Şimdi Ara

Grafiker kardeşliği (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    büyümeye başladık..
  • Yorumları bekliyorum arkadaşlar,kimse resimleri yorumlamıyor.

Yeni konu BARIŞ gibi görünüyor,çalışmaya başlasak iyi olacak.
  • Ben de varım arkadaşlar. Yazılımcıyım ama tasarımda yapmak istiyorum.
    Yüzeysel bilgim var burada geliştirmek dileğiyle hepberaber.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu

Renklerin kardeşliği konusuyla ilgili bir çalışma henüz bitirdim,yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Grafiker kardeşliği

tasarım gerçekten hoş ve anlamlı olmuş çalışmaların devamını dilerim..
  • Bence de barış konusu uygun olacak,özellikle şu günlerde...Logoya bence de gerek yok,RYD yarışmasına dışarıdan katılımda olabiliyor mu kardeş belki içimizden birinin ürettiği ya da birkaçımızın beraber yapabileceği bir projeyle de yarışmaya katılabiliriz.

Başlık aşağı düşüyor.

RYD yarışmalarına dışarıdan da katılım oluyor zaten (COPY BREAK).. konuyla ilgili daha doğrusu kendi internet sitesinde konuyla ilgili bir brief veriyor. O brief doğrutusunda afiş hazırlanıyor ve internet aracılığıyla haftanın Birincileri, İkincileri, Üçüncüleri seçiliyor. Ancak bu sezon daha COPY BREAK yarışmaları başlamadı sanırım... Neyse konun belirlenmesine sevindim.. Herkese kolay gelsin. Hepinizin katılımlarını bekliyoruz...

• buyurun ilk çalışma benden
    eee artık görüşlerinizi bekliyorum

•  Grafiker kardeşliği
  • @coyreine güzel çalışma bu arada @schumi911 görünmüyor ortalarda

Yok yav yukardaymış schumi kusura kalma yaw,saol yorum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmanyurtlu -- 26 Eylül 2006; 18:05:27 >
  • arkadaşlar ... bugün fazla vaktim yoktu... ksr bakmayın 10 dk da anca bukadarı oluyor... fazla detaya inemedim zamandan dolayı... inşallah ilk fırsatta detaylı bi çalışma yapıcam bu konu üzerine... kalın sağlıcakla eyvallah....

Grafiker kardeşliği
  • bu arada schumi site başarılı olmuş tebrik ederim.... görüşmek üzere dostum.....
  • Kardeş burda çalışmalarını sergileyen herkes eleştiri yapılmadığından şikayetçi,ben hemen kendi eleştirimi yapayım.

Resmin gayet sade olmuş,kafa karıştıran birşey yok,ancak sani ay denize değilde deniz ay'a ışık veriyormuş gibi bir görüntü oluşmuş.Bence ay üzerinde biraz daha oynamalar yapaman lazım,daha parlak olursa bir göz yanılması olmayacak.

Bir de yıldızları sen yaptıysan en az 1 Gaussian blur kullan,yıldızlar daha gerçekçi olacaktır.
  • tüm çalışmalar süper bir dergi var şu anda özür dilerim şimdiden giremiyorum pek ama sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum hayallimdeki konu gerçekleşmeye başlıyor duygulandım
  • Bu resim ne alaka dediğinizi duyar gibiyim aklıma geldi ve yaptım daha estetik ve güzel olabilirdi belki ama gözlerim sizlere ömür olmak üzere detaya inemedim daha bomba açlışmalarla gelicem.
    resimin konusu: Açılmış olan bu konuyu sahiplenen üyelere teşekkür niteliğinde
    coyreine, EnToRia, figter EAGLE, Harmanyurtlu, KinGEagLE, lordwolf, Promet_heus, Technolog_, trhates, ugurtemir........................................ ve diğer tüm üyelere sonsuz teşekkürlerimi sunarım......

Grafiker kardeşliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi911 -- 28 Eylül 2006; 1:03:39 >

• mesajda da belirtiğim gibi zaman çok kısıtlıydı detaya inemedim....ama yinede saol teğmen... alıcı gözüyle incelediğin için... k.i.b.
  • ne oldu anlamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumi911 -- 28 Eylül 2006; 9:51:41 >
  • schumi911 'nin yaptığı iş gerçekten çok içten ve samimi:) ama görüntü iğrenç.. Önemli olan görsellikten çok içtenliğini bana yansıtman ki sen içtenliğini yansıtmışsın.. Çalışman için teşekkür ederim devamını da bekliyoruz
  • başlık düşüyor... biraz ilgi lütfennnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

başlık düşüyor... biraz ilgi lütfennnnnnnnn

+111111111111111111111111111111111
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

başlık düşüyor... biraz ilgi lütfennnnnnnnn

düşmez.... bu başlığı efsaneleştireceğiz.. herkezin içinde bir grafik duygusunu olduğunu ve bu duyguyu geliştireceğimize inanıyorum....
    santaçılar gibi medyatik değil ZANAATKARLAR gibi olmayı gösterceğiz... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnToRia -- 28 Eylül 2006; 18:08:34 >
  • Ben çalışıyorum üzerinde hala
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.