< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Tablet ile Neler Yapılabilir? (2. sayfa)
-
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pdf textbook okumak, pdf kitap okumak, epub kitap okumak.
-
Youtube den video izleme harici hiçbir işe yaramıyor.Bende de var lenovo aylardır yatıyor.Boşa giden para.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kindle var
ipad dışında tabletler bir işe yaramaz. ipadler de genelde çizim yapanlar için iyi
-
ya :D başka biri yazdı sandım önce neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigelow -- 16 Temmuz 2020; 13:29:11 > -
Bende zamanında Samsung Tab 3 10.1" vardı. Atom işlemci ile vasat bir cihaz ama laptop kullanmaktansa tablet kullanıyordum. Daha rahat geliyordu. Sonuçta laptop dediğin cihazın şarjı maks. 3 saat. Telefonun da ekranı küçük, internette gezinmesi zevkli olmuyor. Gel zaman git zaman sonra çocuk oldu, çocuk da tableti suya attı. Uzun bir aradan sonra bu sefer de kalemi ile beraber düz Ipad aldım. Şimdi masaüstü ve ps4 kullandığım için zaten laptop hiç açmıyorum. Tableti de çocuklar eline oyuncak etti. Ama çizim işleri için ideal bence. Ben seviyorum çizim yapmayı ama tablette hiç çizdin mi desen aldıktan sonra o da yok .
Ama şu yönlerden işime yarıyor gerçekten. Toplantıya gittiğimde not tutabiliyorum (pekala kağıt kalem ile de yapılabiliyor zaten). Ayrıca online verdiğim eğitimlerde takip ettiğim dökümanı tabletten açıyorum. PC ekranına hiç getirmediğim için sanki direkt ezbere biliyormuş gibi daha profesyonel oluyor.
-
Kali nethunter kur hacking yap
-
Laptopda kali+mint kurulu,öyle şeyleri ordan halletmek daha kolayıma geliyor
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I'm Neo -- 26 Temmuz 2020; 12:38:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X