Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @fd_exelero güzel düşüncelerin için teşekkür ederim umarım videonun sana bir faydası olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notice of Account Ban Measures

Arkadaşlar bu ban muhabbeti tam olarak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

Notice of Account Ban Measures

cfw ps3 lerle gt5 lerde online hile ypmaya başladılar (zaten bir çok oyunda yapıyorlardı) şimdi gt5 için gt5 te hile yapanlara ceza gelecek dediler ama. bunun olması için hileyi gördüğünüzde şikayet etmelisiniz.
    yoksa herkesle uğraşamazlar.
    böylece o gt5 oynanan psn hesabı banlanıyopr o hesapla online olamıyorlar. tabi başka hesapla devam.
    ama ps3'ün mac adresini banlarlarsa bunu çözemiyorlar.

psn hesabı banlandığında kullanıcı uğraşmak istemezse yeni hesapla devam edebilir hilelerine
    ama biraz uğraşıp psn hesabındaaki banıda gene illegal yöntemlerle banı kaldırıyorlar.

yani ettiler gt5'e de

• Sonunda IC-10 Roma pistinde de altın almayı başardım

Lisansların hepsi altın oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Orijinalden alıntı: HGÜLOĞLU

Notice of Account Ban Measures

cfw ps3 lerle gt5 lerde online hile ypmaya başladılar (zaten bir çok oyunda yapıyorlardı) şimdi gt5 için gt5 te hile yapanlara ceza gelecek dediler ama. bunun olması için hileyi gördüğünüzde şikayet etmelisiniz.
    yoksa herkesle uğraşamazlar.
    böylece o gt5 oynanan psn hesabı banlanıyopr o hesapla online olamıyorlar. tabi başka hesapla devam.
    ama ps3'ün mac adresini banlarlarsa bunu çözemiyorlar.

psn hesabı banlandığında kullanıcı uğraşmak istemezse yeni hesapla devam edebilir hilelerine
    ama biraz uğraşıp psn hesabındaaki banıda gene illegal yöntemlerle banı kaldırıyorlar.

yani ettiler gt5'e de

Sağolasın abi bilgiler için bir tarafta iyi bir tarafta kötü olmuş

• bu akşam inşallah 21:00 gibi oda açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

bu akşam inşallah 21:00 gibi oda açarım

tamam abi ben bu akşam geliyorum. Bu arada psn'den mesaj atmıştın, onu cevapladım.
  • akşam odanın adını hile yapmak serbes gibi bir ad kotdum ki hileciler gelsin de şikayet edeyim diye ama kimse gelemdi :)
    sonra yeni oda açtık hep karma turan abi ,fırat,ben gerisi yabancı 16 kişi full oda uzun süredir bir odada 16 kişi görmemiştim, güzel bir akşamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 13 Nisan 2013; 0:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin_Karakurt

Sonunda IC-10 Roma pistinde de altın almayı başardım

senin yazıyı görünce bende hırslandım sonunda IB-3'ü de altın yapıp, lisansların hepsini altın olarak tamamladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: Engin_Karakurt

Sonunda IC-10 Roma pistinde de altın almayı başardım

senin yazıyı görünce bende hırslandım sonunda IB-3'ü de altın yapıp, lisansların hepsini altın olarak tamamladım.

Tebrikler hocam;

15 gündür her gün 1-2 saat Roma pistini döndüm durdum, inat etmek işe yarıyor bazen.

GT-6 çıkana kadar 24 saatlikleri felan bitiririm artık. :)

• Lisansları altınla tamamlayan arkadaşları tebrik ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Lisansları altınla tamamlayan arkadaşları tebrik ederim.

asıl iş orda değil, benim içinde geçerli bir durum, oyunu % bitirmek önemli, sizin gibi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

online tüm lobiler hileci dolmuş ya bunaldım oyundan

30 saatlik single modu ve bir çok farklı online modu bulunan yarış simülasyonu GRID 2 31 Mayıs da çıkıyor. GT5 den bunalanlar için, Driver Club ve GT6 çıkana kadar en mantıklı çözüm. Ben GRID 2 yi iple çekiyorum, çünkü onda keşke GT5 de olsa dediğimiz online modlarda var.

