Şimdi Ara

Grammar sonrası aşama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rat.planet üzerinden gidiyorum.Grammar konulari advanced hariç bitti.Simdi biraz kendim deftere yazdiklarimi tekrar edip biraz daha da alıştırma yapmak istiyorum tam olarak oturmasi için.Fakat surekli grammar de olmuyor hazirliktayim okullada gidiyorum ama dinleme yapmam lazim mi dizi izleyip ingilizce altyazili not mu alsam ya da basit sitelerden mi baslasam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizi izlemek için çok erken, sana bir site vereceğim oradan her gün 5 diyalog bitir yapabilirsen daha fazla yap sonra orada ki bilmediğin kelimeleri deftere yaz bir kelime defterin olsun sonra onu 2 günde 1 tekrar et ama gramer kurallarını da tekrar etmeyi unutma onu da 2 3 gün de bir tekrar et. Bunu 1 ay sürekli yap ayda 250 300 makale veya diyalog okuyup bu şekilde yaparsan Rar.planet hocanın cbc derslerini yapabilirsin.
    http://elllo.org/index.htm zaten okuduktan sonra dinleme dersleri de var onları da dinle aşına ol ve hemen yan tarafta o okuduğun konu ile ilgili sorular var onları çöz.
    Bunları sürekli dene faydası kesin olacaktır ve benim bir bu makalerle ilgili bir çalışmam var büyük bir arşiv gelecektir 2 3 haftaya oradan da daha hızlı yapabilirsin ama şuan bununla devam et. Başarılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erencan000

dizi izlemek için çok erken, sana bir site vereceğim oradan her gün 5 diyalog bitir yapabilirsen daha fazla yap sonra orada ki bilmediğin kelimeleri deftere yaz bir kelime defterin olsun sonra onu 2 günde 1 tekrar et ama gramer kurallarını da tekrar etmeyi unutma onu da 2 3 gün de bir tekrar et. Bunu 1 ay sürekli yap ayda 250 300 makale veya diyalog okuyup bu şekilde yaparsan Rar.planet hocanın cbc derslerini yapabilirsin.
    http://elllo.org/index.htm zaten okuduktan sonra dinleme dersleri de var onları da dinle aşına ol ve hemen yan tarafta o okuduğun konu ile ilgili sorular var onları çöz.
    Bunları sürekli dene faydası kesin olacaktır ve benim bir bu makalerle ilgili bir çalışmam var büyük bir arşiv gelecektir 2 3 haftaya oradan da daha hızlı yapabilirsin ama şuan bununla devam et. Başarılar :)

Saolun hocam öncelikle.Simdi beginnerdan başlayıp 5 video izlersem günlük 55 gun sürüyor.Birde videolar falanda var orada onlarida izleyeyim mi?ve dinleme metinli olmasi iyi olmuş gerçi günde 10 tane bile izlenebilir kolaylikla ki o zamanda 1 aya sıkışır ve o videolara gecmemize gerek var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegratorsss

quote:

Orijinalden alıntı: erencan000

dizi izlemek için çok erken, sana bir site vereceğim oradan her gün 5 diyalog bitir yapabilirsen daha fazla yap sonra orada ki bilmediğin kelimeleri deftere yaz bir kelime defterin olsun sonra onu 2 günde 1 tekrar et ama gramer kurallarını da tekrar etmeyi unutma onu da 2 3 gün de bir tekrar et. Bunu 1 ay sürekli yap ayda 250 300 makale veya diyalog okuyup bu şekilde yaparsan Rar.planet hocanın cbc derslerini yapabilirsin.

Saolun hocam öncelikle.Simdi beginnerdan başlayıp 5 video izlersem günlük 55 gun sürüyor.Birde videolar falanda var orada onlarida izleyeyim mi?ve dinleme metinli olmasi iyi olmuş gerçi günde 10 tane bile izlenebilir kolaylikla ki o zamanda 1 aya sıkışır ve o videolara gecmemize gerek var mi acaba?

Dostum fark etmez o, çünkü video derslerin bile yanında metinleri var zaten amaç metini görmek gramer kuralları tam otursun diye.
    yani orda hangi işlemi yapsan aynı işlem oluyor :) süreye takılma ben o 1 ayı gelişmeni takip etmen için dedim yoksa bu kadar süre yap sonra bırak demek istemedim. istediğin zaman yap 3 4 ay gibi de yapabilirsin sonra da cbc derslerine geç yapabiliyor musun diye dene kendini ama tekrarı sakın unutma.
    Ben buralarda olurum, özelden mesajı cevaplayamıyorum bu konudanhttps://forum.donanimhaber.com/ingilizce-gramer-alistirma-ve-okuma-kitaplari-guncel--129121097 veya bu kendi konundan etiketle duruma bakarız ama gelişmeni merakla bekliyorum. Başarılar.. Take care :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.