Şimdi Ara

iPad'le Yapılabilecek En Güzel Şeyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, yakın zamanda Wifi+4G iPad 3'üme kavuşacağım ancak almadan önce çevremden duyduğum "Belli bir zaman sonra sadece oyun oynayacaksın, sıkılacaksın" sözleri benim şevkimi birazcık kırdı açıkcası. iPad ile yapılabilecek en güzel şeyler, iPad'e özel siteler sizin en çok beğendiğiniz şeyler nedir arkadaşlar yoksa siz de "Gereksiz birşey iPhone al daha iyi" diyenlerden misiniz?

• Nette gezmek gayet zevkli ve pratik bence , senin ne amaçla aldığına bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayallerintakimi

Merhaba, yakın zamanda Wifi+4G iPad 3'üme kavuşacağım ancak almadan önce çevremden duyduğum "Belli bir zaman sonra sadece oyun oynayacaksın, sıkılacaksın" sözleri benim şevkimi birazcık kırdı açıkcası. iPad ile yapılabilecek en güzel şeyler, iPad'e özel siteler sizin en çok beğendiğiniz şeyler nedir arkadaşlar yoksa siz de "Gereksiz birşey iPhone al daha iyi" diyenlerden misiniz?

öyle diyen 12 yaş altı ise birşey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Nette gezmek gayet zevkli ve pratik bence , senin ne amaçla aldığına bağlı

Ben dergilerin tablet versiyonlarını indirmeyi, interneti, derslerimde kullanmak için pdfleri takip etmeyi ve film/dizi izlemeyi düşünüyorum ama en büyük korkum gerçekten de gereksiz bir alet olabileceği :) bunu aklıma çok sokmaya başladılar biraz da kendimi aksi yönde motive etmek için açtım bu başlığı :D
  • Bende iphone al gereksiz bişey diyenlerdenim. İphone da var ipad de var bende. 5 yıldır iphone kullanıyorum ama son 2 yıldır internet paketi kullanıyorum internet paketi kullanmaya başladığımdan beri laptop bile kullanmaz oldum. 6 ay önce çok iyi bir indirim denk geldi ipad aldım ne zamandırda ilgimi çekiyodu ilk 1 ay hevesle kullandım sonradan ipad laptopla aynı kaderi paylaştı. İphone hep cebimde zaten internet lazım olunca sosyal ağlara çıkarıp bakıyorum , internette saatlerce geziniyorum , mailller , müzik vs hep iphone kullanıyorum. Kolayıma geliyo kalkıp ipadi alana kadar oturduğum yerden iphonu cebimden çıkarıp kullanıyorum hemen. Birde yatarak yada uzanarsk ipadi kullanmak zor oluyo ağır geliyo zaten fazlada havada tutamıyosun vs. Oyun oynamayı sevmem zaten iphonda ufak tefek mantık oyunları yada bilgi yarışmaları oynarım sıkıldıkça. Film dizi desen 106 ekran tv yi es geçip ipadde yada iphoneda hatta 15.6 inc laptopda bile izlemeyi sevmem küçük geliyo tvden açar izlerim hep.İphonu olana ipad gereksiz hatta iphonu olmayanada tablet gereksiz ha laptopu kullanmışın ha ipadi ikisininde angaryası var ipadin angaryası daha az ama genede gereksiz olmasının önüne geçemiyo. İpadin akibetide babama gazete oldu aradada elimize geçtikçe kullanıyoruz neyseki babama yaradı çok sevdi ipadde gazete okumasını. Normal bir kullanıcının 3G li ipad almasıda saçma hani çokçok zengin olursunda öyle alırsın kenarda durması dokunmaz zaten ama orta çıta tayfasının neyine 3G li ipad. İpad zaten dışarda gezebilen bir cihaz değil yani ipadi dışarı çıkarsan nereye götüreceksin pikniğe gitsen oturup ipademi bakıcan yada kafeye giderken götürsen arkadaşlarını bırakıp ipademi bakıcaksın ,iş için desem zaten ofis uygulamalarını düzenleme konusunda zayıf ipad mail için desem sırf dışarda maillere hakim olmak için 3Gli ipadmi alınır aynısını iphoneda yapıyo bu gibi örnekler çoğaltılabilir. İpad çok güzel bir cihaz gerçekten kullanması çok keyifli ama gereksiz iphonum olmasa başka telefon kullanamam yokluğunu çok ciddi şekilde hissederim ama ipad olmasada olur win7li laptopumun bile yokluğunu hissederim ama ipadin olmaması bişey ifade etmiyo bana o kadar gereksiz. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 11 Mayıs 2013; 1:05:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ben dergilerin tablet versiyonlarını indirmeyi, interneti, derslerimde kullanmak için pdfleri takip etmeyi ve film/dizi izlemeyi düşünüyorum ama en büyük korkum gerçekten de gereksiz bir alet olabileceği :) bunu aklıma çok sokmaya başladılar biraz da kendimi aksi yönde motive etmek için açtım bu başlığı :D

Dergi,Dizi,film için gayet güzel ama internet yönünde pc'nin yerini tutmuyor. Flash bence çok büyük sorun. Laptop'un varsa evde ipad'ten film izleyeceğinide sanmıyorum çünkü izlemek için stand şart ve ekran malesef küçük kalıyor filmler için anca tatil'de seyehatte izlemek için ideal.

