Şimdi Ara

Tablet ile Neler Yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,elime bir şekilde Huawei T5 geçti.Bu cihaz ile ne yapabilirim?(Satmak dışında.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tablet ile Neler Yapılabilir?

Günümüzün dijital dünyasında tabletler, çok çeşitli görev ve etkinlikler için kullanılan çok yönlü cihazlardır. Kullanıcılar, tabletlerini iş, eğitim, eğlence ve daha pek çok amaçla kullanabilirler.

Eğlence

• Film ve dizi izlemek: Tabletler, hareket halindeyken en sevdiğin filmleri ve dizileri izlemek için idealdir. Geniş ekranları ve yüksek çözünürlükleri sayesinde harika bir izleme deneyimi sunarlar.
    • Oyun oynamak: Tabletler, gündelik oyunlardan yüksek grafikli konsol oyunlarına kadar çok çeşitli oyunlara ev sahipliği yapar. Dokunmatik ekranları ve hassas kontrolleri, oyun deneyimini geliştirir.
    • Kitap okumak: Tabletler, e-kitap okuyucular olarak da kullanılabilir. Çok sayıda e-kitap uygulaması sayesinde, her zaman her yerde kitaplığını yanında taşıyabilirsin.

Eğitim

• Öğrenmek: Tabletler, çevrimiçi kurslar, eğitici uygulamalar ve dijital ders kitapları aracılığıyla öğrenmeyi kolaylaştırır. Etkileşimli içerikleri ve kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimleri sunarlar.
    • Not almak: Dokunmatik ekranları ve stylus kalem desteği sayesinde tabletler, not almak için mükemmeldir. Ders notlarını, sunumları ve diğer önemli bilgileri kolayca oluşturabilir ve düzenleyebilirsin.
    • Araştırma yapmak: Tabletlerin internet erişimi ve yerleşik arama motorları, araştırma görevlerini daha kolay hale getirir. Web sitelerini, belgeleri ve akademisyen kaynaklarını hızla arayabilir ve görüntüleyebilirsin.

İş

• E-posta kontrolü ve iletişim: Tabletler, e-postaları kontrol etmek, mesajlaşmak ve video konferanslara katılmak için kullanılabilir. Çeşitli e-posta uygulamaları ve haberleşme araçları, iş iletişimini kolaylaştırır.
    • Doküman oluşturma ve düzenleme: Tabletler, Microsoft Office ve Google Workspace gibi üretkenlik uygulamalarını destekler. Belgeler, sunumlar ve elektronik tablolar oluşturabilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsin.
    • Proje yönetimi: Trello veya Asana gibi proje yönetimi uygulamaları, tabletlerde proje ilerlemelerini takip etmene, görevleri atamana ve işbirliği yapmana olanak tanır.

Diğer Kullanımlar

• Sosyal medyada gezinmek: Tabletler, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarına erişmek için mükemmeldir. Geniş ekranları ve hızlı bağlantıları, sosyal medya akışlarını zahmetsizce kaydırmana olanak tanır.
    • Alışveriş yapmak: Tabletler, çevrimiçi alışveriş için kullanışlıdır. Ürünleri araştırabilir, karşılaştırma yapabilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsin.
    • Seyahat planlaması: Seyahat uygulamaları ve haritalar sayesinde tabletler, seyahat planlaması, rezervasyon yapma ve yolda gezinme için kullanılabilir.

Bu sadece tablet ile yapabileceklerinin birkaçıdır. Çok yönlülükleri sayesinde tabletler, hayatını daha kolay, daha eğlenceli ve daha üretken hale getirebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Telefonun ve laptopun varsa genel olarak hiçbir işe yaramıyor. Laptop yokken kullanıyordum ben dizi vs. izlemek için güzel oluyordu ama laptopu aldıktan sonra yüzüne bile bakmadım. Küçük kuzenlerime vermiştim onlar da dedeme vermiş. Telefonun ekranı küçük rahat göremiyor diye tabletten bakıyor facebook'a  

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Bende de laptop ve telefon var.O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum,galiba en sonunda satacağım.

Deden için iyi olmuş

• Up,tableti olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm Neo

Bende de laptop ve telefon var.O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum,galiba en sonunda satacağım.

Deden için iyi olmuş

Hocam daha önce kullan(ma)dığım android tabletler yetmedi, üzerine geçen sene temmuzda ucuza bulunca amerikadan 6.nesil ipad aldım, 9.7" olan modelini. Oradayken arada kullanıyordum ama türkiye'ye dönünce bir işime yaramadığını fark ettim. Okulda vs. de kullanırım diye almıştım ama yine de işime yaramıyordu. Sunum yaparken telefonun type c girişini hdmi'a çevirip projeksiyona bağlamak varken tablet veya laptop taşımak saçma geliyordu bana. Hele bir de apple'ın saçma sapan kısıtlamaları yok mu..

Evdeyken de alıyordum elime ama 10dk sonra sıkılıp telefona bakarken buluyordum kendimi. Güncel kurla benim aldığımın neredeyse 2 katı fiyatına alıcı bulunca sattım gitti.

Tablet piyasası bence uzun süredir bitik durumda. Telefonların ekranları da büyüyünce tabletler, laptoplar ve telefonlar arasında bir geçiş formu olarak gelişemeden kaldı. Üreticiler de farkında ki hep kaleme oynuyorlar artık. Keşke kur ve vergiler bu kadar uçuk olmasa da amerikalının 399 dolara aldığı giriş modeli microsoft surface'i biz de 700-800tlye alıp kullanabilsek. Arkadaşımda pentium goldlu en düşük modeli vardı ve bayağı kullanışlıydı. Masaüstü os farkı işte.

• Retro oyunlar ya da Psp emulatoru kurabilirsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar tek artısı masaya oturmak zorunda kalmadan büyük ekrandan bir şeyler izleyebilmek.Ama bir süre sonra sıkılıp telefona bakıyorum dediğin gibi.

• Psp emulatoru kurunca tüm psp oyunları oynanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I'm Neo -- 12 Temmuz 2020; 17:48:21 >
  • I'm Neo I kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok eğlenceli oluyor ppsspp adlı emultor ü indirebilirsiniz internete psp İSO yazın istediğiniz oyunu indir a dosya yöneticisinden çıkartın emulstor e girin oynayın zorlanırsanız YouTube da var anlatımları

• Teşekkürler,galiba gerçekten işime yarayan bir yönü varmış.

• Bende 2 ay önce ipad 7 aldım yapacak bir şey bulamıyorum. Belki arada 1 2 film izliyorum.

• Meraklıyım ama tablette de yapmaya korkuyorum

• ouzhan_sen O kullanıcısına yanıt
    İnsan alırken yapacak çok şey varmış gibi geliyor fakat en fazla 1 hafta telefonda yapılabilecek 3 5 şey yapıyorsun sonra hevesin gidiyor.

• Up

• Up

• Bende olsaydı tablet yapıcaklarım birkaç oyun oynamak ve film/dizi seyretmek olurdu.
    Bunları telefondanda yapabiliyorum dersen evet yaparsın ama şarjını yer.
    Laptopdanda yapabilirsin ama rahat olmaz tam olarak yatamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udemyden güzel ders dinleniliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    İyi fikir,teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.