Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM DOSTLAR

HER NE KADAR KONU ESKİ OLSADA SİZE BİR DANIŞMAK İSTEDİM.

GT4 HAYRANI FAKAT FAZLA OYNAMA ŞANSI BULAMAYAN (SEBEBİ EV-ÇOCUK DESEM YETER HERHELDE ) BİRİSİ OLARAK Bİ NOKTAYA TAKILMIŞ BULUNMAKTAYIM.

EN SON EHLİYETİ ALAMADIM ŞU MERC AMG İLE OLAN

BANA SAVE DOSYASI GÖNDERME ŞANSINIZ OLURMU ?

SİSTEMDE MESSİAH MARKA CHIP TAKILI ONA UYGUN OLURSA SEVINIRIM

SELAMLAR SAYGILAR İYİ SENELER
  • 4 yaşındaki çoçukla gt 4 oynuyorum ford alcam bana ford aç ford aç diyip duruyo ya
  • ya ne muhtesem bı oyundu bu ya..bır kere %70 lere kadar gelmıs ve cd yı kaybetmıs oynayamamıstım...sımdı ıse orjınalını forumdan bır arkadastan aldım bıraz oynadım %17 lerdeyım oylece duruyo bı kac aydır tv nın altında...bu aralar mgs4 gta4 bornout falan takılınca ıkıncı plana dustu ama kesınlıkle kaldıgım yerden devam edecegım...

cihantr

dostum bence bırazcık sabırlı ol bayagı uzun bır yol yoldan bıle cıksan hemen bıtıverıyor ama ne yapacaksın oyunun guzellıgıde burada..kesınlıkle gecersın bır kac denemeden sonra
  • hala oynayan var mı?
  • ben varim
  • ps2 ım olsaydı kesın katılırsım aranıza malesef yok
  • ben gt5 çıkana kadar ps3 almayı düşünmüyorum şimdilik gt4 ile idare ediyoruz
  • Evet turnuva yapalım arkadaşlar.Biraz hünerlerimizi gösterelim.

Lisans yarışlarından Special Lisans ve 16.sırada ki nordsceihe yarışı bakalım en tur zamanını kim yapacak ?
    (okul dolayısıyla sabahları yazamam öğleden sonra eklerim dereceleri konuyu günlük güncel tutulacaktır.)
  • herkes derece yaptıkça yazsın her derecede resim koymaya gerek yok en iyi derecemizin resmini çekip koyarız, böylece her derece yaptığımızda uğraşmaya gerek kalmaz, ayrıca çekimi verdiğim resimdeki rankings bölümünden yapalımki eski resimleri kullanma ihtimali olmasın çünkü tarihde gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

arkadaşlar yeni bir turnuva olarak LEMANS araçları hariç olmak kaydı ile; standart araçlara sınırsız modifiye ile sarthe pistinde turnuva öneriyorum, ne dersiniz ????

bende tam bunu düşünüyordum ama nordschleife olsun diyecektim sarthe daha iyi olur orda lisans yarışı yapıcaz zaten, bencede racecar olmasın ama en az 3lt 300 hp bir araç olsun, fikir senden geldiğine göre sen seç ilk arabayı sonrakini kazanan seçer
  • hız, yol tutuş ve sürüş zevki açısından bütün gran turismo oyunlarında en sevdiğim 2 araba 1. subaru impreza 2. nissan skyline olmuştur hep. konuyla alakası olmasada başlığı görünce (hatta gran turismo adını görünce) bu 2 araba aklıma gelir hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 17 Ocak 2010; 22:30:30 >
  • burda altın yapamam heralde gümüş bile zor ilk denemede otomatik vitesle 7.44.299 yaptım, dataya baktım düzlükte 265 görmüşüm
    yanlız benim dandik direksiyonla bile kat kat zevkli, sürmeye doyum olmuyor nordschleife' da
  • Bende ufak bir zaman yapayım. Ekleyin benide Şükür ki elimizde GT4 var

Kurallar konusunda şunu söyleyebilirim. Bence GT5P deki mantık olsun. Race carlar hariç güç olarak 300 veya 400 hp aon limit, modifiye ise sınırsız. Belki lastik sınırı koyabiliriz bunların üzerine.
  • başlığa bakarmısın ne günlere kaldık...rezillik...kazuya bu başlıktan selam olsun...
  • Ben Forza 3 ten katılmak isterim sizlere ps2 ve gt4 alana kadar idare ederseniz eğer. :(
  • Plantamax

Jettayı chiple sen onunla yarış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

başlığa bakarmısın ne günlere kaldık...rezillik...kazuya bu başlıktan selam olsun...

daha dur sen bu turnuvalar bitsin GT 1 e kadar yolumuz var

senide ekleyim mi???

bu arada isim listesine katılmayı talep eden arkadaşları ekledim.

bende gt4 yok malesef...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mtkp

Plantamax

Jettayı chiple sen onunla yarış

ne alaka şimdi???

Özel bir araca sahipsin onu anlatmak istemiştim neyse boşver
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

Ben Forza 3 ten katılmak isterim sizlere ps2 ve gt4 alana kadar idare ederseniz eğer. :(

gel senide ekleyelim. zaten bu GT5 çıkacakta biz görecez...kurallar aynen senin içinde geçerli unutma RACE CAR yok!!! standart bir araç (ne istersen) kafana göre ayar çek, modla... yanlız biz sarthenin en düz versiyonunda yapacaz yarışı onu baştan belirtim. forzada o pist var sanırım değilmi??? yani dümdüz uzun yolda dönemeç olmayan sarthe versiyonu

Tamadır ;) Şikansız versiyondan bahsediyorsun. Bir çok pist ve araç ortak zaten. Bir de bundan sonraki turnuvada bence araç da stock olsun mesela ring de stock GT40, M3 GTR vs ile turlayalım. Böylece eşit şartlarda sürüş becerilerini ortaya koyarız ;)
    İstediğimiz araçları seçince belki De La Sarthe da çok fazla fark etmeyecek esas öne çıkan nokta dişli oranları ve v-max olacağı için arabası hızlı olanın hata töleransı artacak ve doğrudan süreyi etkileyecek ama atıyorum 350km/h bir SLR için de aynı Honda Civic için de... Ring gibi daha teknik ve sürüş dinamiklerinin çok önemli olduğu bir pistte fark büyük olacak. Misal GC8 impreza çok iyi bir araç olmasına ramen ne kadar yüklersen yükle bir hyper-car ve hatta super-car dinamiklerine kavuşturamazsın bu da adaletsizliğe yol açar. Neyse bir başlayalım da çözeriz nasılsa işi :)

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.