< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
tablet önerisi

-
-
9. veya 10. nesil ipad + apple pencil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
www.pt.com.tr
Apple iPad Bundle iPadEgitimseti1 iPad Eğitim Seti 1https://www.pt.com.tr/ipad-egitim-seti-1
şu set iyi midir hocam?
Fiyat olarak piyasanın yaklaşık 500-1000 lira altında, iyi gibi hocam. Ama ben basit bi araştırma sonucunda önerdim, ürünü almadan önce youtube videolarını ve kullanıcı yorumlarını detaylı incelemeniz sizin açınızdan iyi olur.
tamamdır hocam sağ olun
Hocam genellikle temmuz ağustosta apple’da çok iyi okula dönüş indirimleri oluyor biz ipad almıştık o zaman 4.600dü indirimle 4.200e almıştık bir de hediye airpods vermişlerdi. Tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 300 lira fazla ödeyip hediyenizi airpods pro da yapabiliyordunuz. Aceleniz yoksa haberiniz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam şu anda alırsanız belirttiğiniz bütçeyi aşar ama ipad 9 gayet iyi bence. air kullananlar da var ama sadece okul içinse bir fark yok ikisi arasında. hafıza konusunda da 64 gb hafızanın sonraki yıllarda yetmediği söyleniyor ama hafıza arttıkça fiyat da artıyor. 64 gb alınırsa sonradan yetmemesi durumunda icloud’tan depolama alanı satın alınabilir. ha şu anda bahsettiğiniz şeylere hafızası yeter ama üniversitenin sonraki yılları için depolama alanı satın almak gerekebiliyor diye biliyorum.
çok sağ olun hocam
sağ olun hocam dikkate alacağım
depolama alanı fiyatları ne kadar hocam? çok fahiş fiyatlar değilse 64 gb tercih edeceğim gibi duruyor.
hocam ben henüz satın almadığım için sizin için baktım, aylık ödeme yapılıyormuş ek alan için ve 50 GB aylık 6,49 200 GB 19,99 ve 2 TB 64,99muş. şu anda kullanacağınız şeyler için 64 gb fazla fazla yeter, üniversitede yetmemesi durumu da tıp ve diş için geçerli bir durum sanırım çünkü tablet alırken birine 64 gb seni mezun eder demişler ama tıp ve dişte çok dosya olduğu için yetmeyebiliyor yani okuduğunuz bölüme göre 64 gb baya yetebilir
sağ olun hocam sanırım 64gb tercih etcem
bende 256 gb var hocam. bayağı uygulama var içinde. 30 gb kaplıyor. ama uzun vadede 64 gb almak saçma. değiştiremiyorsunuz.
-
hocam ileride değiştiremeyebilirsiniz. 256 gb almanız daha mantıklı. ek birim depolama alsanız da icloud alınıyor. yanş fotoğraflarınız filan yedeklenir. geri yine depolamada sıkıntı yaşayabilirsiniz.
ilk önce tableti alın sonra kalem bütçesini düşünürsünüz. apple pencil çizim için kullanmayacaksanız piyasada sadece yazı yazmak gündelik notlar için kullanılan güzel kalemler satılıyor. apple pencilden ucuza alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2987C672E -- 9 Mart 2023; 12:52:42 > -
hocam ben sadece okul için kullanmayı planlayarak aldım. şu anda bir sorun yok ama ileride sorun olabilir gibi bende de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan bendeki iPad 9.nesil kesinlikle öneririm ama 256gb olanını yks ye hazırlanıyorum video izleyip test çözüyorum not alıyorum. boyutu çok iyi fazlasıyla şarjı gidiyor diğer türlü herşeyi Apple kalitesi zaten. 1. nesil ipad kalem uygun oluyor ve ikisi beraber yaklaşık 12k gibi bir fiyat yapıyor. Ben iPad’in kendi kalemini almadım çok ucuza internette var onları önerebilirim tablet+kalem böylece en fazla 11k gelir.İyice araştırıp almıştım ve etrafımdakilerden gördüğüm kadarıyla 8-9 sene götürür gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17A62F7C1 -- 9 Mart 2023; 14:12:25 > -
tablette ipad tekel hocam. apple pencil destekleyen bi model alın yeter.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X