Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bmw.

ps3 de 2 kolla 1 v1 yapabiliyormuyuz bu oyunda ?

evet, olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

evet, olabiliyor.

36 tl ye var sıfırıda alıyım mı hocam tavsiye edermisin ?
  • quote:

quote:

quote:

evet, olabiliyor.

halen almadın, burada cevap mı yazıyorsun? Birde dlclerin olduğu paketi vardı GT5 academy edition diye onun da fiyatına bak derim. Sana hangisi uygunsa alırsın. Ama 36 tl de sıfır GT5 için çok uygun bir fiyat. Aman dikkat et GT5 prologue olmasın, o demo oyun gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 29 Mart 2013; 15:01:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet, olabiliyor.

halen almadın, burada cevap mı yazıyorsun? Birde dlclerin olduğu paketi vardı GT5 academy edition diye onun da fiyatına bak derim. Sana hangisi uygunsa alırsın. Ama 36 tl de sıfır GT5 için çok uygun bir fiyat. Aman dikkat et GT5 prologue olmasın, o demo oyun gibi birşey.

üzerinde platium yazıyor, o dediğin de var o 49 tl: bu ps3 hastalıkmış ya, enişte sardı başıma :) Mortal kombat 9 comple editon aldım bunuda gördüm alıcam şimdi, teşekkür ediyorum yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 29 Mart 2013; 15:04:18 >

• akşama yarışlar başlar
  • Dostlar akşama misafir gelecek gibi,gelen olmazsa 21:00 gibi ordayım. Misafir gelirse 23:00 den sonra ordayım yine. Beni beklemeden gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Eski makineyi deaktive etmediği için izin vermiyor, bu yöntemle eski makine deaktive edilebiliyor

eski makinayı kaydetmek gerekiyormuydu önceden sisteme?
    ben biraz verdiğin linki karıştırdım ama direk makinayı deaktive edilir gibi bir yer bulamadım oyunları deaktive etmeyi buldum orasımı yoksa ?
    hiç kullandımı daha önce bu linkten deaktive edince diğer makinadan deaktive etmiş olmuşmuydu?

dün ali abi bana sormuşu ama böyle bir şey varsada bilmiyordum.
    sonuçta ali abi yeniden almış:(

oluyorsa en azında ali abi deaktiveyi ardanın verdiği linkten yap ki sonra gene lazım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Dostlar akşama misafir gelecek gibi,gelen olmazsa 21:00 gibi ordayım. Misafir gelirse 23:00 den sonra ordayım yine. Beni beklemeden gitmeyin

turan abi senin misafirlerde inadına cuma geceleri mi geliyor yoksa

ŞAKA ŞAKA.
    allah sevdiklerimizi . sevenlerimizi başımızdan eksit etmesin.

ben şahsen inşallah seni beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Dostlar akşama misafir gelecek gibi,gelen olmazsa 21:00 gibi ordayım. Misafir gelirse 23:00 den sonra ordayım yine. Beni beklemeden gitmeyin

turan abi senin misafirlerde inadına cuma geceleri mi geliyor yoksa

ŞAKA ŞAKA.
    allah sevdiklerimizi . sevenlerimizi başımızdan eksit etmesin.

ben şahsen inşallah seni beklerim.

Valla öyle Birol'cum okul döneminde 3 çocuğun okul,ders,performans, sınavları derken hafta içinde pek misafir kabul edemiyoruz. Genellikle Cuma ve Cumartesi günleri kabul ediyoruz. Bu gece biraz daha geç vakite kadar takılırım artık.

• quote:

quote:

Eski makineyi deaktive etmediği için izin vermiyor, bu yöntemle eski makine deaktive edilebiliyor

ben biraz verdiğin linki karıştırdım ama direk makinayı deaktive edilir gibi bir yer bulamadım oyunları deaktive etmeyi buldum orasımı yoksa ?
    hiç kullandımı daha önce bu linkten deaktive edince diğer makinadan deaktive etmiş olmuşmuydu?

oluyorsa en azında ali abi deaktiveyi ardanın verdiği linkten yap ki sonra gene lazım olur.

