Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kusura bakmayın oyuna biraz acemiyim oyunda araç hasarları level geçtikçe açılıyormuş.şu anda 25 level ım ama arabamı bir şey olmuyor diye biraz pata küte sürdüm sürdüm arabanın görüntüsünde hiç bir değişiklik yok ancak mekanik hasarın ne kadar olduğunu nereden görebilirim acaba?aracımda mekanik hasar var mı yok mu bilemiyorum.bir de araçlar hasar aldıktan sonra eski haline dönmüyor değil mi illa yaptırmak mı gerekiyor?
  • beyler kusura bakmayın oyuna biraz acemiyim oyunda araç hasarları level geçtikçe açılıyormuş.şu anda 25 level ım ama arabamı bir şey olmuyor diye biraz pata küte sürdüm sürdüm arabanın görüntüsünde hiç bir değişiklik yok ancak mekanik hasarın ne kadar olduğunu nereden görebilirim acaba?aracımda mekanik hasar var mı yok mu bilemiyorum.bir de araçlar hasar aldıktan sonra eski haline dönmüyor değil mi illa yaptırmak mı gerekiyor?
  • Oyunda a ve b serisi lisansları alarak başladım ve A-spec yarışlara başladım. Pek çok türde yarışlar var ama ben 2 adet seri yarış bitirdim. kalanlara kredim ve araba çeşitliliğim az olduğu için gerekli araçları satın alıp yarışlara giremiyorum. Tam bir döngü içerisindeyim. Tavsiyeler nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.Kısmetse yakın zamanda PS 3 ve GT5 alıcam.Acaba biri Academy Edition un normalden farkını ve multiplayer da hala yeterli oyuncu olup olmadığını söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Merhabalar.Kısmetse yakın zamanda PS 3 ve GT5 alıcam.Acaba biri Academy Edition un normalden farkını ve multiplayer da hala yeterli oyuncu olup olmadığını söyleyebilir mi?

Selam volkan naber?

İyi yapmışın, PS3 ve GT5 e geçmene, geçecek olmana çok sevindim.

GT5 Academy Edition ın normalden farkı, fazladan bazı araçlar (Nissan GT-R ın GT5 versiyonları, bu gerçekte GT5AE yarışlarında kullanılan, birkaç subaru ve mitsubishi vb.), SPA ve Hız pisti (bu pist dümdüz hız denemesi için kullanılan bir pist). Eğer uygun fiyatlı bulabilirsen AE al ancak normal alsanda bir kaybın olmaz. Sonradan dlc de alabilirsin.

Bence Online ı Forzadan daha iyi. Multide adam kaynıyor. Zaten şuan kendi aramızda çok güzel yarışlar ve turnuvalar yapıyoruz. Ayrıca yabancılardan da oynayan çok. GT5 in online yarışları çok zevkli volkan, belki grafik olarak forzadan sonra seni tatmin etmeyebilir ama aldığın zevk bunu fazlası ile tolere edecektir.

PS3 tercihin çok doğru, çok güzel oyunları var, yalnız PS3 ün HDD si büyük olsun, için rahat olsun (misal 320, 250, 500 filan), ona göre. Gelirsen GT5 e bekleriz. Hatta bir tane de Battlefield 3 patlat da ordada oynarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Oyunda a ve b serisi lisansları alarak başladım ve A-spec yarışlara başladım. Pek çok türde yarışlar var ama ben 2 adet seri yarış bitirdim. kalanlara kredim ve araba çeşitliliğim az olduğu için gerekli araçları satın alıp yarışlara giremiyorum. Tam bir döngü içerisindeyim. Tavsiyeler nelerdir ?

Sezonluk etkinliklere katıl paranın dibine vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

quote:

Merhabalar.Kısmetse yakın zamanda PS 3 ve GT5 alıcam.Acaba biri Academy Edition un normalden farkını ve multiplayer da hala yeterli oyuncu olup olmadığını söyleyebilir mi?

Selam volkan naber?

