Şimdi Ara

Gragas Rekorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extraİnsan

http://a1112.hizliresim.com/s/m/16pf1.jpg

Nick hero uyumu

Rekor deyince 40-45 kill beklerken 28 kill görsemde: diyorum, tebrik ediyorum. Ben 28 killi bile göremedim diyip utanıp yerin dibine girip gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

3. rabadon söylentilerine karşı zhonya çıkıyordum de millete

çok işe yarar ya zhonya
  • eskiden bende iyi bir skor yaptığımda bu konulardan açıyordum 4-5 tane açmışlığım vardır belkide daha fazla tek öğrendiğim yönetici kardeş bir kaç saat sonra siliyor ve konudakiler trollüyor bende bıraktım bu işleri neyse tebrikler
  • Cs ne demek. :)
  • gp 2 ie cıkmıs gragas 2 rabadon sion 2 pd var. karsı takımda magic resist armor namına hicbirsey yok. insan bi mercury bot alır arkadas onu bile almamışlar. Karsındakiler oyun bilmiyormuş sende bundan iyi faydalanmışsın bi dahaki oyunlarında 2. rabadon yerine lichbane yada rylai filan bisi cık daha cok yararını görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif_1991

gp 2 ie cıkmıs gragas 2 rabadon sion 2 pd var. karsı takımda magic resist armor namına hicbirsey yok. insan bi mercury bot alır arkadas onu bile almamışlar. Karsındakiler oyun bilmiyormuş sende bundan iyi faydalanmışsın bi dahaki oyunlarında 2. rabadon yerine lichbane yada rylai filan bisi cık daha cok yararını görürsün

Yanlız Sion 2 pd çıkabilir panpa.
  • 2 deatcap what da hack????
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

quote:

gp 2 ie cıkmıs gragas 2 rabadon sion 2 pd var. karsı takımda magic resist armor namına hicbirsey yok. insan bi mercury bot alır arkadas onu bile almamışlar. Karsındakiler oyun bilmiyormuş sende bundan iyi faydalanmışsın bi dahaki oyunlarında 2. rabadon yerine lichbane yada rylai filan bisi cık daha cok yararını görürsün

2pd yerine fm atma yada warmog atma hic olmadi trinity ciksa cok daha fazla is yapar. Melee karakterlere talon shaco vb dısında pure ad as cıkılması cok sacma geliyor bana. Sonucta offtank ve tank olmayinca o oyunu kazanmaniz tamamen karsı takımın salaklığı yuzunden oluyor. Sadece 3v3te arada ip kasmak icin oynadigim Tryne bile stark fervor ie warmog atma cıkan biriyim ve cokta guzel oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Cs ne demek. :)

Counter Strike
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

eskiden bende iyi bir skor yaptığımda bu konulardan açıyordum 4-5 tane açmışlığım vardır belkide daha fazla tek öğrendiğim yönetici kardeş bir kaç saat sonra siliyor ve konudakiler trollüyor bende bıraktım bu işleri neyse tebrikler

biliyorum. senle az uğraşmadık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

cs'ye laf edenler ağır troll.

Bence gayet doğru söyledim.Gragas gibi tek kelimeyle muhteşem bir farmer ile oynarken 99 tane minion kesmiş.Ben mf ile 20 dakikada 130 tane kestim nerdeyse.

Dakka 10 da ortalama 60 Creep kilinIn olmasi gerektigini dusunursek 1:30 bekleme suresi den Gelen ile 70 Creep Daha olsa Dakka 20 de 130 normalde en Az. Olmasi gereken Creep kill zaten

Ben renek ile 10:10 gibi bi dilimde 75 cs yapmistim 20 Info dakkadada 170 cs kill (jungle a falan da giriyodum minion kalmadiginda
  • tebrikler başarılı ama ikinci rabadon olayına (eğer karşı tarafta rahatsız edecek adam yoksa) itiraz etmenin alemi yok.rahatsız eden yoksa,herkes kaçışıyorsa sorun yok isterse 6 tane rabadon kassın.ayrıca cs olayına gelirsek adamın farm yapmaya ihtiyacı yok ki zaten parası var yani gerek yok.tekrar tebrik eder başarının devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

quote:

Yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

eskiden bende iyi bir skor yaptığımda bu konulardan açıyordum 4-5 tane açmışlığım vardır belkide daha fazla tek öğrendiğim yönetici kardeş bir kaç saat sonra siliyor ve konudakiler trollüyor bende bıraktım bu işleri neyse tebrikler

biliyorum. senle az uğraşmadık.

beni hor gördünüz hep

• Helal panpahahahahaha
  • Anlamıyorum niye herkes kötü bir şey arıyor...

Tebrikler iyi skor.
  • dorani satmamis 2 rabadon cikmissin ustune 2.sini cikmaya calisiyorsun. karsi takim fena feedlemis iyi falan oynamamissin build hakikaten fail cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

dorani satmamis 2 rabadon cikmissin ustune 2.sini cikmaya calisiyorsun. karsi takim fena feedlemis iyi falan oynamamissin build hakikaten fail cunku.

Tamam sen Prosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extraİnsan -- 21 Aralık 2011; 16:00:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extraİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

dorani satmamis 2 rabadon cikmissin ustune 2.sini cikmaya calisiyorsun. karsi takim fena feedlemis iyi falan oynamamissin build hakikaten fail cunku.

Tamam sen Prosun.

Git last hit calis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolex

Anlamıyorum niye herkes kötü bir şey arıyor...

Tebrikler iyi skor.

her iyi skor yapan buraya gelip knou açsaydı burası forum olmaktan çıkardı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.