Şimdi Ara

Grafiker kardeşliği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün grafiker arkadaşlara slm, bende aranızdayım ee bu isin universitesini okumadık boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technolog_ -- 31 Ağustos 2006; 11:17:38 >
  • bende reklam ajansında grafikerim her şekilde yardımcı olurum... öm ile şimdilik ulaşabilirsiniz bana ...
  • Bence bu topic sadece chat odası olur gibime geliyor... Kendi görüşüm ama biz de varız tabi
  • AMA KÜTAHYA 'DAYIM.. ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR ÜSTATLARDAN
  • schumi911 kardeşimi bu başlattıgı birleşmeden dolayı tebrik ederim, msn im schumi911 de var, yardıma ihtiyac oldugunda yanınızda olabilirim
  • Macromedia Flash MX, vs. programlarda yardımcı olurum ama sizdende yardım beklerim,
  • hani nerde grafiker kardeşliği dünden beri bi şey yapmaya çalışıyorum photoshopta yok kimse yok yardım edecek... ee nerde kaldı kardeşlik?? ayrıca sevgili schumi911 kardeşim msn ime ekledim seni ama maşaALLAH tık yok senden..
  • Bende varım istanbuldan slmlar.
    Photoshop
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

hani nerde grafiker kardeşliği dünden beri bi şey yapmaya çalışıyorum photoshopta yok kimse yok yardım edecek... ee nerde kaldı kardeşlik?? ayrıca sevgili schumi911 kardeşim msn ime ekledim seni ama maşaALLAH tık yok senden..

yalan oldu bu kardeşlik

• bana sormayın photoshıop rfalan ben anlamam,
  • Arkadaşlar mümkün oldukça ps sorularınızı buraya sorun.Cevaplamaya çalışalım.

İyi Çalışmalar...
  • tam gaz devam arkadaşlar her türlü sorunlarınızı yapmaya çalışırım
    üniversitenin 75 sayfalık yıllık dergisi daha yeni bitti 1 hafta sürdü özür dilerim
  • Bende Burdayım İstanbuldan

Photoshop, Flash
  • YALAN DEĞİL GERÇEK OLDU KARDEŞLİK
  • grafiker üstadları nerdesiniz hiç sesiniz cıkmıyor.benimde bildiğim programlar var corel,pthotoshop freehand ancak matbaa bilgim yok.bilgi paylasıldıkca büyür
  • Bende Ne Zamandır Buraya Yazmak istiyordum.. İşlerin Yoğun olmasıyLa ancak yazabildim..

Madem ki böyle bir şey yapıyoruz... Konuyu Açan Arkadaş GörüşLerini Bildirmemişş.. Madem Grafiker KardeşLiği Yapıyoruz...
    Şunları Yapalım...
    Her Hafta Belli bir konu üzerinde çalışmalar belirlensin hafta boyunca o tasarimlari bu konu başlığında toplayalım.... Gruba Katılmak isteyenleri alırız yapmaları gerekenleri (kullanmak istedikleri program , Tasarım görüşü filan fistan) Ben bu bölümde bayanların daha vazla rağbet göremesini isterim.. tasarım duyguları çok farklı....

farklı görüşleri olan söylesin... grafik KardeşLiğii BaşLasın....
  • quote:

Bende Ne Zamandır Buraya Yazmak istiyordum.. İşlerin Yoğun olmasıyLa ancak yazabildim..

Madem ki böyle bir şey yapıyoruz... Konuyu Açan Arkadaş GörüşLerini Bildirmemişş.. Madem Grafiker KardeşLiği Yapıyoruz...
    Şunları Yapalım...
    Her Hafta Belli bir konu üzerinde çalışmalar belirlensin hafta boyunca o tasarimlari bu konu başlığında toplayalım.... Gruba Katılmak isteyenleri alırız yapmaları gerekenleri (kullanmak istedikleri program , Tasarım görüşü filan fistan) Ben bu bölümde bayanların daha vazla rağbet göremesini isterim.. tasarım duyguları çok farklı....

farklı görüşleri olan söylesin... grafik KardeşLiğii BaşLasın....

Güzel yaklaşım

• bi resim seçelim ve bu resim üzerinde herkes marifetini göstersin montajlar ve düzenlemeler 1 hafta içerisinde tab haftanın sonunda anket ile resmi en iyi şekilde tasarlıyan değiştiren haftanın birincisi olsun bakalım nasıl ürünler ortaya çıkacak bi tür yarışma...

benim fikrim
  • arkadaşlar bence resim yerine somut bir konu seçmek mesela ''BARIŞ'' gibi... bu konuyu en yalın ve en mizahi şekilde anlatıp kağıda dökmek daha güzel olur gibi me geliyor. Photoshop 'da efekt vermeyi hepimiz az da olsa çokda olsa biliyoruz. Bence bu şekilde olursa daha iyi olur.. siz ne dersiniz
  • Arkadaşlar Madem DedikLerimi Onaylıyorsunuz.. ÖyLeyse Başlayalım...

Pazar günLeri Başlar Diğer Hafta Pazartesi Başlangıcına kadar devam eder... Bu Haftanın konusunu ben söyleyim çalışmalara bi göz atalım....

Başlangıç Tarihi: 10.09.2006 Pazar
    Bitiş Tarihi : 17.09.2006 Pazar

Konu: Renklerin Kardeşliği...

ArkadaşLar Güzel Eserler Çıkacağından Eminim....

Kolay Gelsin...

Not:Konu Dışı Cevaplar yazmayınız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.