Ben eski makinedeki hesabımı deaktive ettim, şu an 7 farklı makinede hesabım var ikisi kendimin 5 tanesi ortak oyunaldığım arkadaşların makineleri, onları deaktive edersem oyunu oynayamazlar, sitede hangi makinelerin aktif olduğu görünüyor, bulduğun yer doğru, oyun kısmını deaktif etmek gerekiyor, artık 2 makine sınırı geldiği için yeni makine de çalışmıyorsa 3. bir makine de hesap açılmış demektir, yanlız hesapların açılış sırasını bilmek gerek ona göre bozulan makine deaktif edilmeli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

quote:

gerçi çok arabam eksik lakin
    asıl arabalarımı yedeklemiştim
    diğerleri zaten ucuz arabalar
    onları tekrar alıp doldururum

eklentileri yeniden para verip indirdim

ali abi. eski save'ni kullanabildin galiba doğrumu?
    abi bu g5 senden hep para sömürüyor .hepte sana şansızlıkları oldu. bi kere tekrar siyah araçların dlc sini aldın. şimdi gene dlc leri aldın
    anlaşılan dün makinaya bazı dlcler inmedi.
    ama çok garip bazıları inip bazıları inmemesi,
    ülen sony yaktın ali abimi.

hayırlısı olsun abi.

sorma birol ya
    batırdı beni bu gt5

gel tabi vandetta arkadaşım yarışabilirsin neden yarışmayasınki

Abi PS4 konusuna satın aldığın oyunları indiremediğini yazmışsın, pc üzerinden eski makinanı deaktive edersen sorun çözülüyor, psn hesabın ve şifrenle girip media and devices bölümünden yapılıyor

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action

yapma ya arda çok sağolasın şu dlc leri almadan diyeydin harika olmuştu
    neyse aklımızda olsun
    bari 100 tl lik aldığım oyunu indiriyim çok çok teşekkürler ardacım

• quote:

quote:

quote:

Ben eski makinedeki hesabımı deaktive ettim, şu an 7 farklı makinede hesabım var ikisi kendimin 5 tanesi ortak oyunaldığım arkadaşların makineleri, onları deaktive edersem oyunu oynayamazlar, sitede hangi makinelerin aktif olduğu görünüyor, bulduğun yer doğru, oyun kısmını deaktif etmek gerekiyor, artık 2 makine sınırı geldiği için yeni makine de çalışmıyorsa 3. bir makine de hesap açılmış demektir, yanlız hesapların açılış sırasını bilmek gerek ona göre bozulan makine deaktif edilmeli

ben bütün makinelerimi play station sistemine kayıt ediyorum pc üzerinden
    eski makineminde kutusu duruyor kutusunda modeli falan yazıyor

birde benim aynı makinede 2 tane hesabım var bu 2 hesabımdada oynamış oluyorum dolayısıyla oyunları yinede
    aynı hesabı eski makinede deaktive etsem yenisinde indirebilirmiyim
    teşekkürler arda kardeşim

• benim 5 tane sistemim görünüyor ben hangisinin hangisi olduğunu nasıl anlıycam
    kafam karıştı yaw

hem silersem daha önce araba paylaştığım turan abi ve tolgadan o arabalar gider
    neyse şimdilik aldık artık bundan sonra aklımızda bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 29 Mart 2013; 19:45:58 >
  • quote:

benim 5 tane sistemim görünüyor ben hangisinin hangisi olduğunu nasıl anlıycam
    kafam karıştı yaw

doğru ali abi. dlc paylaştığın ps3 ler görünüyor galiba. orda kod falan yokmu o kod belki senin ps3 kutusunda faturasında falan olabilir.
  • güzel bir cuma gecesiydi . tekrar buluşmak üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 30 Mart 2013; 1:02:09 >
  • Yarim saate gelirim abi. Kacmayin bi yere.

• Arkadaşlar Gran Turismo 5 Academy Edition Türkçe PS3'deki DLC ler Sony Gran Turismo 5 Collectors Edition'da var mıdır?
    Hangi editionu almamı önerirsiniz, sonrada dlc ler için artı bir ücret ödemek istemiyorum??
  • quote:

benim 5 tane sistemim görünüyor ben hangisinin hangisi olduğunu nasıl anlıycam
    kafam karıştı yaw

Eski makinedeki büyük ihtimalle 1 nolu sistemdir onu deaktive edip deneyebilirsin, 5. olan yeni makinede açtığın hesabındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Arkadaşlar Gran Turismo 5 Academy Edition Türkçe PS3'deki DLC ler Sony Gran Turismo 5 Collectors Edition'da var mıdır?
    Hangi editionu almamı önerirsiniz, sonrada dlc ler için artı bir ücret ödemek istemiyorum??

Collectors edition da dlc yok, academy edition almalısın ama onda Türkçe desteği olmayabilir
  • quote:

güzel bir cuma gecesiydi . tekrar buluşmak üzere.

inşallah birolcum
    sizlerle haftada birde olsa muhabbet güzel oluyor vallahi

evet arda kardeşim mantık olarak bende senin gibi düşündüm lakin
    silmeye gönlüm elvermedi arkadaşlarla eski makinelerden paylaştığım arabalar falan vardı
    neyse şimdilik hallettik zaten lakin iyi oldu bu olayıda öğrenmemiz
    artık yeni sistemde yeni oyunlara geçince silip temizlerim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 30 Mart 2013; 8:05:01 >
  • 
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.