Şimdi Ara

Grafiker kardeşliği (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: schumi911

üstad sayılmam ama ben buradayım

En kısa zamanda burdayım,bu arada yeni konu belirlendi mi?Herkes fikrini söylemeye başlasa iyi olacak.
  • Arkadaşlar Sessiz sedasız Sizi Takip Ediyorum Bir Türlü Konu Hakkında Hem Fikir Olamadınız... Neyse Yeni Konumuz Ne olur Diyorsanız...
    1- Grafik KardeşLiğinin Logosunu Belirleyelim
    2- Grafik Kardeşliğine DH Klubu Kuralım...
    Öncelik 1. madde olsun... Logomuzla birlikte Diğer Detaylara geçeriz..
    Logomuz 100*100 Pixel olsun....
    Artık Grafikçilerin olduğuna göre birazz farklı ve şaşalı birşey olur umarim... Eğer .gif uzantılı yapılırsa hoş olur... Kolay Gelsin...

başka bir önerisi olan varsa buyursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnToRia

Arkadaşlar Sessiz sedasız Sizi Takip Ediyorum Bir Türlü Konu Hakkında Hem Fikir Olamadınız... Neyse Yeni Konumuz Ne olur Diyorsanız...
    1- Grafik KardeşLiğinin Logosunu Belirleyelim
    2- Grafik Kardeşliğine DH Klubu Kuralım...
    Öncelik 1. madde olsun... Logomuzla birlikte Diğer Detaylara geçeriz..
    Logomuz 100*100 Pixel olsun....
    Artık Grafikçilerin olduğuna göre birazz farklı ve şaşalı birşey olur umarim... Eğer .gif uzantılı yapılırsa hoş olur... Kolay Gelsin...

başka bir önerisi olan varsa buyursun...

Neden gif hocam? jpg daha kaliteli değilmidir?
  • Harmanyurtlu Hocam .JPG yap sen :D

.gif dememin amacı hareketli olsun gibisinden di neyhse.... .JPG olsun ama Grafikcilere yakışır şekilde olsun....

(Benim bu ASP ile derdim ne zaman biter ozaman ben bu corel , freehand , photoshop , Picasa yi çözeceğim...)
  • quote:

Harmanyurtlu Hocam .JPG yap sen :D

.gif dememin amacı hareketli olsun gibisinden di neyhse.... .JPG olsun ama Grafikcilere yakışır şekilde olsun....

(Benim bu ASP ile derdim ne zaman biter ozaman ben bu corel , freehand , photoshop , Picasa yi çözeceğim...)

Benim de aklıma öyle gelmişti .gif denildiğine göre hareketli olmasını istiyoruz gibi.Ama bir site filan kurulmayacaksa jpg daha iyi olur diye düşündüm.Tabi değiştirilebilir...

Bu arada ben renklerin kardeşliği konulu bir çalışma hazırlıyorum,inşallah 2 çalışmayı aynı anda sunarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu

quote:

Harmanyurtlu Hocam .JPG yap sen :D

Benim de aklıma öyle gelmişti .gif denildiğine göre hareketli olmasını istiyoruz gibi.Ama bir site filan kurulmayacaksa jpg daha iyi olur diye düşündüm.Tabi değiştirilebilir...

Bu arada ben renklerin kardeşliği konulu bir çalışma hazırlıyorum,inşallah 2 çalışmayı aynı anda sunarım.

site var aslında benimde reklam olur diye çekiniyorum

• arkadaşlar pek fazla bilgim yok ama ben de sizin gibi ustalardan faydalanmak isterim grafik le uğraşmayı çok istiyorum
  • bu konu bunun için var dostum aramıza hoşgeldiniz
  • Sevgili grafiker arkadaşlarım logomuz için bir başlangıç yapmak istedim saygılar:...
    ama renkleri neden böyle bozuk anlamadım bu linktende göre bilirsinizwww.bizimask.net/grk.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akarweb -- 21 Eylül 2006; 16:08:18 >

• @akarweb

öncelikle aramıza hoşgeldin...
    güzel bir logo çalışması... diğer grafikçi arkadaşlarımınızında çalışmalarına bakalim. sonra dewam ederiz....

geliyooo bekleyin ....

