Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17211722172317241725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bir de o var. Lamborghini gece yarışı gümüşte bırakmıştım sanırım. demek o da çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

benim bir de o var. Lamborghini gece yarışı gümüşte bırakmıştım sanırım. demek o da çok zor.

zorluğu sadece pisti bilmememizden birde gece gittiğimizden zor geldi bana bildiğimiz pist olsa sıkıntı olmaz zaten ama birkaç denemeden sonra geçiliyor o pist
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiftdriver

quote:

benim bir de o var. Lamborghini gece yarışı gümüşte bırakmıştım sanırım. demek o da çok zor.

zorluğu sadece pisti bilmememizden birde gece gittiğimizden zor geldi bana bildiğimiz pist olsa sıkıntı olmaz zaten ama birkaç denemeden sonra geçiliyor o pist

aynen gece olması.. ve arabanın da benim en nefret ettiğim lamborghini olması yolda çok fazla savrulması beni çileden çıkartmıştı ama altın almıştım zor bela.. bana büyük turda en zor alfa yarışı gelmişti :(... mesut bende özel de lotus yarışında habire arabıyı savuruyordum ve yapamıyordum o an telefona mesaj geldi benim kafa bi attı o sinirle o yarışı nasıl altın yaptım ben bile anlamamıştım bazen kasmak yada sinirlenmek hırs yapmak sonuca getiriyor gt5 de... GT5 candır can..:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

quote:

Ben daha redbull' a başlamadım çünkü hala özel etkinliklerdeki büyük turda eiger pistini alfa 8c ile altın yapamadım. tam 1 saniye falan düşürmem lazım ve bir türlü yapamadım. gt5 te bu kadar uğraşıp altın yapamadığım başka yarış olmadı. nefret ettim o pistten

"büyük turda eiger pistini alfa 8c " kalkışta çekiş kontrol 1 ile kalkıp patide kalmazsan kalkıştan sonra çekiş konrtolu "o" alırsan zaman kazanırsın böylelilkle 1 sn den aşağıya çekebilirsin... ve en önemlisi manuel vites ie oynaman bazı virajlarda düşük vitesde aracı zorlarsan yine zaman kazanırsın.. inan o büyük turda ben çok zaman kaybetmiştim baya zor gelmişti... :)

Çekiş kontrolü 0-1-2 olmak üzere hepsini denedim. Ağırlıklı olarak kapalıda oynadım ama kalkışta patinaja kalıyorum hep. Dediğini deneyeceğim yani 1de kalkıp sonrasında kapatmayı

bir de dayanıklılık yarışlarinda 24 saatlikler dışında oyunu kaydetme var mı? yarışı bitirmeden yani

o dediğimi çekiş kontrol olayını ben ds3 de değilde direksyon üzerinden yapıyordum.. aklında olsun ds3 de denemedim hiç.. yarış sırasında örnek güçlü araçlarda 2. viteste patiliyor ben direksyon üzerinden çekiş kontrol 1 yapıp deviri aldıktan sonra çekiş kontrolü kapatıyorum.. yada bunu yarış sırasında ön ve arka fenlerimi ayarlıyorum gibi.. belki ds3 ile oynuyorsundur diye açıklamak isdedim yalnış bilgi vermemek için..

• quote:

Ben daha redbull' a başlamadım çünkü hala özel etkinliklerdeki büyük turda eiger pistini alfa 8c ile altın yapamadım. tam 1 saniye falan düşürmem lazım ve bir türlü yapamadım. gt5 te bu kadar uğraşıp altın yapamadığım başka yarış olmadı. nefret ettim o pistten

Ben sixaxis ve otomatik vitesle geçmiştim, videoyu eklemiştim. Benim videomdan faydalanabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gt5 i platınyum yapmış iki arkadaştan bilgi almakta çok önemli ikinizede teşekkürler arkadaşlar
  • Benide aranıza alırsanız bende GT5 oynamak isterim sizinle. PSN:atalayyunuss
  • Bende bir türlü rally'ı yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