Tekrar olsa alır mısın dersen, Şahsen almazdım 1500tl. para vermiştim 6-7 aydır toplasam 30 saat kullanmamışımdır. Keşke iphone alsaydım diyorum.

• iPad elim ayagim resmen. iPad'siz naparim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPad ve iPhone kesinlikle çok farklı şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

iPad ve iPhone kesinlikle çok farklı şeyler
    Kesinlikle iphone ve ipad farklı şeyler. ipadde oyun, internet, dergi okumak filan bambaşka. bende ipadden sonra bilgisayar açmıyorum. Dergi okumak ayrı bir zevk. Ücretsiz dergiler için imzamdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Bende iphone al gereksiz bişey diyenlerdenim. İphone da var ipad de var bende. 5 yıldır iphone kullanıyorum ama son 2 yıldır internet paketi kullanıyorum internet paketi kullanmaya başladığımdan beri laptop bile kullanmaz oldum. 6 ay önce çok iyi bir indirim denk geldi ipad aldım ne zamandırda ilgimi çekiyodu ilk 1 ay hevesle kullandım sonradan ipad laptopla aynı kaderi paylaştı. İphone hep cebimde zaten internet lazım olunca sosyal ağlara çıkarıp bakıyorum , internette saatlerce geziniyorum , mailller , müzik vs hep iphone kullanıyorum. Kolayıma geliyo kalkıp ipadi alana kadar oturduğum yerden iphonu cebimden çıkarıp kullanıyorum hemen. Birde yatarak yada uzanarsk ipadi kullanmak zor oluyo ağır geliyo zaten fazlada havada tutamıyosun vs. Oyun oynamayı sevmem zaten iphonda ufak tefek mantık oyunları yada bilgi yarışmaları oynarım sıkıldıkça. Film dizi desen 106 ekran tv yi es geçip ipadde yada iphoneda hatta 15.6 inc laptopda bile izlemeyi sevmem küçük geliyo tvden açar izlerim hep.İphonu olana ipad gereksiz hatta iphonu olmayanada tablet gereksiz ha laptopu kullanmışın ha ipadi ikisininde angaryası var ipadin angaryası daha az ama genede gereksiz olmasının önüne geçemiyo. İpadin akibetide babama gazete oldu aradada elimize geçtikçe kullanıyoruz neyseki babama yaradı çok sevdi ipadde gazete okumasını. Normal bir kullanıcının 3G li ipad almasıda saçma hani çokçok zengin olursunda öyle alırsın kenarda durması dokunmaz zaten ama orta çıta tayfasının neyine 3G li ipad. İpad zaten dışarda gezebilen bir cihaz değil yani ipadi dışarı çıkarsan nereye götüreceksin pikniğe gitsen oturup ipademi bakıcan yada kafeye giderken götürsen arkadaşlarını bırakıp ipademi bakıcaksın ,iş için desem zaten ofis uygulamalarını düzenleme konusunda zayıf ipad mail için desem sırf dışarda maillere hakim olmak için 3Gli ipadmi alınır aynısını iphoneda yapıyo bu gibi örnekler çoğaltılabilir. İpad çok güzel bir cihaz gerçekten kullanması çok keyifli ama gereksiz iphonum olmasa başka telefon kullanamam yokluğunu çok ciddi şekilde hissederim ama ipad olmasada olur win7li laptopumun bile yokluğunu hissederim ama ipadin olmaması bişey ifade etmiyo bana o kadar gereksiz. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Düşüncenizi belirtmişsiniz,saygım var ama katılmıyorum bu yorumunuza,
    İphone ve ipad;
    kullanım amacı ayrı iki cihazdır,
    İphone telefondur,süper bir iletişim aracıdır ama ipadin yerine koyamayız,
    Bir kere kücücük ekranda,sörf yapmak,gazete,haber,kitap ve dergi okumak,oyun oynamak gözü çabuk yoruyor,
    İpad ile haber/gazete/kitap okumak,internette gezinmek,oyun oynamak ayrı bir keyiftir,
    Ben eve gelince,iphone'a sadece birisi arayınca bakarım,onun dışında,hep ipadi kullanırım,
    +
    3g modelini kullanan adam,ya öğrencidir ya da seyahat eden ve bir ihtimal de evinde wifi ağı olmayan biridir,
    Uzun otobüs yolculuğunda veya özel araçta seyahat ederken,3g li ipad ile internet kullanma keyfini bilmiyorsanız bişey diyemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş çevren bir hayli saçmaymış

• 1yıldır kullanıyorum. Hayatımda aldığıma pişman olmadığım ender şeylerden birisi.