GT5 in çıktığı tarih 3 Kasım 2010 dan bu yana, şu sıkıntılar giderilsin, şu şu özellikler mutlaka gelmeli diye diye dilimizde tüy bitti. Sonuç; tüm dünyada GT5 oynayanların belirttiği bu sıkıntıları yapımcı firma tınlamadı. 2010 dan bu yana, yakıt bitmesi ve lastik erimesini değiştirmek dışında bir çivi dahi çakmadı.

Hadi bunlara neyse dedik, GT bir tutkudur oynamaya devam edelim dedik ama tüm bunlar yetmiyormuş gibi 4-5 aydır da hacklenmiş bir GT5 le karşı karşıyayız. Benim bildiğim PS3 tarihinde COD dan sonra dışarıdan hacklenmiş 2. oyun oldu. Ben Sony Exc. oyunu olan GT5 in hacklenmesini ve sonrasında ciddi önlemler alınmamasını, sadece Sony' ye çalışan bir stüdyoya yakıştıramadım.

GRID 2 ye geçince ilk zamanlar GT5 de aldığınız zevki alamayabilirsiniz, çünkü 3 sene sonra yeni bir yarış simülasyonuna geçiş yapıyorsunuz ama GT5 e verdiğiniz alışma zamanını GRID 2 ye de verin, zamanla ısınır ve zevk almaya başlarsınız.

Ben aynı firmanın Rally simülasyonu olan DIRT 3 den çok keyif almıştım, GRID 2 den de çok umutluyum. Yeter ki bir kaç ay eleştirmeden, üstüne giderek sürekli oynayalım. O zaman ancak iyi bir simülasyon olup olmadığını anlayabiliriz.

• valla grid 2 yide alıp oynarız ilker kardeşim
    elimizdeki direksiyonlarla uyumlu olursa havada karada alıp oynarım
  • dirt 2 , dirt 3 ve grid , grid 2 seven arkadaşlar ağır arcade severlerdir, gran turismo 5 ile arcade birbirine zıt şeyler, doğru dürüst bir araba yarışı ve simülasyon arayan varsa project cars'a buyursun her yönden grid 2'den 3 yıl ilerde olacağına şüphesi olan varsa ps3'ünü satıp nintendo alsın, çünkü layığı odur..

http://forum.donanimhaber.com/m_53557956/mpage_6/f_/key_project+cars//tm.htm#73889056
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

dirt 2 , dirt 3 ve grid , grid 2 seven arkadaşlar ağır arcade severlerdir, gran turismo 5 ile arcade birbirine zıt şeyler, doğru dürüst bir araba yarışı ve simülasyon arayan varsa project cars'a buyursun her yönden grid 2'den 3 yıl ilerde olacağına şüphesi olan varsa ps3'ünü satıp nintendo alsın, çünkü layığı odur..

http://forum.donanimhaber.com/m_53557956/mpage_6/f_/key_project+cars//tm.htm#73889056

Arcade oyun Need For Speed gibi gerçeklikten uzak oyunlara denir. GRID ve DIRT ise simülasyondur. Dünya genelinde Rally pilotları DIRT da antrenman yapmaktadırlar. Bu oyun arcade olsa pilotlar antrenman falan yapmaz.
    Gran Turismoya saygım sonsuz ve çıktığı günden beridir de oynuyorum. Hacklendikten sonra bile oynadım ama beni delirten oyundan soğutan hack' e adım akıllı bir çözüm getirmemeleri. GT5 hackleneni 4-5 ay oldu ve save dosyasını usb ye atma olayı hala açık. Save dosyasını yedeklemek isteyen plus üyesi olsun buluttan yedeklesin. Oyunların save dosyası usb ye aktarılıp, pc deki programların eline düşünce, hacklenmemesi için hiç bir neden kalmıyor.

GT5 ilk çıktığında 5-6 ay save dosyası USB ye atılamıyordu. Millet ağladı zırladı. Açtılar save dosyasına erişimi, olacağı buydu. COD da aynı durumdan dolayı hacklenmişti. Makinenin dosyalarına dışarıdan erişim oldu mu iş bitiyor abi.

