Bildirim
Grafik tablet olmadan mouse ile çizim yapılabilir mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rez banada lazim cevabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapılır. hatta normalde kare kalemi eline alıp çizim yapmayı beceremıyorsa insan en ıyı grafık tabletıde alsa bısey cızemez.
grafık tablet sana bıraz daha pratık bır calısma seklı sunar.bazı konularda daha ıyıdır bazı konularda daha kotudur.mısal dpi değerini ayarlayıp ınce ınce calıstıgın yada uzerındekı ek tuslara fonksıyonlar yukledıgın bır mause cok daha fayalı olabılır.
ben kullanmıyorum. kullanmadığını bıldıgım epeyde bır kımse var. grafik çalışacaksan vectorel cızım yada 3d ıcın kullanacaksan hıc gerek yok. olsa ısın bıraz daha hızlanır okadar.
eger boyama vs seyler yapacaksan tablo yapar gıbı calısayım pc de karakalem yapayım dıyorsan gereklı olabılır.
kişiden kişiye degısır yanı sonucta. ama dedgım gıbı gercek hayatta cızmeyı bılmıyorsan en kral tabletıde alsan hikaye...sonucta bır kalem olack ve elınle cızeceksin tablet kendı cızmeyecek. gercekte kalem kullanma becerın resıme yetenegın olmalıkı aldıgında bır ıse yarasın.
ki her tur cızımı zaten mause ıle yapabılıyorsun.gerek iş amaçlı kullanmayacaksan gerek yok. hobı olarka para vermeye degmez cunku pek ucuz aletler degıller.
-
Ek olarak:
https://www.instagram.com/p/BCSwhTVhqRu/?taken-by=ersinkarabulut
http://forum.donanimhaber.com/m_97091947/f_//tm.htm#114641630
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryazarcizer -- 29 Şubat 2016; 4:15:28 > -
Açıkçası ben şöyle bir şey belirtmek istiyorum ; Eğer kalemi aldığında çizim yapamıyorsan Grafik Tablet almanın hiç bir mantığı yok, ilk önce Teknik Çizim öğrenmeli diye düşünüyorum açıkçası. Eğer Teknik Çizimi biliyorsan Mause ile her türlü çizim de yaparsın yazıda yazarsın. -
-
2 haftadır çalışıyorum arkadaşlar çok zor :D ve gelişemiyorum ayağımla kağıda çizim yapsam daha iyi bişi çıkar ortaya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: moosesu
2 haftadır çalışıyorum arkadaşlar çok zor :D ve gelişemiyorum ayağımla kağıda çizim yapsam daha iyi bişi çıkar ortaya :D
7. Bir işte en iyi olmak için ne kadar süreye ihtiyaç var?
Yurt dışında yapılan birkaç araştırmada, kendi alanında çok iyi olan insanların, mesleklerinde bu ustalık seviyesine ulaşmadan önce en az 10.000 saat sırf o işe odaklı yaşadıklarını ortaya çıkarmıştır. Normal mesai saatleriyle yaklaşık beş yılı bulan bir süredir bu.
8. Yeni bir alanda kariyer yapıyorum, çok şey veriyorum ama geri dönüş alamıyorum. Yanlış yolda mıyım, acele mi ediyorum?
Yeni bir alanda kariyer yapıyorsanız, hayatınızın yaklaşık 10 yılını gözden çıkarmalısınız. ilk yıl 10 verseniz de, bir alabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_96476029/f_//tm.htm#101420841
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X