Bildirim
Grafik ~ Wallpaper Çalışmam (pro)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ilk resim çok iyi bence.
bu videoyu acaba hangi programla yaptın?
http://www.youtube.com/watch?v=uMVDTAl4E3g
after efects, sony vegas vb.
ben sony vegas la yapıyorum ama herkes after efects programının daha iyi olduğunu genelde söylüyor. eğer biliyorsan, sony vegas ve after efects arasındaki tam olarak fark ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart 75 -- 29 Ekim 2013; 18:44:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Smart 75
ilk resim çok iyi bence.
bu videoyu acaba hangi programla yaptın?
http://www.youtube.com/watch?v=uMVDTAl4E3g
after efects, sony vegas vb.
ben sony vegas la yapıyorum ama herkes after efects programının daha iyi olduğunu genelde söylüyor. eğer biliyorsan, sony vegas ve after efects arasındaki tam olarak fark ne?
Sony vegas, kurgu/edit kategorisinde bir yazılımdır.Yani kesme biçme montaj,renk düzeltme gibi işleri
harici mazlemeler üzerinde hızlı ve ideal bir şekilde işleyip son şekli verir.
After Effects compositing(kompozisyon hazırlama) yazılımıdır.Sıfırdan başlayarak harici malzeme kullanmadan görüntü
üretir.Sınırsız malzeme üretme ve hazır malzeme üzerinde sınırsız işleme yeteneğine sahiptir.Özellikle jenerik ve
hazır malzemeler üzerinde 2d eklemeler yapmak en büyük yeteneğidir.
-
cevap için teşekkürler -
beğendim güzel olmuş -
ışık ve gölge olayına dikkat etmelisin. gerçekliği çok kötü yönde etkiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BLackVarrior
İşte ResimI
Speed Art
yorumlarını bekliyorum
Güzel çalışma olmuş, youtube videosunda sorun mu var çok hızlı oynuyor.
-
teşekkürler. yorum ıçin teşekkürler bir dahakine dikkat ederim bu beni fazla uğraştırdığı için onlarla uğraşmak pek istemedim açıkcası :S -
takipquote:
teşekkürler. yorum ıçin teşekkürler bir dahakine dikkat ederim bu beni fazla uğraştırdığı için onlarla uğraşmak pek istemedim açıkcası :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenokulu -- 6 Kasım 2013; 22:21:25 > -
iyidir. -
teşekkürler.... -
quote:
Orijinalden alıntı: nodar
quote:
İşte ResimI
Speed Art
yorumlarını bekliyorum
Güzel çalışma olmuş, youtube videosunda sorun mu var çok hızlı oynuyor.
speed art diğer bir değişle hızlandırılmış video.Normal video saatleri bulduğu için videoyu hızlandırıp öyle koydum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X