Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

1/8 1/4 1/2 ve 1 mil uzunluğunda pistler mevcut.

drag işi olmayacak galiba forza da mil üzerinden hesaplanıyor, hız testimi yapsak forzada varmı acaba

demek 3.13 yaptın manuel vitese geçmenin zamanı geldi demektir
  • Yazmıyorum vazgeçtim heyecanı kaçmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 22 Ocak 2010; 12:18:59 >
  • 3.10 yapmaya çalışıyordum 3.12.138 yaptım ama finish de yaptığıma bakın, video sessizdir

• Orada 3:11 li süreyi yemişsin minicik hatayla. Gerçi son şikanın sol virajının iç apexine basmamış resmen ezip geçmişsin gözümden kaçmadı seni seniii.
    Şaka bir yana ben öyle geçmeye kalkınca yapışıp kalıyor araba. Neyse bakalım bu akşam ne cevap vericem sana.
  • quote:

Orada 3:11 li süreyi yemişsin minicik hatayla. Gerçi son şikanın sol virajının iç apexine basmamış resmen ezip geçmişsin gözümden kaçmadı seni seniii.
    Şaka bir yana ben öyle geçmeye kalkınca yapışıp kalıyor araba. Neyse bakalım bu akşam ne cevap vericem sana.

aslında 3.10' un altına rahat inebileceğimi hissediyorum ama bıraktım artık, beni geçemesende direksiyon kullandığım için benden daha iyi sürdüğün ortada, ben gamepad ile birkaç deneme yaptım 3.20' nin altına zor indim sen direksiyonla rahat 3.05 yaparsın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orada 3:11 li süreyi yemişsin minicik hatayla. Gerçi son şikanın sol virajının iç apexine basmamış resmen ezip geçmişsin gözümden kaçmadı seni seniii.

aslında 3.10' un altına rahat inebileceğimi hissediyorum ama bıraktım artık, beni geçemesende direksiyon kullandığım için benden daha iyi sürdüğün ortada, ben gamepad ile birkaç deneme yaptım 3.20' nin altına zor indim sen direksiyonla rahat 3.05 yaparsın bence

Her şeyden önce maksat eğlenmek.

Övgülerin için ise çok teşekkür ederim.

Kızmadın dimi öyle söyledim diye, katılmamazlık falan yapma sakın. Önemli olan şurada bir avuç insan olarak gerçek yarış ruhunu sanal ortamda yaşamak. Keşke imkanımız olsa da toplanıp turnuva yapsak, hatta keşke imkanımız olsaydı da hafta sonları gerçek arabalarımızla track-day ler yapabilseydik ama ne yazık ki malzeme bu, biz elimizdekinden en büyük keyfi almaya çalışıyoruz.

Bir yere gitmek yok, daha karpuz kesecez. Karpuzu bırak ring e çıkacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 22 Ocak 2010; 19:37:17 >

• yok yahu niye kızayım daha fazla zorlamayı bıraktım demek istedim, ben hepinizden daha çok eğlendim diyebilirim çünkü GT4' ü ilk kez direksiyonla oynadım bilseydim yıllar önce alırdım, haftasonu ne yapacağımız kesinleştimi, yanlız bu hafta PS2 satılabilir bir alıcı çıktı kuzenin olmasa satmazdım valla
  • Yahu ben değilim inşallah ben birkaç satıcıya mesaj attım ps2 almak için. Ben isem vaz geçtim almaktan ;) Başkasından alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Her şeyden önce maksat eğlenmek.

Övgülerin için ise çok teşekkür ederim.

hatta keşke imkanımız olsaydı da hafta sonları gerçek arabalarımızla track-day ler yapabilseydik ama ne yazık ki malzeme bu, biz elimizdekinden en büyük keyfi almaya çalışıyoruz.

Bir yere gitmek yok, daha karpuz kesecez. Karpuzu bırak ring e çıkacaz.

gerçek hayatta araç olarak ne kullanıyorsun??? bende VW var :)

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Benden de bu kadar, bundan ötesi gamepad ile imkansız gibi artık kontrolü iyice zorlaştı kırılma noktalarına geldi bütün ayarlar. Biraz daha oynarsam iyice kontrolden çıkacak.
    Pazar gecesine kadar diğer katılımcılara başarılar diliyorum.

Gerçekte ne kullandığımı boş ver. ;)

• ben biliyorum işte arabası bu

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...
  • Edizione 747 ? O kadar değil. Orada biraz kavram kargaşası olmuş :) Rosso Scuderia Ferrarinin klasik bir rengidir. Bu fotoğraftaki araç Novitec Rosso GmBH tarafından modifiye edilmiş bir Giallo Modena renginde F430 Scuderia. Bütün halinde Baktığımızda Novitec Rosso Scuderia Edizione 747 olmuş ve oradan çağrışım yapmış sanırım. Tr de bu kiti bir ara XenonMotors getirmişti ama alan oldu mu? Halen var mı? Bilmiyorum.
    Neyse benim arabamı boş verin, süre görelim biraz. Dışarısı buz gibi, tipi var, evde sıcacık oturup oyun oynamak için ideal zaman ;)
  • kırmızı olanı koyacaktımda bunu görünce biraz dumur oldum

bugün drag yapmayacakmıydık plantamax derece koyacaktı
  • Pazartesi akşam üstü çok geç. Pazar akşamı bitsin. Pazartesi sabahtan itibaren yeni turnuva başlasın.
    Benim son süre 03:12:124 ben de Arda gibi başka süre yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 23 Ocak 2010; 20:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

fatih989

sarthedeki son rekorun kaçtı???

hocam son rekorum 3.23.569

maalesef 3.20 nin altına inemedim
  • benim best time 3.12.138 resim koymadım ama videosu var yeterli olur heralde

plantamax hangi arabayla drag yapıcaz merak ettim, birde forza da 400 metre yarışı yok çeyrek mil 400 metre etmez 1 metre bile çok farkeder, yine pist yarışına devam edelim diyorum mesela laguna seca yada tsukuba olabilir onlar kesmez derseniz nordschleife olsun, orasıda gamepad için çok uzun
  • Forza da nos yok bilginiz olsun
  • konu arkalara düşmüş ne yaptınız canlarım ciğerlerim kır çiçeklerim
  • ben 400mt de 8.879 yaptım :D
  • Anlaşılan turnuva yalan oldu. Öyleyse ben bir tane hazırlıyorum bilginize.
  • quote:

Anlaşılan turnuva yalan oldu. Öyleyse ben bir tane hazırlıyorum bilginize.

bu aralar işlerim var ya konuyu pek takip edemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.