Ofisimize 2 adet bilgisayar alıcaz, 1 grafik tasarım için 1 tanede programlama için
Grafik tasarım 1500 TL civarı programlama ise 1000 TL civarı (+ - 100 TL) bütçe var. Grafik kısmında 3D işler yok, web tasarım ve matbaa işleri ağırlıkta. Programlamada malum zaten, on board ekran kartı yeterli olur sanırım.
Aklımdan geçen amd 6 çekirdekli grafik için ve 8 GB ram. Programlamada da intel mi daha iyi olur bilemiyorum. Sizlerden yardım bekliyorum.
İş bilgisayarı olacak ikiside o yüzden oyun v.s oynanmaz. Gereksiz donanımlar olmadan fiyat / performans arıyorum.
yardımlar için şimdiden teşekkürler. Bu gün içerisinde çözmem lazım.
Phenom II x6 1055T frekans tutkunuz varsada oc yapın :)
8gb standart bir ram
870A Ud3 Anakart
grafik tasarım için photoshop vs kullanılacaksa sanırım özellikle quadro serisi çok başarılı diye biliyorum..
Fx580 işinizi görür..
Photoshop gibi programlarda sabit disk performansı önemlidir açılış hızı vs sıkıntı çekmeye gerek yok alırsınız bi 60gb Team Extream S1 serisi bide 500gb samsung Sabit disk olur biter..
Xıgmatek 400w psulu kasa yeterli gelir ama psuda ayrı alabilirsiniz.. pıoner dwd yazıcı..
programlama dediğinizde programına bağlı değişebiliyor testleri incelemenizi tavsiye ederim...
i5 760dan aşağı bir intel işlemci alırsanız iyi olmaz.. sadece i5 760 ve yukarısı amd yi geçebilir.. x4 ve x6ları..