Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

benden bu kadar, 2 gün az oldu galiba uzatmayı öneriyorum

Oybirliği ile reddedilmiştir.
    Enigma, Solid yaw bir ses verin. Hele Enigmadan hiç ses çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 6 Ocak 2008; 16:24:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

quote:

• quote:

quote:

katılım az olduğu için diyorum, yoksa son dakikayımı bekliyorlar?
  • kesın kastırıyorlar ben tum gece kastırdım.. sol elımın bas parmagı fecı agrıyor gaz fren gaz fren ...son dkka goleerı gelıcek ard arda ....
  • Arda, katılım iyi. Birçok turnuvada bu kadar kişi olmamıştık. Belkide Evren in dediği gibi son dakika golüne hazırlık yapıyorlar. Onları iyi tanırım, hiç güvenilir adamlar değildirler
  • korkuyorum cok hızlı gelıyorlar.... 1:31 li skor kesın gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren87speed -- 6 Ocak 2008; 16:52:11 >
  • Evren, yaptığın skorun resmini ne zaman koyacaksın?
  • maselef kameram yok arkadastan yarın alabılırım yada evı yakın olan bı arkadas var onun telefonuyla ceker aksam koyabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

maselef kameram yok arkadastan yarın alabılırım yada evı yakın olan bı arkadas var onun telefonuyla ceker aksam koyabilirim..

Bu kadar uğraşmana gönlüm razı olmadı

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

maselef kameram yok arkadastan yarın alabılırım yada evı yakın olan bı arkadas var onun telefonuyla ceker aksam koyabilirim..

Bu kadar uğraşmana gönlüm razı olmadı

gt_one alem adamsın walla
    Ben 1,35,786 da kaldım kolay gelsin size

• Hoca çok iyi zaman yapmışsın. Zaten special'daki zaman anlamında en zorlayıcı testlerden birisi de buydu. Gerçi bunu da geçecek biri vardır ama, benim yeime asfaltı sen ağlatmışsın. Dünden bu yana toplam 3 saat falan oynadım, zaten ilk saati oyuna ısınma olarak geçti, ardından gelen saatlerde ise altını almakla uğraştım, hatta altına yarım saniye de fark attım ama sana yetişmek ne mümkün?
  • Beyler ucuza gitmesin diye son skorumuda koyuyorum. Valla başka skorum yok

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR...

Şu an itibariyle kazanmış bulunmaktayım. Aslında zorlasanız, 1.31.500 ün altına inebilirdim ama skor gelmeyince uğraşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 7 Ocak 2008; 0:22:24 >
  • quote:

Arda, katılım iyi. Birçok turnuvada bu kadar kişi olmamıştık. Belkide Evren in dediği gibi son dakika golüne hazırlık yapıyorlar. Onları iyi tanırım, hiç güvenilir adamlar değildirler

sen buna iyi katılımmı diyorsun senle benden başka resim gönderen yok, bu durumda ikinci ben oldum
  • Daha şimdi bıraktım, gt_one uçmuş zaten... Bence antremanlıydı, neyse. aslında katılımvardı ama zamanlar geçilemeyince zamanında dar olması nedeni ile resim falan konamadı. Haftaya yine cuma deneyelim, ama bu sefer bu kadar kıl bir test olmasın. Tebrikler gt_one iyi zaman çıkardın
  • Valla bende geçemedim helal olsun en iyi derecem 1,33,00 dı tebrik ederim gt_oneHaftaya görüşürüz mümkünse amerikan arabası olmasın arabalarda viraj kabiliyeti ve yol tutuş berbat.
  • quote:

Şu an itibariyle kazanmış bulunmaktayım. Aslında zorlasanız, 1.31.500 ün altına inebilirdim ama skor gelmeyince uğraşmadım.

tebrik ederim, nasıl sürdüğünü görmek isterdim
    ben kendi zamanımı 0.2 saniye bile geliştiremedim 2 saniye nasıl olacak merak ettim doğrusu
  • gt one cım tebrıkler ama dedıgım gıbı sacede gecelerı oynayabıldıgım ıcın daha gelıstıremedım 31:500 kadar ınebılır skor ..yazdgım skoruda zaten saat 8 gıbı yapmıstım ..yarıslar bır gun daha uzun olsa benıjmm ıcın daha ıyı olur.....
    bence sadece 1. olmasın puanlama sıstemı olsun 1. ye 10 2. 8 3. 7 4. 6 gibi daha zevkli olur...
  • 1.33.640 derecemin videosu yorumlarınızı bekliyorum, hangi virajı daha iyi dönebileceğimi söyleyebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 7 Ocak 2008; 17:29:44 >
  • arda iyi oynuyosun bu oyunu bravo. ben de kendimi iyi sanardım
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.