Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi TT iyi seçim bende alman seçerdim pistede uygun oldu, önce modifiyesiz bir zaman deneyeceğim kaç yapacak bakalım, forza3 de 2004 model var çok farketmez heralde
  • Evet once ben de standart ozellikler ile bir zaman deneyecegim :) 2004 model ile cok fark olmaz herhalde.
  • 8.58 yaptım düzlükte zar zor 230 gördü, modifiyeli 410 hp 504 tork 1261 kg oldu, yanlız lastiğe karar veremedim S soft uygun olabilir birde R hard deneyeceğim ilk turda zorlamadan sürmek lazım
  • temiz bir sürüşten sonra 7.57.697 sport lastiklerle, yanlız arkaya S soft oluyor ama öne S medium takmak gerek soft dayanamıyor, TT' nin önden çekişi daha fazla şimdilik tork ayarlarına girmiyorum, yarında racing lastikleri denerim
    nordschleife' ın havası bir başka vallahi kendimi bir an audi test pilotu zannettim

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...
  • 7:56 küsür de benden. Foto koymuyorum nasılsa daha ineriz aşağı. Setup yapmadan çıktım dinamikler çok kötüydü.
    Ya turlayasım var ama işim de başımdan aşkın vaziyette, boşluk buldukça yapıcam bişiler.
  • Benden de 7:53 kusur. Fotograf makinesi kolayda degildi ama replayi kaydettim. Zaten kolay gelistirilecek bir derece oldu.
  • bugün racing lastiklerle deneme amaçlı 15 sn indirdim hemde gamepad ve rezalet bir sürüşle, öne R hard arkaya R medium inanılmaz farketti lastikler turuncuya döndü, bu akşam zaman bulabilirsem denerim en az 7.30' lu bir derece gelir
  • Dün 7:30 lu bir süre yapacaktım bir virajda kompresyon ile yavaşlamaya çalışırken yanlışlıkla fazla bastım 4 ten 2 ye düştü vites, motoru kucakladım fena halde, çok sinirlendim direkt xbox ı kapattım açtım tv yi film seyrettim
  • 7.29.032 std arabayla 1.5 dk fark olması inanılmaz, hedefim 7.25

•  GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Yoruldum. Turlar uzun olunca dönüp baştan yapmak zor oluyor. Neyse yarın yokum sizlere başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 5 Şubat 2010; 23:56:45 >
  • yaptığın iyi dereceye karşılık bu videoyu armağan ediyorum, SLS AMG Nordschleife
    GT5 bekleyen herkese gelsin

• Öff bıktım beklemekten. Ya inanılmaz gıcık oluyorum böyle oynayanları izlerken, millet takılıyor biz bakıyoruz gelsin artık.

Ya bu arada kimse derece yazmıyor sıkıldı herhalde millet. Plantamax ve Fatih de kayıp çok hevesliydiler Ring için, yoklar şimdi ortada???
  • 7.21.705 bugün 3. denememde yaptım, ilk sektorde yine iyi değildim bu family cup ta data logger olayı olmaması çok kötü
    katılım konusunda haklısın ama ben yinede memnunum çünkü geçen sene GT5p drift ve time trial turnuvası düzenledim katılım olsun diye bluray film ödüllü ama 3-4 kişi arasında geçti

• Arda tebrikler guzel derece, ben 7.30 larda kaldim. Arabaya alisamadim galiba, gerci onu da ben sectim ama
  • teşekkürler ortus, bu hafta japonya' ya geçelim GT4 de honda nsx yeni modeli olmadığından acura nsx tercih ettim, forza3 de acura nsx' in 2005 modeli var

pist: Twin ring motegi road course
    araç: Acura nsx 2004
  • Ooo Arda son noktayı koymuşsun tebrikler. Ben pazar geceleri zıtar vors heyecanıyla kavrulduğum için bilgisayar bile açmıyorum, ee tabi bunda biraz hatunun da parmağı var, yoksa odada ne varsa camdan aşağı gidecek
    Neyse seçimler güzel ama halen diğerlerinden ses yok??? Bu arada Acura NSX im yoktu ENZO için para biriktiriyordum masraf açtın başıma Elbette ki şaka.

Bu arada benim kocaman fotoğraflar forumu deforme ediyor anladığım kadarıyla, bundan sonra ya 800x600 ya da 640x480 olarak koyarım, bundan öncekiler için kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 8 Şubat 2010; 9:47:48 >

• Bu hafta icinde ben de tsukuba ya da motegi diyecektim. Isabet olmus secim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

Ooo Arda son noktayı koymuşsun tebrikler. Ben pazar geceleri zıtar vors heyecanıyla kavrulduğum için bilgisayar bile açmıyorum, ee tabi bunda biraz hatunun da parmağı var, yoksa odada ne varsa camdan aşağı gidecek
    Neyse seçimler güzel ama halen diğerlerinden ses yok??? Bu arada Acura NSX im yoktu ENZO için para biriktiriyordum masraf açtın başıma Elbette ki şaka.

Bu arada benim kocaman fotoğraflar forumu deforme ediyor anladığım kadarıyla, bundan sonra ya 800x600 ya da 640x480 olarak koyarım, bundan öncekiler için kusura bakmayın.

teşekkürler, honda nsx varsa kabul ederiz boşuna para harcama, bu arada zıtar vors' u TV' den izlediğine inanmıyorum

• modifiye etmeden bir deneme yaptım 2.20 yapıyor, bu arada bende para kalmadı R soft lastik alamadım şimdilik medium ile idare edicem nos bile alamadım zaten geçen yarışlarda da kullanmamıştım hep unutuyorum görmüşsünüzdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

Ooo Arda son noktayı koymuşsun tebrikler. Ben pazar geceleri zıtar vors heyecanıyla kavrulduğum için bilgisayar bile açmıyorum, ee tabi bunda biraz hatunun da parmağı var, yoksa odada ne varsa camdan aşağı gidecek

teşekkürler, honda nsx varsa kabul ederiz boşuna para harcama, bu arada zıtar vors' u TV' den izlediğine inanmıyorum

Yok DVD olarak var bütün bölümler de şimdi tv de verilirken rating vermeden olmaz. Jedi raconuna yakışmaz :D May the force be with you folks

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.