Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 4 TURNUVASI, GT4 O KADAR... (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.925
Cevap
0
Favori
34.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arda, videonu seyrettim. Fazla ayrıntıya girmeden şunu söyleyim, rampa çıkarken sağa doğru virajda ve pistin son virajında (köprü altından son düzlüğe çıkan S viraj) toplam 1.5 sn kadar zaman kaybın var.
    Videoyu el kamerasıylamı çektin yoksa başka metotlamı? Bende dijital foto mak. var, ancak onunla çekip verebilirim.
    Bu arada, bu skorları, bu pist belli olduktan sonra yaptım. Önceden yapmadım. Hafta sonu yarışlarına devam edebiliriz isterseniz. Tebrikleriniz için teşekkür ederim

Bu araçta kritik nokta, kaydırmamak ve minimum dahi olsa duvara dokunmamak. Herikiside fazlaca zaman kaybına neden oluyor. Belkide en kritik nokta şu, keskin virajlarda frene erken basmak gerekiyor, geç basılırsa uygun açıdan viraja girme şansı kaybolmuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 7 Ocak 2008; 20:41:02 >
  • gt_one dediklerine katılıyorumarda şunu söliyim bi hafta durmadan bu yolda çalış eminin gt_one nın skorunu egale edersin(bende ederim) (ama gt_one tabi skoru yine geliştirir
  • TV kartı ile kaydediyorum, sağa dönüşüm kötüydü son virajda daha iyi olabilirdi ama yeterli değil, 1.31 için daha riskli sürmek lazım
    bir hafta çalışmaya gerek yok 2-3 saat uğraşsam yeter heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

ben zaten günde yarım saatten 6 gün civari demiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorhonour

quote:

Orjinalden alıntı: arda_tirmas

ben zaten günde yarım saatten 6 gün civari demiştim

.
  • arkadaslar bır sorum var tabıkı turnuva ıle ılgılı degıl amcak psn den gt 1 gt 2 gt3 serılerını ındırebılıyormuyuz paralı veya parasız farketmez
  • önceki sorum hakkında kımsenın bılgısı yok yada ılgısını cekmedı sanırım gt4 e basladım ılk baslangıcta hangı araba ıle başlamalıyım ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

önceki sorum hakkında kımsenın bılgısı yok yada ılgısını cekmedı sanırım gt4 e basladım ılk baslangıcta hangı araba ıle başlamalıyım ???

psn den eski GT serileri indirilmiyor malesef,
    ehliyetleri bitirdikten sonra driving missions bölümünde biraz para kazanıp ikinci el bir impreza almanı tavsiye ederim 99 vaya 2000 model olabilir, 4 çeker olduğundan başlangıç yarışlarında zorlanmazsın yanlız biraz modifiye yapman gerekebilir turbo ve lastik gibi
  • cevap ıcın tesekkurler araba almadan gırılen en kolay yarıs hangısı bende ps3 oldugu ıcın play asıadan aldım oyunu super bence gt5 ıcın erken
  • araba almadan sadece driving missions yapabilirsin
  • tamam bu ıyı oldu 3-5 ekler bır subaru alırım sanırım gercek hayatta pısman olup gerı satmıs bırı olarak hehe
  • Siz hala yarışıyormusunuz!!MAŞALLAH MAŞALLAH, ALLAH BOZMASIN
  • Özgür 106
    Sana tavsiyem, araba almayı şimdilik bir kenara bırak. Önce license lar, sonra Driving missionlar. Bundan sonra Special condition events ve araba satın aldığın showroomlarda yarış yapılan bir kısım var, onları hallet. Bundan sonra gerekli para, bilgi ve tecrübeye sahipsindir zaten. Para kazanmak için special condition event daki ikinci yarış ve Avrupa yarışlarında, Deutsch turing car yarışı var, bu ikisi para kazanmak için idealdir.
    Oyun sırasında merak ettiğin herşeyi sorabilirsin, hatim ettim bu oyunu yaw
  • psone ıle baslamıstım ara verdım GT4 süper oncelıkle ıkı tane ehlıyet aldım sonra para toparladım subaru aldım sti japanese hall da bır pıst var 650,000 cr verıyo orda para topluyorum sımdılık bu arada lastık cok onemlı oldugu soylenıyo bu dogrumu bırde nos almadım nasıl ıse yarıyor mu ?
  • gtone cok tesekkurler illaki sorular olacak gt4 muhtesem otesı bır oyun bıtırmeye calısıcam sonrasında gt5 alırım belkı gt4 te 650 cıvarı araba oldugu yazıyo gt5 te bunlar sımdılık yok o yuzden kral bence gt4 diyorum
  • Özgür106. Sanırım license IA yı alınca nismo 270R veriyor, bu gerekli bir araba. Special condition event da kullanman için, yine special condition event yarışlarının birinde ödül olarak verilen Subaru impreza rally car prototip var bunu kazanırsan iyi olur. Bu araçla, Special condition event daki tüm yarışları kazanabilirsin. Sendeki GT4 ün pal olduğunu varsayarak, hangi yarışta hangi araç ödül veriliyor bilgisinin bulunduğu bir site linki veriyorum. Sendeki pal mi ntsc mi?

http://www.gtplanet.net/guides/index.php/PAL_Prize_Car_List

Bunu sık kullanılanlarına ekleyebilirsin.
    Ayrıca satın aldığın araçlarla yarışa girmek için full upgrade yapman gerekmiyor. Öncelikle sade haliyle yarış, baktın imkansız, bu durumda gerektiği kadar upgrade yap, beygir gücünü arttırmak yada lastik değiştirmek gibi. Bu şekilde daha zevkli olur. Yoksa yarışı çok rahat kazanacağın kadar upgrade ile pek zevk almazsın.

• Yine toparlaşmısınız bakıyorum Bu hafat hele bir geçsin önümüzdeki hafta sonu okullar tatile giriyor, görüşürüz artık.

@gt_one
    Hani abicim sınırsızın bir hayrını görmedin daha galiba, bak dosyalar seni bekliyor
  • Haklısın yaw, hala hayrını görmedim. Eskiden emule vardı ama sınırlıydı, pek faydalanamıyordum. Şimdi sınırsız var ama emule yok. Kurmasına kurarım ama bir de ayarları var, onu bilmiyorum.
  • dostum ben ps3 te oynuyorum ntsc-j makıne ama tek fark japonca olması gercı full cevırı var elımde sorun olmaz
  • arkadaşlar şu an itibariyle GT5p' a terfi etmiş bulunmaktayım
    dolayısıyle GT4 rafa kalkmak zorunda, kısa süre olsada sizlerle rekabet etmek güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.