Şimdi Ara

Grafik Tasarım için Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağırlıklı olarak grafik tasarım programlarında kullanmak üzere (Photoshop, Freehand vs.) yeni bir mouse almak istiyorum. Mouse'un yüksek DPI'lı olması benim için bir avantaj olur mu? Aklımdan geçen mouse A4 Tech X-750F.
    Hem lazer hemde 2500 DPI'a kadar ayarlanabilen DPI seçenekleri var, görünüşü güzel ve fiyatı da uygun... Yoksa optik olan daha alt modelleri bana yeter mi? Mesela A4 Tech x-710F (1000 DPI)... (Arada sırada oyun da oynayabilirim)
    Şimdiden teşekkürler.

• benım bıldıgım razer ın bi mouse var (http://editorunsecimi.com/asp/show_stock.asp?product=Razer-Pro%20V1.6 ) ama kullanan varmı bılmıyorum? varsa burda mouse u nasıl buldugunu yazabılır...
  • bende sana bu önerdiğin mouse iyi değil derim... 1600 dpi a sahip ki bu yetersiz kalır. Tabii ne çizdğine göre değişen tavsiyelerim olucak.. Eğer çok ince çizimlerle uğraşıcaksan dpi ayarı yapabileceğin mouse ları tavsiye ederim ki bende a4 tech x7 war, ama ondan daha iyisini bulabilirsin belki (gerçi f/p oranı en iyisi olur büyük ihtimalle) ama eğer para da önemsiz diyorsan git MX revolution al yılarca kullan ( 2 yıl garantisi war ve ben bir mouse u en fazla 1 sene kullanabiliyoum, bozuluo :D). mavi bilgisayarda 104 dolar + KDV. Bu fiyat gayet iyi diyebilrim....Özelliklerini baştan aşağıya yazmakya üşendim, sen en iyisi buraya tıkla. Onun dışında mavi 75 ytl yi aşan ürünlerde bedava kargosu war ewden bile çıkma sen en iyisi ısmarla ayağına getirsinler :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.