Şimdi Ara

Gragasa noldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gragas skilleri değiştikten sonra görmemeye başladım önceden orinin karşısına veya herhangi bir heronun karşısına kitlenirdi ve çok rahat Farm ve kill alırdı fakat şimdi görmüyorum bana göre hala viable bugün midde oynadım orianna karşısında rahat Farm yaptım bu heroya nolduda düştü

• Nerf yedi. Metadan anında silindi. Affetmezler.
  • jungle/support/solotop oynanıyor biraz daha tanky tercih ediliyor ama ben de arada mid oynuyorum safe pick gibi şerefsiz minion odaklı oynuyorsan gayet rahat geçiyor.
  • CC, mobil, aoe dmg, on-hit dmg, tanky, düşük mana costlu skill set.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d0nut

CC, mobil, aoe dmg, on-hit dmg, tanky, düşük mana costlu skill set.
    ultisi nerfden önce hem tek atıyordu hemde takım şavaslarının kaderini değişdiriyordu şuan öyle değil
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Ultisi hala vuruyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: destina010

Lcs de hep oynanıyor.Bugün mid gragas gördüm ama genellikle top/support yapıyorlar ve tanky gidiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destina010

hardcore nerf yedi rewok ile q ap ratio ve base hasarı düşürüldü w free sustaindi e cd 5 sn idi ulti 450 base dmg %90 ap raitio ile r-q yapıtığın adamı alıyodun
    hatta hai rekklesi teklemişti şimdi daha çok tank veya sup gidiliyo % cana göre vuran pasifi ile buzdoğan çıkınca tanklara karşı güzel hasarlar çıkartıyo ulti yine aynı düzgün atarsan 2 adamı direk takımın içine atıyo yani o skillset ile her türlü iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSide58

hardcore nerf yedi rewok ile q ap ratio ve base hasarı düşürüldü w free sustaindi e cd 5 sn idi ulti 450 base dmg %90 ap raitio ile r-q yapıtığın adamı alıyodun
    hatta hai rekklesi teklemişti şimdi daha çok tank veya sup gidiliyo % cana göre vuran pasifi ile buzdoğan çıkınca tanklara karşı güzel hasarlar çıkartıyo ulti yine aynı düzgün atarsan 2 adamı direk takımın içine atıyo yani o skillset ile her türlü iş yapar

Alıntıları Göster
    Q vuramıyor
    R eskisi kadar olmasa da vuruyor
    E zıplatıyor
    W bastıktan sonraki vuruşun güzel vuruyor ve içerken hareket edebiliyor.

Sonuç: Top sup jungle falan oynanıp w fulleniyor benim gözlemlediğim kadarıyla, açıkçası çok rastlamadım gragaslara nerflerden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Q vuramıyor
    R eskisi kadar olmasa da vuruyor
    E zıplatıyor
    W bastıktan sonraki vuruşun güzel vuruyor ve içerken hareket edebiliyor.

Sonuç: Top sup jungle falan oynanıp w fulleniyor benim gözlemlediğim kadarıyla, açıkçası çok rastlamadım gragaslara nerflerden sonra.

Alıntıları Göster
    W yeteneğini çok kullanışsız yaptılar.
    Güzel % hasar veriyor ama 1 sn cast süresi var. Fizz'in W'su gibi anlık kullanılmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elf Of Darkness

Güzel % hasar veriyor ama 1 sn cast süresi var. Fizz'in W'su gibi anlık kullanılmalıydı.

W'nun verdiği alınan hasarın azalması op bu yüzden hasar kimsenin umrunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 11 Temmuz 2014; 22:15:28 >
  • Earlysi ile mid gamesi su an guclu fakat ap ratiolari cok dusuruldu. Bu yuzden eskisi gibi latede tek atamiyor ap cikarsan. Bu yuzden tanky build yapiyorlar. Ayrica reworkten sonra ccsi arttigi icin birde adamin dibine girmesi gerektigi icinde tanky gidiliyor
  • Jungle oynuyorum bir kaç seferdir güzel oluyor.
  • Tankysi tam bas belasi. Kavgaci ayyas
  • quote:

Alıntıları Göster
    pasifi eskiden 4 saniyede bir skill kullandıkca can dolduruyordu şimdi 8 saniyeye cıkardılar
    q su yanlış hatırlamıyorsam eskiden ap'nin %90 ı kadar hasar veriyordu %60a indirdiler
    w su eskiden mana veriyordu onu kaldırdılar
    e sinin cdsi eskiden çok kısaydı 4 5 saniyede bir kullanılıyordu onu nerdeyse yarı yarıya artırdılar
    ultisi eskiden ap'nin %100ü kadar vuruyordu %60a indirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnsera -- 11 Temmuz 2014; 22:18:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutrally

Earlysi ile mid gamesi su an guclu fakat ap ratiolari cok dusuruldu. Bu yuzden eskisi gibi latede tek atamiyor ap cikarsan. Bu yuzden tanky build yapiyorlar. Ayrica reworkten sonra ccsi arttigi icin birde adamin dibine girmesi gerektigi icinde tanky gidiliyor
    Şu anda Kerp mid lanede oynuyor top lanede picklenir oldu hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

W'nun verdiği alınan hasarın azalması op bu yüzden hasar kimsenin umrunda değil.

Kullanışsız olan da o zaten. 1 sn süreliğine hiçbir yetenek kullanamıyorsun. Kendi kendine silence atmış oluyorsun.
    Ben ölmek üzereyken kaçacak mıyım yoksa bekleyip w mu basacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 13 Temmuz 2014; 8:48:13 >
  • Mid/top gragasi sildiler , yerine supp gragas geldi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Mid/top gragasi sildiler , yerine supp gragas geldi bence

LCS de 5 top lane pickinde 2 si gragas son günlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Mid/top gragasi sildiler , yerine supp gragas geldi bence

LCS de 5 top lane pickinde 2 si gragas son günlerde

Valla izlemedim ama fazla iş yapabileceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.