Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birazdan ekliyorum yanlız şimdilik family cup a girmeyeceğim tek turluk free run yeter bence
  • Görmemişim. Bende aşınma oluyor, hatta hasar da var. Ama önemsemeye gerek yok. Çünkü 2 tur atıp 2. turun süresini veriyorum.
    Yalnız diğer araçlarla piste çıma işi bana pek mantıklı gelmiyor. Neyse ucunda bir şey yok işte maksat eğlence bir süre attım ortaya işte geçmeye çalışın sonra geçin ben sizin süreyi geçmeye çalışayım, maksat bir amaç yaratmak. ;)
  • tüm yardımlar kapalı ilk denemem 3.45.906 tabiki ilk deneme daha rahat 3.20 felan yaparım
  • Yardımlar kapalıyken 3.20 yapamazsın :D Benden söylemesi. He direksiyonla olabilir. Bu arada ben game-pad ile yapıyorum bu dereceleri. PS2 alırsam G25 ile turluyor olacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

Yardımlar kapalıyken 3.20 yapamazsın :D Benden söylemesi. He direksiyonla olabilir. Bu arada ben game-pad ile yapıyorum bu dereceleri. PS2 alırsam G25 ile turluyor olacağım :)

yok gamepad ile oynuyorum bende.şu anda biraz daha geliştirdim 3.38.744
  • quote:

Görmemişim. Bende aşınma oluyor, hatta hasar da var. Ama önemsemeye gerek yok. Çünkü 2 tur atıp 2. turun süresini veriyorum.
    Yalnız diğer araçlarla piste çıma işi bana pek mantıklı gelmiyor. Neyse ucunda bir şey yok işte maksat eğlence bir süre attım ortaya işte geçmeye çalışın sonra geçin ben sizin süreyi geçmeye çalışayım, maksat bir amaç yaratmak. ;)

öyleyse bizde family cup yapıp son turun derecesine bakıcaz, diğer araçları ilk turda hemen geçiyorsun zaten 2. tura etkisi olmuyor yani

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

birazdan ekliyorum yanlız şimdilik family cup a girmeyeceğim tek turluk free run yeter bence

freerun da lastik aşınması olmadığı için familycup yapıyoruz lastik almak gerekecek yani, arkaya racing normal veya hard lastik öne daha yumuşak takılabilir, 2. turun derecesi önemli diary bölümünde görünüyor yaptığın derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 19 Ocak 2010; 14:46:34 >

• hiç risk almadan otomatik vitesle 2.20 yaptım, manuelde deneyeceğim TCS1 ASM5 ön lastik racing soft arka medium, ilk tur zorlamadım lastikleri yarış sonunda lastik yeşildi birde arkaya soft deneyeyim akşam

• Bu arada benim arabam 822kW güç ve 1149Nm tork üretiyor. Şimdi yeni denemeye başlıyorum. Esas yarın uğraşıcam kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

hiç risk almadan otomatik vitesle 2.20 yaptım, manuelde deneyeceğim TCS1 ASM5 ön lastik racing soft arka medium, ilk tur zorlamadım lastikleri yarış sonunda lastik yeşildi birde arkaya soft deneyeyim akşam

hocam senin araba ney?bende speed 12 var modifiye ile 1136bg oldu ama düzlükte 360 da tıkanıyor lastik deişimi yaptım ama yine aynı

