Şimdi Ara

Mp3 Kullanmak Çok Güzel Bir Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu neden açtım bilmiyorum ama bu mp3 çok güzel. Bir de ss bırakayım:

Bu meretin müzik çalmaktan başka bir işe yaramaması çok hoşuma gidiyor ayrıca sevimli duruyor. Velhasıl kelam ne varsa eskilerde var azizim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynen eskiden Zune vardı bayılırdım tipine, para biriktirip ondan alıcaktım sonra çok büyük diye vazgeçip Sansa Fuze aldım, gören herkes bu ne kanka bana ver diyip duruyordu en son dayanamadım çok isteyen birine verdim, kendim gidip Philips'in çok güzel bir tane mp3'ünden aldım şansa onu da diğer arkadaş istedi ama parasıyla alırım dedi onu da 90 liraya ona satmıştım vay be eski günler

• voltmen vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Walkman hocam

• çok güzeldi

• building07 B kullanıcısına yanıt
    Evet öyleydi

• Benim elimdeki de Philips Gogear Vibe modeli. Gayet güzel ve işimi görüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu konuda aynı şeyi düşünüyorum. Philipsin SA1355/02 modeli küçüklüğümün MP3'üdür. Yıllar önce tekrar Sahibinden de buldum. Fakat ekranı çalışmaz haldeydi. Şu an hala canlandırmaya ve ya yenisini bulmaya çalışıyorum. Elinde sağlamı olan varsa değerlendirebilirim :) Mp3 Kullanmak Çok Güzel Bir Şey 

• Sizdeki mp4 gibi duruyor mp3lerde bu kadar büyük ekran olmuyordu diye hatırlıyorum. Birde video oynatabildiği için mp4 diyorlardı onlara. En son işte mp5 çıktı kamerası olan, ufak tefek oyun oynatan falan ipod touchlar bunları bitirmişti. Hem oyun oynatıyordu hem nete bağlanıyordu hem app store vardı hem ekranı daha büyük ve dokunmatikti bir ara herkes bunları satıp ipod touch almaya çalışıyordu o günlere döndüm şimdi. O ipod touchda oynanan angry birds fruit ninja ayrı bir hazzı vardı o zamanlarda.

• 32 yaşındayım, sırasıyla;

bunları kullandım. Şimdi elimdeki telefon hepsinin yaptığı işin daha iyisini tek başına yapabiliyor ama hiç birinden aldığım zevki şuanki telefonumdan almıyorum.

• Mp3 Kullanmak Çok Güzel Bir Şey

Zamanında kullanması pek keyifliydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İLK MİNTON MARKA ALMIŞTIM ( ÇOK PARAYDI RAHMETLİ DEDEM ALMIŞTI BİZDE NEREDE O PARA ) ZAMANININ EN İYİLERİNDEN Dİ ZATEN FAZLA YOKDU 2004 YILLARIYDI.. 128 MB HAFIZASI VARDI KALEM PİLLE ÇALIŞIRDI..

EVET HERŞEYİN YERİ AYRIDIR

KEYİFLİ DİNLEMELER... ( KOŞU YAPARKEN ÇOK İŞE YARAR )

• quote:

Orijinalden alıntı: Trubetzkoy

Zamanında kullanması pek keyifliydi

VAY BE YA ZAMANINDA BUNLARI ALMAK ÇOK ZORDU LÜKS İŞİYDİ RESMEN..KULAKLIKLARI ÇOK İYİYDİ.. VAY BE..

• Mp3 Kullanmak Çok Güzel Bir Şey

ilk göz ağrım pili bittimi dişler yarım saat daha ya dinlerdim ya dinlemezdim..

• 2000li yılları kasıp kavurmustu bunlar.tabi o zamanlar telefon denen bir şeye kolay kolay ulaşılmazdı

• Mp3 > akıllı telefon yada saatler.

Ciddi diyorum bu şeyleri görünce çocukluğuma döner oluyorum. Evde var bende de bir ara müzik listesi ayarlayacağım.

• Bu konuyu görünce bir şey daha aklıma geldi orta okulda teknoloji tasarım diye bir ders vardı atölyede hoca isteyen mp3ünü getirip çalışmalarını yaparken müzik dinleyebilir demişti, herkes gidip kırtasiyeden çin malı mp3lerden almıştı. Pillilerden ama o kadar dandikki max pili bitene kadar kullanıyorsun bir yeri mutlaka arıza verirdi. Kızın birine babası usbden şarj olan 2gb hafızalı kaliteli bir mp3 almıştı o kızdaki havayı anlatamam. Sırf onun mp3den dinlemek için para verip işte 1 liraya 5 şarkı dinleyebiliyordun öyle bir şey yapmıştı. Kız dönem sonuna kadar mp3ün parasını çıkarmış kar etmişti o şekilde. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.