• İpad in verdiği o büyük ekran zevkini telefon vermiyor ne yazıkki. Oyunlarda da aynı şekilde. İphoneumu çok seviyorum ama ipadsiz yapamam :)

• iPad dan bir zaman sonra sıkılacaksan iPhone u eline bile alma zaten.Korkma iPad hiç sıkmaz oldukça eğlencelidir onu diyen arkadaşlarda eline doğru düzgün iPad i almamıştır.

• Herkes göreceli bir yorum yapmış ee normalde. Ben hem iPhone hem de iPad sahibiyim. iPad'i aldığımdan beri iPhone sadece arama yapma görevinde. iPad benim için çok önemli bir alet çünkü net, gazete, dergi, ufak tefek mantık oyunları, UPAD ile defter görevinde yani 1 cihazda türlü türlü statülerde. iPad elimde olduğundan beri iPhone sadece bir alo cihazı, PC ise sadece FM 12 cihazı görevinde. iPad varken kalkıp Laptop'umdan nete girmem. Ee iPad dururken iPhone'un küçük ekranından da nete girmem. Bence iPad mükemmel bi cihaz.

• Bende zamanında senin gibi düşünmüştüm gittim iphone aldım sonra dayanamadım bide ipad aldım :) ikisi farklı cihazlar gerçekten ama ortak noktaları ikisindende sıkılmazsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenqec

Bende zamanında senin gibi düşünmüştüm gittim iphone aldım sonra dayanamadım bide ipad aldım :) ikisi farklı cihazlar gerçekten ama ortak noktaları ikisindende sıkılmazsın :)
    kışın gece yorganın altına girip film ve dizi izlemek.
  • Yataga uzanip telefon ile nette dolasmayi seviyorum. Aliskanlik oldu. Ama belli bir zaman sonra telefonun ekrani kucuk gelmeye basladi. Daha buyuk bir ekran ve akici bir isletim sistemi olan ipad, satin alma sebebim olabilirdi. Ayrica durumunu zorlamayacaksa al derim. Teknolojiyi olabildigince takip etmek ve fikir sahibi olmak her zaman ise yarar diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

Bu tür sözler Genelde apple alamayan insanların apple kötülemek için yaptığı bir tür uydurma sözlerdir . Apple kalitesi tartışılmaz hergün yeni birşey keşfediyorsunuz çevrenize kulak asmayın bu forumdaki insanların yazdıkları boş değil Ipad kesinlikle o parayı hak ediyor ... Benim en büyük zevkim yolda veya dışarıda 1080 p konser veya müzik kliplerini izlemek...
    en sonunda sadece oyun oynayacaksın demişler.Bu söze çok güldüm appstore dünyanın 1 numarası googleplay onun yanından bile geçemez . appstore da çıkan bir oyun ancak 2-3 hafta sonra androide geliyor.Bu kadar küçük düşürmelerini anlayamadım Asphalt 7 android tabletimde ısınırken,kasarken,Ipadimde 0 ısınma,0 kasma 10 numara akıcılık var. Dergiler gazeteler de ayrı bir olay androidde çoğunu göremessiniz. Siz buradaki yorumları okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir999

quote:

quote:

Bu tür sözler Genelde apple alamayan insanların apple kötülemek için yaptığı bir tür uydurma sözlerdir . Apple kalitesi tartışılmaz hergün yeni birşey keşfediyorsunuz çevrenize kulak asmayın bu forumdaki insanların yazdıkları boş değil Ipad kesinlikle o parayı hak ediyor ... Benim en büyük zevkim yolda veya dışarıda 1080 p konser veya müzik kliplerini izlemek...
    en sonunda sadece oyun oynayacaksın demişler.Bu söze çok güldüm appstore dünyanın 1 numarası googleplay onun yanından bile geçemez . appstore da çıkan bir oyun ancak 2-3 hafta sonra androide geliyor.Bu kadar küçük düşürmelerini anlayamadım Asphalt 7 android tabletimde ısınırken,kasarken,Ipadimde 0 ısınma,0 kasma 10 numara akıcılık var. Dergiler gazeteler de ayrı bir olay androidde çoğunu göremessiniz. Siz buradaki yorumları okuyun

Alıntıları Göster
    iki kişilik oyunlar cok zevkli oluyo.bir de kiz arkadaşinla oynuyosan cok eğlenceli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.