Şimdi Ara

Grafik Tasarım Lütfen Yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ben grafik tasarımla ilgileniyorum yakında bilgisayarımda cizim yapmak icin grafik cizim tablet alıcam ama asıl sorun şu leptop umdaki tachped ile kullana bileceğim bir kalem varmıdır cizim pedlerinde kullanılan kalemlerden yani.. böyle birşey mümkünmüdür...

• Ben epey araştırmıştım ama somut birşey bulamadım touchpad iletken olan şeyleri algılıyor zaten.Daha iyi verim almak için tablet öneririm.
  • iletkenlik konusunda haklısn kalem pille bile işe tarıyor :)) en uygun tacpethler ne kadar acaba...
  • Mümkün olsa dahi işe yarayacağını sanmam en güzeli 100-200 TL civarı uygun bir model alıp işe yarayıp yaramadığını görmektir. Çünkü bazı kişiler mouseyi tamamen atıp günlük işlerinde bile tablet kullanırken bazıları çizim yaparken bile kullanamamaktadırlar. O yüzden uygun bir model alıp denenmeli iyi hoş geliyorsa kaliteli bir marka alınıp yola devam etmeli bence.
  • bir tane uldum bu model benim işimi görür zaten giriş seviyesindeyim henüz ilerletmem 1 senemi alır ondan sonra başka bişey düşünürüz...

örnek calışmalar da koymuşlar bu ürünle yapılan ciizmler..

hobi olarak yapıyorum zaten o yüzden fazla bir beklentim yok üründen...
    130 tl ürün..

• quote:

Orijinalden alıntı: HD-GaMeR

bir tane uldum bu model benim işimi görür zaten giriş seviyesindeyim henüz ilerletmem 1 senemi alır ondan sonra başka bişey düşünürüz...

örnek calışmalar da koymuşlar bu ürünle yapılan ciizmler..

hobi olarak yapıyorum zaten o yüzden fazla bir beklentim yok üründen...
    130 tl ürün..

Lapazz öneririm kullanıyorum bnde baya bi üst modeli var A4 boyuntunda gerçekten çok başarılı ama ne olrsa olsn bazen kaıt kalemde çizmeyi arıosun 2 sininde farklı avantaj ve dezavantajları var...

• şimdilik giriş seviyesi bir ürün kullanıcam yapabilirsem üst seviye bir ürüne gecicem ehliyeti alınca hemen ferrari kullanmıyalım ilk başta sahinle işi öğrenelim ferrari kolay gelir zaten :)))
  • Bamboo Fun

Arkadaşta var kullandım bir kac kere, mükemmel bir alet (Photoshop uyumlu, her tablet photoshop uyumlu degil maalesef)
    Zaten tablet denince direk wacom ürünlerine bakmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Bamboo Fun

Arkadaşta var kullandım bir kac kere, mükemmel bir alet (Photoshop uyumlu, her tablet photoshop uyumlu degil maalesef)

+1 photoshop uyumlu olması önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Bamboo Fun

Moribito'ya katılıyorum. 6 yıldır wacom kullanıyorum. son derece memnunum.
  • bende aldım tabletimi ilk calışmamıo yayınlıycam yakında :))
  • çizme yeteneğini sonradan kazanabilirmiyiz (tabi ki istikrarlı çalışarak)
  • Çizme sadece yetenek olmadığı için sorun yok yetenek önemli ama çoğu kez bilgi ve tecrübe aynı zamanda da azim ondan daha önemlidir. Çalışarak ve kurslara giderek elbette çiziminizi geliştirebilirsiniz. Ama elbet işin başlangıcı yetenek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylosoft

Çizme sadece yetenek olmadığı için sorun yok yetenek önemli ama çoğu kez bilgi ve tecrübe aynı zamanda da azim ondan daha önemlidir. Çalışarak ve kurslara giderek elbette çiziminizi geliştirebilirsiniz. Ama elbet işin başlangıcı yetenek.

haklısınız. bence eğer yetenek yoksa hobiden öteye gidebileceğini zannetmiyorum. çalışarak geliştirirsiniz ama sizden yetenekli biri sizin yıllarca çalışıp geldiğiniz halden bile çalışamadan iyi olur, bu gerçekten ağır bir şey, çok pis koyar adama

• quote:

Orijinalden alıntı: feylosoft

Çizme sadece yetenek olmadığı için sorun yok yetenek önemli ama çoğu kez bilgi ve tecrübe aynı zamanda da azim ondan daha önemlidir. Çalışarak ve kurslara giderek elbette çiziminizi geliştirebilirsiniz. Ama elbet işin başlangıcı yetenek.

çizime yetenek şarttırYeteneksiz bir yere kadar gidebilirsin kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.