GT5 Academy Edition ın normalden farkı, fazladan bazı araçlar (Nissan GT-R ın GT5 versiyonları, bu gerçekte GT5AE yarışlarında kullanılan, birkaç subaru ve mitsubishi vb.), SPA ve Hız pisti (bu pist dümdüz hız denemesi için kullanılan bir pist). Eğer uygun fiyatlı bulabilirsen AE al ancak normal alsanda bir kaybın olmaz. Sonradan dlc de alabilirsin.

Bence Online ı Forzadan daha iyi. Multide adam kaynıyor. Zaten şuan kendi aramızda çok güzel yarışlar ve turnuvalar yapıyoruz. Ayrıca yabancılardan da oynayan çok. GT5 in online yarışları çok zevkli volkan, belki grafik olarak forzadan sonra seni tatmin etmeyebilir ama aldığın zevk bunu fazlası ile tolere edecektir.

PS3 tercihin çok doğru, çok güzel oyunları var, yalnız PS3 ün HDD si büyük olsun, için rahat olsun (misal 320, 250, 500 filan), ona göre. Gelirsen GT5 e bekleriz. Hatta bir tane de Battlefield 3 patlat da ordada oynarız.

Selam Kubilay.İyiyim sen nasılsın?

Ya elime bir yerden biraz nakit geçicek.Ben de PS3 aliyim dedim.Bazı exc. oyunlar özellikle de GT5 oynamak için.BF3'e falan Xbox'ta devam ederim.Malum premium var orada.

Kıbrıs'ta yaşadığım için konsollar ve oyunlarının alışverişi konusunda çok fazla tercihim yok.160GB baya temiz bir tane slim buldum.Yanında 4 tane oyunla birlikte.Onu alıcam.HDD yetmezse ayrıca satın alırım artık.Ama 160GB benim işimi görecektir.

Bulabilirsem Academy Edition alırım dediğin gibi.Olmadı sağlık olsun.GT5 oynayan baya türk olmasına çok sevindim.Malum Forza 4 oynayan 2-3 türk var tanıdığımız.Bir de GT5 te gamepad ile debriyaj kullanamıyormuşuz.Ona üzüldüm biraz.Bir süre önce debriyaj ile oynamaya başladım ve gerçekten çok fark ediyordu Forza 4'te.

Birde konu açılmışken sana şunu soriyim.Sesli görüşme için herhangi bir headset işimi görür mü?Yoksa Xbox ta olduğu gibi Sony'e ait bir headset mi olması gerekiyor?Birde gamechat kalitesi nasıl?

• quote:

quote:

quote:

Selam volkan naber?

Selam Kubilay.İyiyim sen nasılsın?

Ya elime bir yerden biraz nakit geçicek.Ben de PS3 aliyim dedim.Bazı exc. oyunlar özellikle de GT5 oynamak için.BF3'e falan Xbox'ta devam ederim.Malum premium var orada.

Kıbrıs'ta yaşadığım için konsollar ve oyunlarının alışverişi konusunda çok fazla tercihim yok.160GB baya temiz bir tane slim buldum.Yanında 4 tane oyunla birlikte.Onu alıcam.HDD yetmezse ayrıca satın alırım artık.Ama 160GB benim işimi görecektir.

Bulabilirsem Academy Edition alırım dediğin gibi.Olmadı sağlık olsun.GT5 oynayan baya türk olmasına çok sevindim.Malum Forza 4 oynayan 2-3 türk var tanıdığımız.Bir de GT5 te gamepad ile debriyaj kullanamıyormuşuz.Ona üzüldüm biraz.Bir süre önce debriyaj ile oynamaya başladım ve gerçekten çok fark ediyordu Forza 4'te.

Birde konu açılmışken sana şunu soriyim.Sesli görüşme için herhangi bir headset işimi görür mü?Yoksa Xbox ta olduğu gibi Sony'e ait bir headset mi olması gerekiyor?Birde gamechat kalitesi nasıl?

