Şimdi Ara

Grafiker kardeşliği (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bitirenadam

beyler kimse yeni konu açmıyor bence yni konumuz müzik olsun .. ( kabul ederseniz tabi ) bende bir acemi kişilik olarak ilk çalışmayı yapmaya başlıycam eeğer konuyu kabul ederseniz

yav beyler demeyin lütfen kendimi garip hissediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

beyler kimse yeni konu açmıyor bence yni konumuz müzik olsun .. ( kabul ederseniz tabi ) bende bir acemi kişilik olarak ilk çalışmayı yapmaya başlıycam eeğer konuyu kabul ederseniz

Çok güzel Fikir 2 günlük çalışma ile bu çıktı sadece..
     Grafiker kardeşliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepkasa

bende varım :D aslında bu böyle olmaz bölge bölge toplanıp tanısıp bilgi ve fikir alışverişi yapmak lazım ankradan olanlar yazsın :D etimesgut,sincan çvresindeyim yakın arkadaslar varsa tanısabiliriz...

bende etimesguttayım.. hocam bana bi yol göster, ufaktan ufaktan grafik-er olma yolunda ilerliyoruz, ama durum hiç iç açıcı değil..
  • @Schumi çok başarılı bir çalışma olmuş,eline sağlık.
  • sağol dostum bu fikir olmadık bi yerde aklıma geldi hemen yapmaya koyuldum düşündüğüme yakın oldu ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumi911

sağol dostum bu fikir olmadık bi yerde aklıma geldi hemen yapmaya koyuldum düşündüğüme yakın oldu ama..

Olmadık bi yer neresiiii?

• söyliyim bari banlanırsak bide wc de geldi ama güzel oldu bak
    söylettirdin yani helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumi911

söyliyim bari banlanırsak bide wc de geldi ama güzel oldu bak
    söylettirdin yani helal

Güzeel sen hiç çıkma en iyisi ordan

• gerçekten muhteşem olmuş bende şimdi başlıyorum bi çalışmayaaa
  • bende varım arkadaslar hzseco@hotmail msn. web & graphic desinger
  • başlık düşüyor.... Kardeş olan beyler.. ilgi lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

başlık düşüyor.... Kardeş olan beyler.. ilgi lütfen...

+11111111111111111111111111111111
  • başlık gene düştü... ilgi lütfen
  • profesyonel çalışan var mı aranızda. Ajans veya matbaa da.
  • başlık gene düştü...
    ajansta çalışmıyorum ama freelance olarak profesyonel anlamda da istanbul da çalıştığım ajans var. ayrıca Kültür Bakanlığına yaptığım 3 afiş basılmış ve yurt çapında asılmıştır.
    neyse cv 'mi yazmıyayım artık buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

başlık gene düştü...
    ajansta çalışmıyorum ama freelance olarak profesyonel anlamda da istanbul da çalıştığım ajans var. ayrıca Kültür Bakanlığına yaptığım 3 afiş basılmış ve yurt çapında asılmıştır.
    neyse cv 'mi yazmıyayım artık buraya

Üstad özellikle MEB için yaptığın çalışmaları bizimle paylaşırsan çok evinirim.Öğreneceğimiz çok şey var.
  • ben çalışmalarımdan bir kaçını atıyım dedim kimseden ses yok yorumlarınızı bekliyorum
     Grafiker kardeşliği
  • bu da yapmış olduğum dergi kapağı.. Aceleye geldi bu.
     Grafiker kardeşliği
  • Schumi ikinci resmin aceleye geldiği belli,yoksa senin yaptığına inanmazdım.Birinci çalışman için de küçük bir tavsiyede bulunmak isterim müsadenle.Oval şekildeki resimleri bir şekilde resme yedirebilirsen bence çok daha hoş durur.Resimleri kesmeden önce bir miktar "Feather" efekti uygular sonra kesersen söylediğim efekti vermiş olursun.Eline sağlık gayet hoş olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu

Schumi ikinci resmin aceleye geldiği belli,yoksa senin yaptığına inanmazdım.Birinci çalışman için de küçük bir tavsiyede bulunmak isterim müsadenle.Oval şekildeki resimleri bir şekilde resme yedirebilirsen bence çok daha hoş durur.Resimleri kesmeden önce bir miktar "Feather" efekti uygular sonra kesersen söylediğim efekti vermiş olursun.Eline sağlık gayet hoş olmuş.

kardeşim yorumların için sağol yanlız o oval resinlerde feather yok yani aslında onlar 0 yani etrafı pürüzsüz resimde öyle duruyor fazla yer kaplamaması için kaliteli yapmadım haklısın öyle görünüyor ama gördüğün gibi değil sağol herşey için ve bu reklamı beğenildi yani
    Linkte daha net:http://img102.imageshack.us/img102/7746/reklamschumiuh6.jpg

Bu arada sardes yazısında da öyle duruyo aslında öyle değil haklıısn yani öyle görünüyor merak etme dikkat ediyorum öyle konulara tekrar sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi911 -- 12 Ekim 2006; 0:42:02 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.