Bildirim
Grafik ve Web Tasarım Eğitimi
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer söylediğin gibi ilgin ve bir bilgi birikimin varsa bir dakika daha durmadan bir kursa başlamalısın ki sertifikanı al. Sektörde geçerliliği ve tanınmışlığı olan bir kuruma yönelmen senin için daha doğru olur. -
Cevap için teşekkür ederim. Ama eğitim kurumları ile ilgili olarak pek bilgi sahibi olmadığım için hangi kuruma gitmek lazım onu da tam olarak bilemiyorum. -
Bilge Adama gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Gerçekten bir altyapın varsa ehil ellerde doğru eğitimi alıp kurs bitiminde bir iş veya staj sahibi olarak bile ayrılabilirsin ordan tıpkı benim başıma geldiği gibi altını tekrar çiziyorum bir altyapın var ve çalışmayı gerçekten arzu ediyorsan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X