• Valla İlker kardeşim Grid yarı arcade bir oyun, üstelik 2. oyunda kokpit kamerasıda olmayacak. Sim sevenler için bence pek makul bişey değil.
    En azından benim için. Tabi denenmeyi hakeder ama pek beklentim yok. GT5 şu ana kadar severek oynadığım birkaç sim (kimine göre sim e yakın) den biri.
    GT5 den sonra GT6 çıkana kadar tek beklediğim oyun Project Cars dır. Evet adamlar harbi harbi Sim yapıyorlar.
    Project Cars dan çok umutluyum. Belki yeni Dirt, Rally Sim olabilir ama o da hep dedikodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 14 Nisan 2013; 17:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Valla İlker kardeşim Grid yarı arcade bir oyun, üstelik 2. oyunda kokpit kamerasıda olmayacak. Sim sevenler için bence pek makul bişey değil.
    En azından benim için. Tabi denenmeyi hakeder ama pek beklentim yok. GT5 şu ana kadar severek oynadığım birkaç sim (kimine göre sim e yakın) den biri.
    GT5 den sonra GT6 çıkana kadar tek beklediğim oyun Project Cars dır. Evet adamlar harbi harbi Sim yapıyorlar.
    Project Cars dan çok umutluyum. Belki yeni Dirt, Rally Sim olabilir ama o da hep dedikodu.

Arabaların kokpiti yok ama yol tutuşları ve çevreyle olan etkileşimi, çevrenin bizle olan etkileşimi simülasyon. O kadar Colin MC Rally, DIRT 3 oynadım, arabaların sürüş dinamiği bana, arcade oyun gibi hissettirse bilmezmiyim.
    Gaz ve frenin L2-R2 olması bile ayrı bir güzel, gaza bastığımı gerçekten hissediyorum.

Neyse hocam çıksın bi bakalım. Ben umutluyum, yeter ki bu oyuna geçecekler üzerine gidilip bir kaç ay oynasın. GT5 den GRID 2 ye geçilince bu ne biçim simülasyon, çöp bu denilmesin. Adamlar kaç senedir oyunu hazırlıyor. Neticede emek var ve bu kadar emek harcayan Code Master firması, arcade oyun yapmak için emek, zaman ve para harcamıyor. Şayet arcade oyun yapacak olsalar, NFS serisi gibi her sene bir yarış oyunu çıkarırlar.

Arcade yarış oyunları her sene çıkarken, Simülasyon yarış oyunları 3-5 senede bir çıkıyor. Çünkü yapmak daha zor ve zaman alıyor. GRID de her sene çıkan bir oyun değil.

• Oyunun yapımı için harcanan zaman önemli ancak çok fazla zaman harcanması o oyunun iyi olacağı garantisini vermez. Geçmişte örnekleri var.
    Codemasters oyunları genelde iyi oluyor, hep bir standartları var. Üstelik eğlenceli oyunlar yapıyorlar. Çevre etkileşimi ise daima önem verdikleri mevzulardan biri.
    Bir oyunun eğlenceli olması içinde çok fazla Sim yapmazlar, çünkü Sim oyunları genelde çoğu kişi beceremez ve sıkılır. Bu yüzden oyunun içine birazcık arcade tozu atarlar.
    Ben herzaman kokpit den sürerim, ve bu oyunda da kokpitin olmayacak olması bu oyunu oynamama engel, bu benim için geçerli. Kokpit olsaydı denerdim.
    Bu oyunu bekleyen çok, umarım herkes beklediği kaliteyi ve eğlenceği bulur. İyi bir Grid 2 diğer oyunlar içinde ilham kaynağı olabilir ve rekabet ortamı doğurur.
    Umarım güzel bir Grid 2 görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 14 Nisan 2013; 18:32:24 >

• ben hayatta kokpitten oynayamıyorum midem bulanıyor daralıyorum adeta
    hep arkadan oynamaya alıştım bu tür yarış oyunlarında
  • 
Sayfa: önceki 17231724172517261727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.