Şimdi Ara

Grafiker kardeşliği (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Madem DedikLerimi Onaylıyorsunuz.. ÖyLeyse Başlayalım...

Pazar günLeri Başlar Diğer Hafta Pazartesi Başlangıcına kadar devam eder... Bu Haftanın konusunu ben söyleyim çalışmalara bi göz atalım....

Başlangıç Tarihi: 10.09.2006 Pazar
    Bitiş Tarihi : 17.09.2006 Pazar

Konu: Renklerin Kardeşliği...

TAMAM BENCE KONU İYİ DE DİĞER ARKADAŞLAR BEĞENECEK Mİ KONUYU.... BENCE İLK ÖNCE HERKES KENDİ ÇAPINDA BİR KONU BELİRLEYİP ONU YAZSIN PAZARTESİYE KADAR; PAZARTESİ AKŞAM ÜSTÜ 17,00 DE OYLAMA İLE KONU BELİRLENİP PAZAR A KADAR ONU ÇALIŞSIN... BENİM FİKRİM.. ZATEN BİZDEN BAŞKA KATILANDA YOK GİBİ DURUYOR ŞU AN
    MAALESEF KİMSE GÖRÜŞLERİNİ BELİRTMİYOR

• böyle luzumsuzlara deli oluyorum özelliklede konu dışı yazmaayın diye söylüyoruz...
    biz burda grafik kardeşliği yapıyoruz.. ekmek arayan başka yerde reklam yapsın...
  • herkesin bana sinir olduğunu biliyorum bu konuyu açmadan önce işler çok azdı şimdi çok arttı
    Bizim üniversitenin doktorlarının seminerleri yaklasan rektörlük seçimleri için 2002 - 2006 Bülteni. falan derken
    internete Giremez oldum..

EnToRia Kardeşimin fikri ve duyarlılığı için teşekkür edrim ve bu fikire uygun bir çalışma yapanın ilk ben olmak istedim..
    Umarım bişeye benzemiştir biraz karışık oldu ama
     Grafiker kardeşliği

• Renklerin Kardeşliği konusunda ilk örnek schumi arkadaşımdan geldiğine göre devam edelim derim.Daha sonraki konuları birlikte belirleriz.
  • aynen kardeşim umarım beğenilir
  • schumi911 ozaman yeniden hoş geldin....

Renklerin Kardeşliği Konusunda ilk örneği sen verdiğin içinde tşk ederim...

Bundan Sonra Grafikerci ArkadaşLar'ın Örneklerini Takip edeceğiz...

Grafiker Kardeşliğine Devam...
  • bu da benden
    bakalım beğenecek misiniz

Grafiker kardeşliği

• eline sağlık güzel olmuş
  • Butun RenKLerin Olduğu alaburs Birşey

pek birşey çıkaramıyorum zamanLa olacak

Grafiker kardeşliği
  • bitti galiba çalışmalar yokmu artıran msne de ekleyen arkadaş sayısıda az neyse kardeşliğe devam
  • ben hala düşünüyorum,yakında gelicek inşallah.
  • arkadaşlar ben grafiker olmak istiyorum seneye bi güzel sanatlar fakültesinin sınavına giricem şu sıralar onu araştırıyorum. okulda gördüğümüz kadarıyla corelden çat pat anlıyorum, photoshopu da kendimce kullanıyorum ama flash bilmiyorum. Bir sorunum olduğunda yardım ederseniz çok sevinirim. Küçükken tek isteğim ressam olmaktı yeteneğim de var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fighter EAGLE

arkadaşlar ben grafiker olmak istiyorum seneye bi güzel sanatlar fakültesinin sınavına giricem şu sıralar onu araştırıyorum. okulda gördüğümüz kadarıyla corelden çat pat anlıyorum, photoshopu da kendimce kullanıyorum ama flash bilmiyorum. Bir sorunum olduğunda yardım ederseniz çok sevinirim. Küçükken tek isteğim ressam olmaktı yeteneğim de var...

Güzel sanatlar eğitimi alman için ilk önce iyi bi resim kursu alman gerekiyor.. Figür desen ve imgeni geliştirmende yardımcı olur... Çünkü genelde sınavda onlar çiziliyor... herşey sende bitiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu

ben hala düşünüyorum,yakında gelicek inşallah.

seni bekliyoruz... güzel birşeyler çıkacağından eminim... hadi görem seni harmanyurlu ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

Güzel sanatlar eğitimi alman için ilk önce iyi bi resim kursu alman gerekiyor.. Figür desen ve imgeni geliştirmende yardımcı olur... Çünkü genelde sınavda onlar çiziliyor... herşey sende bitiyor.

haklısın çok iyi hazırlanmam lazım kurs şart. sonra herşey kolay olur benim için. nasılsa içimde istek de var. Olmadı 2 sene bilgisayar mühendisliği okurum ondan sonra güzel sanatlar okurum (kafama taktım bi kere) ama öncelikle kendimi her konuda geliştirmem lazım yani Çok çalışmam lazım çooooooooooook...

• ayrıca çalışmalarınız çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık. kolay gelsin herkese hayırlı akşamlar...
  • grafiker kardeşliği bitti mi?
  • osmansrg@hotmail.com grafik tasarımla uğraşan arkadaşlar benide unutmayın kardeşliğe eklemeye
  • bu kadar mıyız??????? nerdesiniz???
  • konuyu değiştirelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.