Şimdi Ara

Grafiker kardeşliği (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
5.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: coyreine

bu kadar mıyız??????? nerdesiniz???

evet arkadaşlar neredesiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: limpmust

osmansrg@hotmail.com grafik tasarımla uğraşan arkadaşlar benide unutmayın kardeşliğe eklemeye

arkadaşlar herkes mail adresini versin öyle daha kolay olur. yardım istediğim zaman edersiniz değil mi? benim mail: dark.black_eagle@hotmail.com Osman seni ekliyorum.
  • okuldan fırsat buldukça bi kaç bi şey yapmaya çalışıcam yapınca size gösteririm. yanlışlarımı gösterirseniz ve yardım ederseniz çok sevinirim.
  • fighter EAGLE sağol kardeşin duyarlılığın ve ilgilendiğin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: fighter EAGLE

quote:

Orjinalden alıntı: limpmust

osmansrg@hotmail.com grafik tasarımla uğraşan arkadaşlar benide unutmayın kardeşliğe eklemeye

arkadaşlar herkes mail adresini versin öyle daha kolay olur. yardım istediğim zaman edersiniz değil mi? benim mail: dark.black_eagle@hotmail.com Osman seni ekliyorum.

Ok akşama eklerim kardeşim.. yardımlaşma için burdayız ederim tabiki..

• çok yoğunum arkadaşlaR,bu konuya katılamayacağım.Özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harmanyurtlu -- 15 Eylül 2006; 19:46:01 >
  • iki gündür kimsede ses yok hayırdır? çalışmalarınızı bekliyorum bana örnek olun yav sizin yaptıklarınızı gördükçe hevesleniyorum
  • evet herkez çekildi galiba pes etmek yok
     Grafiker kardeşliği
  • Bence konuyu değiştirelim bundan fazlası çıkmayacak gibi,yeni konu herkesin çalışabileceği bir kompozisyon olsun,

Önerim GRAFİKER KARDEŞLİĞİ logosu olsun ya da basit bir walpaper

NOT: schumi son çalışmanda gayet hoş duruyor kardeş,
  • Schumi Kardeşim; 2. Renklerin Kardeşliği Adlı Çalışman için tşk ederim

quote:

Bence konuyu değiştirelim bundan fazlası çıkmayacak gibi,yeni konu herkesin çalışabileceği bir kompozisyon olsun,

Daha Bitmesine 2 gün var... Harmanyurtlu seninde çalışmanı bu 2 gün içinde bekliyoruz...

Pazartesi Başlayacak Olan Yeni Konuyuda Yavaş Yavaş Belirleyelim...

ÖneriLer Hep Birlikte değerlendirlirsin.. Ağırlıklık olan konuyla devam edelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnToRia

Schumi Kardeşim; 2. Renklerin Kardeşliği Adlı Çalışman için tşk ederim

quote:

Bence konuyu değiştirelim bundan fazlası çıkmayacak gibi,yeni konu herkesin çalışabileceği bir kompozisyon olsun,

Daha Bitmesine 2 gün var... Harmanyurtlu seninde çalışmanı bu 2 gün içinde bekliyoruz...

ÖneriLer Hep Birlikte değerlendirlirsin.. Ağırlıklık olan konuyla devam edelim...

Ben konu büyüsün diye ellimden geleni yapıyorum fikirlere açığım GRAFİKER KARDEŞLİĞİ tam gazzzzzzz

• quote:

quote:

Anlaştık dostum,

• quote:

Orjinalden alıntı: Harmanyurtlu

quote:

quote:

Anlaştık dostum,

bu arada schumi çalışman güzel olmuş tebrikler...

• sağol rica ederim sizi de bekliyoruz sahneye
  • YENİ KONU: ''BARIŞ'' HADİ BAKALIM... İKİNCİ KONUDA BENDEN.. BEĞENMEZSENİZ DEĞİŞTİREBİLİRİM... YADA GRAFİKER KARDEŞLİĞİNDE SANIRIM ÇOK FAZLA DAHA DOĞRUSU %99 ERKEK. O ZAMAN SİZİN İÇİN BAŞKA BİR KONU DA ''FAIRPLAY'' BU KONULARDAN BİRİNİ SEÇİN ÇALIŞALIM konulara birde yazı eklesek yani afiş tarzında bir şeyler çalışsak nasıl olur arkadaşlar???

• ya arkadaşlar bi de şu dikkatimi çekti.. konularla ilgili yapılan çalışmalarda yorum yapan çok ama iş çıkaran az.. güzel yada çirkin hepimizin bi çalışması yer alsa daha iyi olur.. bence. en azından hatalarımızı görüp bir dahakinde tekrarlamayız. eleştiriler bizi geliştirir bence.. benim fikrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: coyreine

ya arkadaşlar bi de şu dikkatimi çekti.. konularla ilgili yapılan çalışmalarda yorum yapan çok ama iş çıkaran az.. güzel yada çirkin hepimizin bi çalışması yer alsa daha iyi olur.. bence. en azından hatalarımızı görüp bir dahakinde tekrarlamayız. eleştiriler bizi geliştirir bence.. benim fikrim

kesinlikle katılıyorum duyarlı olmanızı bekliyorum arkadaşlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: schumi911

evet herkez çekildi galiba pes etmek yok
     Grafiker kardeşliği

Bir çalışma koyamasam da,konuyu yukarıda tutabilmek için ilk eleştiriyi ben yapayım istedim.

Ortadaki SCHUMI yazısında her nekadar CMYK yazısında uygun renkler kullanmaya çalışsanda bazı zemin renkleri ve harf renkleri orta bölümü ışıksız bırakmış dsostum.Sarı-beyaz be pembe-kırmızı renkli kısımlar biraz zor anlaşılıyor.Kimi zaman tam zıt renklerde zemine uyumlu ve tatlı görüntüler oluşturabiliyor.

Affına mahcuben üstad,

• yeni konu hala belli değil artık yani konuyu oluşturalım arkadaşlar. ayıp oluyor ama... eee nerde üstadlar hiç biri ortada görünmüyor
  • üstad sayılmam ama ben buradayım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.