yorum aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.