• yakında millet gt4tende sıkılır gt3 forever diye konular acarız gt5 cıkana kadar tum seriyi hatım edıcez bu gıdısle
  • plantamax hocam dediğin çok doğru araç daha basarda 6.viteste tıkanıyor bunu 7 vites veya dişli oraını artıramazmıyız.birde yolda gidier ken acayip patinaj çekiyor araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

plantamax hocam dediğin çok doğru araç daha basarda 6.viteste tıkanıyor bunu 7 vites veya dişli oraını artıramazmıyız.birde yolda gidier ken acayip patinaj çekiyor araba

patinaj için çekiş kontrollerini max yap, bu araç 6 vitesten yukarı çıkmaz. fakat dişli oranları ayarı ile bu araç inanılmaz hızlara çıkıyor sende şaşırısın ayarları yapabilirsen eee ayarlarda zaten turnuva sonuçlarını etkileycek

peki sağolun

• Yavaş yavaş azaltalım daha çok zaman var :) Rekabet güzeldir.
  • Yarın Veyron ile bir tur atıp bakıcam ne yapacak Ama geçersiz bir süre olacak vereceğim öyle kefe keder olsun yoksa spec lere bakarsak Veyron resmen hile olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

şimdi arkadaşlar, yazılanlarda okuduğum kadarı ile anlaşılmayan şeyler var. hemen anlaşılmayan şeyleri tekrar edim :)

arkadaşlar, aracınızı alın FAMILY CUP YARIŞINA ÇIKIN. 2 TURLUK OLARAK YARIŞI YAPIN. FINISHTEN KAÇ İLE GEÇİYORSANIZ OLAY ODUR. YANİ 2 TURU KİM DAHA HIZLI TAMAMLAYACAK OLAY BU... YANİ DAHA AÇIK NASIL ANLATİM :) BEST LAP DEĞİL; SONUÇTA TOPLAM ÖNEMLİ!!! :) HERKESE İYİ YARIŞLAR. BEN ALTERNATİF ARAÇLAR İLE DENEME YAPIYORUM. SONUÇLAR İDARE EDER AMA ŞUAN AÇIKLAMAYA DEĞECEK Bİ ŞEYLER YOK :) TURNUVA BİTMEDEN ZATEN AÇIKLAYACAĞIZ SONUÇLARI HEPİMİZ :)

family cup yapalım ama 2 tur toplamı olursa forza3 ile uyumsuzluk oluyor çünkü GT4 de yarış hareketli başlıyor biliyorsun, bence best lap zamanını verelim rossoscuderia' da best lap yapıyor

akşam arkayada soft lastik taktım lastikler sarı oldu ama 5 sn geliştirdim düzlükten önceki virajda hata yapmama rağmen, manuel vitesle 3-4 sn daha indirebilirim

quote:

hocam senin araba ney?bende speed 12 var modifiye ile 1136bg oldu ama düzlükte 360 da tıkanıyor lastik deişimi yaptım ama yine aynı

vites ayarını 18 yapınca 400 görüyor araba

• Ben indim de yazmadım, yavaş yavaş ekleriz diye. Bu arada benim Speed 12 nin 3:15 görme ihtimali yok gamepad ile alternatiflere bakıyorum zaten. Bu arada sizin TVR lar kaç HP ve kaç Nm üretiyor? Neyse o, bu bahane yarış ruhu şahane. Uzun zamandır böyle keyif almıyordum katılımcılara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 20 Ocak 2010; 9:53:39 >

• Bu arada bende bir de o handikap var forzanın çimleri çim değil mübarekler fare kapanı gibi, şikanda apexi biraz geç ön tekerlek çime dokunduğu anda araba çeyrek saniyede 300den 100e iniyor Deli bunlar yahu. Böyle yapacaklarına çime falan çıkınca best lap olarak saymasa veya penalty-time verse daha iyi ama malzeme bu kadar napıcan.
  • quote:

Bu arada bende bir de o handikap var forzanın çimleri çim değil mübarekler fare kapanı gibi, şikanda apexi biraz geç ön tekerlek çime dokunduğu anda araba çeyrek saniyede 300den 100e iniyor Deli bunlar yahu. Böyle yapacaklarına çime falan çıkınca best lap olarak saymasa veya penalty-time verse daha iyi ama malzeme bu kadar napıcan.

o kötüymüş ya
  • evet yeni rekorum 3.29.765 bekleyin geliyorum
  • 3.28.961
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.