Sağol volkan bende iyiyim

Evet exc. ve GT5 için PS3 mantıklı bir hareket. BF3 e xbox da devam etmen, Pre den dolayı daha mantıklı

160 GB HDD işini görür, yani 120 üstü hertürlü yeter.

GT5 de bazı eksikler var, mesela motor fren yok, forzada ki gibi 5 den 1 e pat diye düşürünce vitesi, motor a bişey olmuyor. Debreyajlı olarak gamepad ile oynanıyor mu bilmiyorum, dikkat etmedim, aklımda kaldığı kadarı ile yok ama emin değilim. Akşam bakarım. Forza da listenin üstündekiler hep debriyajlıydı, fark yarattığını biliyorum ancak o kadar önemli değil ya, alacağın keyfi pek etkilemez. Bence GT5 de olmamasının sebebi milletin bu oyunu direksiyonda oynaması yani gamepad i pek dikkate almıyorlar, debriyajlı bir direksiyon şart. Eğer ilerde GT direksiyon filan alırsan forzadan daha çok keyif alırsın, gerçi Gt'de de debreyaj yok. Bende direksiyon almayı planlıyorum, aklımda Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback Racing Wheel var ama bakalım, bu direksiyon GT den daha iyi. Gamepad den uzun süre oynamak eli çok yoruyor, xbox kolu gibi değil. O yüzden direksiyon olayına girmeyi aklının bi ucuna koy.

Sesli görüşme olayı xbox a göre biraz geride. Cross chat yok. Konuşacağın kişi ile aynı oyunun aynı odasında isen konuşabilirsin veya dashboard da. Kalite olarak ise iyi, xbox ile aynı. Headset olarak da bütün bluetooth kulaklıklar işini görür. Ben 30 liralık Platronics marka kulaklık aldım kullanıyorum, memnunum. Sony marka alırsan daha iyi tabi ama dediğim gibi plantronics, jabra vb. marka kulaklıklarda işini fazlası ile görür. Yalnız bt kulaklık alırken bt 2.0 ve üstü olsun, gerçi çoğu 2.1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 21 Nisan 2013; 13:36:21 >

• Çok sağol yardımların için.

Dediğim gibi debriyaj inanılmaz fark ediyor.Road America'da S Class ta debriyaj sayesinde 320. sıradayım.Diğer pistlerde de en az 3 bin kişi fark yaptı.Manuel kullanırken vitesi arttırdıktan sonra bir miktar hız düşüyor sonra tekrar hızlanıyor fakat debriyajla değiştirdiğinde hız düşmemesi olmamakla birlikte daha da iyi hızlanıyor araba.

Eskiden oynadığım bir oyundaki karakterimi satıyorum PS3 ü almak için.Müşteri 3 parça halinde alıyor karakteri.İlk ücreti gönderip,ilk parçasını aldı.Kalan parayı 3-4 gün içerisinde gönderip alıcak karakteri.Bende para elime geçer geçmez alıcam inş. PS3'ü.

• Salı ve perşembe iki defa yapılacak bakımdan sonra bir güncelleme gelebilir, büyük ihtimalle hile olayını ortadan kaldırmak içindir
  • quote:

Çok sağol yardımların için.

Dediğim gibi debriyaj inanılmaz fark ediyor.Road America'da S Class ta debriyaj sayesinde 320. sıradayım.Diğer pistlerde de en az 3 bin kişi fark yaptı.Manuel kullanırken vitesi arttırdıktan sonra bir miktar hız düşüyor sonra tekrar hızlanıyor fakat debriyajla değiştirdiğinde hız düşmemesi olmamakla birlikte daha da iyi hızlanıyor araba.

Eskiden oynadığım bir oyundaki karakterimi satıyorum PS3 ü almak için.Müşteri 3 parça halinde alıyor karakteri.İlk ücreti gönderip,ilk parçasını aldı.Kalan parayı 3-4 gün içerisinde gönderip alıcak karakteri.Bende para elime geçer geçmez alıcam inş. PS3'ü.