(Asp hapı yuttun kurtuluşun yok... )
  • Harika bir konu, Grafikerlik hep içimde kalmış bir ukte. Ama artık yola çıkmak zor, anca hobi olarak bazen resimlerin üstüne yazılar yazıp, yada kolaj yapıyorum.

Keşke bende aranıza katılabilseydim.. Bir arkadaşımızın bahsetmiş olduğu konu gayet güzel. Mesela barış temalı resim veya grafikler icra edilip buradan sergilenebilir. Böyle birşey olursa burada hareketlilikle beraber ustadlar hünerlerini gösteririken, acemilerde ustadlardan birşeyler öğrenir diye düşünüyorum.

Buna benzer çalışmaları bir zamanlar RYD yapıyordu. Kişisel görüşüm böyle

Bu arada hobi de olsa grafikle ilgili bildiklerim ile elimdeki bir kaç web sitesi tasarım ve grafik işlerini kendim hal edebiliyorum.. Öğrenmenin yaşı yok!
  • Bu benden bir çalışma.

Grafiker kardeşliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyrari -- 22 Eylül 2006; 12:52:41 >
  • sen de hoş geldin dostum aramıza
  • corel,freehand ve photoshop bilgilerimle aranıza tekrar katıldım elimden geleni yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyrari

Harika bir konu, Grafikerlik hep içimde kalmış bir ukte. Ama artık yola çıkmak zor, anca hobi olarak bazen resimlerin üstüne yazılar yazıp, yada kolaj yapıyorum.

Keşke bende aranıza katılabilseydim.. Bir arkadaşımızın bahsetmiş olduğu konu gayet güzel. Mesela barış temalı resim veya grafikler icra edilip buradan sergilenebilir. Böyle birşey olursa burada hareketlilikle beraber ustadlar hünerlerini gösteririken, acemilerde ustadlardan birşeyler öğrenir diye düşünüyorum.

Bu arada hobi de olsa grafikle ilgili bildiklerim ile elimdeki bir kaç web sitesi tasarım ve grafik işlerini kendim hal edebiliyorum.. Öğrenmenin yaşı yok!

Evet benim bahsettiğim ''BARIŞ'' konusu RYD= reklam yarıcıları derneğinin belirlediği bir konudur.. Orda da üstadlar yarışıyordu... Yani Logo vs vs yapmak yerine belirli bir somut konuda yoğunlaşmak en güzeli. Tabi bu benim kendi fikrim. Bir de arkadaşlar bizim sitemiz yok ki logo yapalım.. Yani ne gerek var ki logoya??? bence somut konularda farklı yaklaşımlar en güzeli derim ben

• Renklerin kardeşliği konusuyla ilgili bir çalışma henüz bitirdim,yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Grafiker kardeşliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

quote:

Orjinalden alıntı: fyrari

Harika bir konu, Grafikerlik hep içimde kalmış bir ukte. Ama artık yola çıkmak zor, anca hobi olarak bazen resimlerin üstüne yazılar yazıp, yada kolaj yapıyorum.

Evet benim bahsettiğim ''BARIŞ'' konusu RYD= reklam yarıcıları derneğinin belirlediği bir konudur.. Orda da üstadlar yarışıyordu... Yani Logo vs vs yapmak yerine belirli bir somut konuda yoğunlaşmak en güzeli. Tabi bu benim kendi fikrim. Bir de arkadaşlar bizim sitemiz yok ki logo yapalım.. Yani ne gerek var ki logoya??? bence somut konularda farklı yaklaşımlar en güzeli derim ben

Bence de barış konusu uygun olacak,özellikle şu günlerde...Logoya bence de gerek yok,RYD yarışmasına dışarıdan katılımda olabiliyor mu kardeş belki içimizden birinin ürettiği ya da birkaçımızın beraber yapabileceği bir projeyle de yarışmaya katılabiliriz.

Başlık aşağı düşüyor.

• grafik kardeşlerim ben artık bu işe başlamak istiyorum bu topic de beni sık sık göreceksiniz. yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. şimdi güzel bir photoshop e book varsa bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar pardon photoshop için ayrı topic açılmış onu sonradan gördüm oradan döküman elde edebiliyorum
  • 3dsmax konusunda bütün bildiklerimi paylaşmaktan onur duyarım sevgili arkadaşlar... yani anlıyacağınız.. yes abicim türkçe eğitime bendede okey....:) (bu salak yazıyı bi duvar kağıdında okumuştum...:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.