Benide aranıza alırsanız bende GT5 oynamak isterim sizinle. PSN:atalayyunuss

tabi ki olur, psn'imi ekleyebilirsin. Bu arada bu akşam kimler geliyor :))

• Selamlar.Yeniden PS3 aldım ve GT5 e başladım.Save lerimde kaybolduğu için baştan kasıcam artık.Benide eklerseniz sevinirim.PSN : kokesta
  • arkadaş devamlı oynadığımız bir gt5 vardı onuda bitirdiler vallahi adamlar hileyele birilerini geçmeye çalışıyorlar artık kimseye güvenilmez oda kurunca garajdan seç seçaneği yada karma yarışlar yapmak gerekiyor bu olayın önüne anca böyle geçebiriz arkadaşlar, yoksa normal seçenekte yabancılar hack li araçlarla odaya girip sözde yarış yapıyorlar vede çok fark açıyorlar mesela benim zevkim kaçtı bu olaydan dolayı başka oyunlara yöneliyorum artık malesef:((
  • quote:

arkadaş devamlı oynadığımız bir gt5 vardı onuda bitirdiler vallahi adamlar hileyele birilerini geçmeye çalışıyorlar artık kimseye güvenilmez oda kurunca garajdan seç seçaneği yada karma yarışlar yapmak gerekiyor bu olayın önüne anca böyle geçebiriz arkadaşlar, yoksa normal seçenekte yabancılar hack li araçlarla odaya girip sözde yarış yapıyorlar vede çok fark açıyorlar mesela benim zevkim kaçtı bu olaydan dolayı başka oyunlara yöneliyorum artık malesef:((

haklısın mesut.
    adamlar düldülle 500 km yapıyolar.
    ettiler oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

Benide aranıza alırsanız bende GT5 oynamak isterim sizinle. PSN:atalayyunuss

tabi ki olur, psn'imi ekleyebilirsin. Bu arada bu akşam kimler geliyor :))

inşallah ben akşam 08:00 / 08:30 arası açarım oda.
  • Bende gelirim bir aksilik cikmazsa kulaklik buldum muhabbete bende varim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 5 Nisan 2013; 13:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

arkadaş devamlı oynadığımız bir gt5 vardı onuda bitirdiler vallahi adamlar hileyele birilerini geçmeye çalışıyorlar artık kimseye güvenilmez oda kurunca garajdan seç seçaneği yada karma yarışlar yapmak gerekiyor bu olayın önüne anca böyle geçebiriz arkadaşlar, yoksa normal seçenekte yabancılar hack li araçlarla odaya girip sözde yarış yapıyorlar vede çok fark açıyorlar mesela benim zevkim kaçtı bu olaydan dolayı başka oyunlara yöneliyorum artık malesef:((

haklısın mesut.
    adamlar düldülle 500 km yapıyolar.
    ettiler oyuna.

Bi dakika arkadaşlar ben çok cahil kalmışım nasıl oluyor yahu? konsollar bu konuda güvenli değil mi? araçlara ne yapıyorlarda düldül ile 500 km yapıyorlar?

• inşallah gelmeye çalışacağım ağır grip atlatıyorum
    ilaçla iğneyle falan doping yapıp ayağa kalkarım artık 1 maçlık
  • Bana da igne yazdilar. Aksama vurulucam insallah.

Bugun de toplanilacak mi ? Ben gelemeyebilirim belki. Kesin soz vermeyeyim.

• Geçmiş olsun tüm hasta dostlara. Sizsiz olmaz mutlaka ugrayin 1 saat olsa bile

• Ali Abi ve Metin geçmiş olsun. Bu akşam yine toplanıyoruz. Bu arada bu hile olayını bende merak ettim, nasıl oluyor bu iş
  • Bos verin hileyi ya :))

Tesekkur ederim ayrica.

Eger kazanmama izin verirseniz gelirim biliyorsunuz. Bugun sansi yok Birol Abi'nin. Kaptan Jack Sparrow ile Siyah İnci'ye atlayip yardiricaz onden onden.

• 
Sayfa: önceki 17211722172317241725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.