Buradayız ve GT5-P Avrupa'da çıkmak üzere, malum biz de hazırlıklarla uğraşıyoruz
yaw bende alıcam ıngılızcesını ama gt4 u bıtırmeden jelatınını bıle acmam gt4 devam alooooooooooo
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur106
beyler gt4 te neden blow off valve sesi yok arabalarda turbo3 takılı ama ses yok ? bılen var mı ?
Biraz geç bir cevap olacak ama kaput üstü kamerasından oynarsan blow off valve sesini duyabilirsin. GT 2 de bu ses çok daha belirgindi ama gt4 de herhalde gerçekçilik adına pek fazla abartmamışlar
Şimdi hangi araçlarda olduğunu hatırlamıyorum ama, sesi biraz açınca duymayı şiddetle arzu ettiğiniz BLOW OFF sesini duyabiliyorsunuz.
bu oyun için halen ps2 alınır bugun yine oynadım valla standart tv de harika goruntu veriyor....oynamayanlar kacırmasın bu oyunu...kac yıl aradan sonra yine buyuk keyifle oynadım....
ya arkadaslar ıkıncı el kısmınada baslık actım lutfen sıkılan bıkan satmak ısteyen var ıse ps3 te gt4 oynamak ıstıyorum maıkjne pal bı guzellık yapın be yawww....
bende forumdan bır arkadastan aldım gt4 pal vurmaya basladım dibine su an lısans almakla mesgulum ınternatıonal a yı bıtırdım...daha once oynamıstım bu oyunu ancak rastgele oynamıstım sımdı buradan bılgı alıp devam ettırmk super olacak..
beyler bu oyun zorlasmısmı bana mı ole gelıyor...ben bu oyunu ps2 varken oynamıstım bayagıda yuzde 70 lere kadar ılerlemıstım...sımdı ps3 te oynuyorum..butun lıcense ları aldım spesıal de dahıl olmak uzere...sonra drıvıng mıssıona gırıp bıraz para kazanayım dedım..7 ncı mıssıondan sonra bır tane yarıs kazanamadım bırak kazanmayı bırıncılıge yaklasamadım bıle...acaba yarıs gecmeden baska yarıslara atlayınca mı zorlasıyo anlamadım...burayı gecmeden ne yapayım 25 000 liram var
4 bıtmeden 5 ı almam herhalde hehe
dostum 7 veya 8 olması lazım onu alamadım bende dıgerlerıne bakayım dedım acaba bırını bıtırmeden dıgerıne gecınce zorlasıyormu anlamadım...
Arkadaşlar Tony Gillet'i almanızı öneririm arabayı Tunes ile birlikte 962 hp oluyor birde TVR Cerbera sakın almayın bende var 350 000 para bayıldım 1082 hp ama 3.vitese atınca km/h 110 gösteriyodu ve arabada gaza basınca fren sesi duyuluyor çok ilginç
Hayallahım yarabbim ya!
Uan bazen ben mi çok gördüm geçirdim de boşveriyorum, insanlar mı çok artist anlamıyorum!
Solidrock!? Konuyu açan sevgili arkadaşımız!
ENGİNE değil, ENGINE! İngilizce' de büyük İ harfi yoktur! O I olur! Yani yaşunu tam İngilizce yap, ya tam Türkçe! Yoksa böyle sırıtıyor! 8 yıl Amerika Florida' da yaşadım! Belki ondan kızıyorumböyle büyük hatalara çoğunuz farketmese de!
DAMN!
sen şu florida köprüsünde 350 yapmıştın dimi
Oğuz hemen geldiğini belli etmişsin, neyseki konuyu hortlatan sen değilsin. Bir dahaki sefere İ'leri I yaparız. Eğer hala Kaliforniya'da isen :P gelirken portakal getirmeyi unutma.
Bu arada GT4 oynayan pek kalmadı forumda, bir ara oynamak lazım ama...