Bişey değil volkan

Valla gamepad ile debriyaj bana zor geldi, uğraşmadım. Yani 3. bir tetik olsa olabilir

Herhalde şu online dünya oyun karekterini satıyorsun, hayırlı olsun. parasını verirse güzel. PS3 ü alınca aramıza bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wasaby

beyler kusura bakmayın oyuna biraz acemiyim oyunda araç hasarları level geçtikçe açılıyormuş.şu anda 25 level ım ama arabamı bir şey olmuyor diye biraz pata küte sürdüm sürdüm arabanın görüntüsünde hiç bir değişiklik yok ancak mekanik hasarın ne kadar olduğunu nereden görebilirim acaba?aracımda mekanik hasar var mı yok mu bilemiyorum.bir de araçlar hasar aldıktan sonra eski haline dönmüyor değil mi illa yaptırmak mı gerekiyor?

Kariyer modunda hasar yok, online ve hızlı yarış modunda görsel ve mekanik hasar var, bu modlarda hasar ayarını açman gerekiyor, geçici hasar açıksa yarış sırasında hasar alırsan 10 saniye sonra düzeliyor, eğer ağır hasar açıksa pite kadar hasarlı gitmen gerekiyor, mekanik hasarın aracın neresinde olduğu göstergede görünüyor, hafif çarpmada süspansiyonlar ağır çarpışmada motor hasar alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 21 Nisan 2013; 14:39:59 >

• quote:

quote:

Çok sağol yardımların için.

Bişey değil volkan

Valla gamepad ile debriyaj bana zor geldi, uğraşmadım. Yani 3. bir tetik olsa olabilir

Herhalde şu online dünya oyun karekterini satıyorsun, hayırlı olsun. parasını verirse güzel. PS3 ü alınca aramıza bekleriz.

Biz de Mustafa ile ilk 2-3 gün zorlandık ama şimdi pek zorluk çıkmıyor. :)

Evet online oyun karakterimi satıyorum.Önce parayı alıp sonra sattığım şeyi teslim ettiğim için para ödeme,ödememe gibi bir sorun olmuyor.O konuda rahatım.

• quote:

quote:

Oyunda a ve b serisi lisansları alarak başladım ve A-spec yarışlara başladım. Pek çok türde yarışlar var ama ben 2 adet seri yarış bitirdim. kalanlara kredim ve araba çeşitliliğim az olduğu için gerekli araçları satın alıp yarışlara giremiyorum. Tam bir döngü içerisindeyim. Tavsiyeler nelerdir ?

Teşekkür ederim. Yarışlardan 20 bin kazanmak için uğraşırken 1 sezonluk etkinlik ile 110 bin kazanıp ilk arabamı aldım. Honda s2000 oldukça başarılı, şimdi test edelim biraz.

• quote:

quote:

Teşekkür ederim. Yarışlardan 20 bin kazanmak için uğraşırken 1 sezonluk etkinlik ile 110 bin kazanıp ilk arabamı aldım. Honda s2000 oldukça başarılı, şimdi test edelim biraz.

• 2.12 update geldi 24 mb, hileli araçlar sıfırlanmış
  • benim oyun abna kafayı yedirtecek menüler geç yükleniyor bazen donuyor bunun çaresi yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

2.12 update geldi 24 mb, hileli araçlar sıfırlanmış

OH ÇOK GÜZEL OLDU.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

benim oyun abna kafayı yedirtecek menüler geç yükleniyor bazen donuyor bunun çaresi yok mu?

bende bundan yakınıyordum.
    acaba dedim garajdaki araçlarla alakalı olurmu dedim 1000 küsür araç vardı yaklaşık 500 araç sildim hem garajda gezmesi daha çabuk oldu hem takılmalar da azaldı. tam emin değilim ama garajın doluluk oranıyla alakalı olabilirmi bilmiyorum. oyunu savesini yedekleyip garajı seyreltip bir dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

2.12 update geldi 24 mb, hileli araçlar sıfırlanmış

çok iyi haber

• 
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.