Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (1729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.735.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zaman önce buradan bir arkadaş bir site paylaşmıştı araba figürleri satıyordu site.(figür mü desem model mi desem bilemedim)Sitenin ismini hatırlayamıyorum dekto mu dekatomu öyle bir şey bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Bende araçlar için tune setup bulabileceğim bir kaynak arıyorum.Araçların grip konusundaki eksiklerini kapatamıyorum.

Bu tür bir site bilen varsa ve paylaşırsa çok hayra geçer.

Bu arada hergün 450-500-550 pp aralıklarında online oynuyorum.İsteyenlerle birlikte oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Bende araçlar için tune setup bulabileceğim bir kaynak arıyorum.Araçların grip konusundaki eksiklerini kapatamıyorum.

Bu arada hergün 450-500-550 pp aralıklarında online oynuyorum.İsteyenlerle birlikte oynayabiliriz.

http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Category:

Eve gidince eklerim seni psn ye dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Bende araçlar için tune setup bulabileceğim bir kaynak arıyorum.Araçların grip konusundaki eksiklerini kapatamıyorum.

http://www.gt5-tuning.com/index.php?title=Category:

Eve gidince eklerim seni psn ye dostum

Ben eklemiştim hocam seni ve burada gördüğüm birçok kişiyi.

Site için çok teşekkür ederim.Yarın elimdeki araçların hepsini elden geçiririm.Sonra da müsait olunca yarışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

Arkadaşlar uzun zaman önce buradan bir arkadaş bir site paylaşmıştı araba figürleri satıyordu site.(figür mü desem model mi desem bilemedim)Sitenin ismini hatırlayamıyorum dekto mu dekatomu öyle bir şey bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

dekalo.com dur muhtemelen. onun dışında gergedan hobby ve sahibinden.com dan bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fd_exelero

quote:

Arkadaşlar uzun zaman önce buradan bir arkadaş bir site paylaşmıştı araba figürleri satıyordu site.(figür mü desem model mi desem bilemedim)Sitenin ismini hatırlayamıyorum dekto mu dekatomu öyle bir şey bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

dekalo.com dur muhtemelen. onun dışında gergedan hobby ve sahibinden.com dan bakabilirsin

Teşekkürler.Site yenileniyormuş açılmıyor şuan.
  • quote:

quote:

quote:

ben de model koleksiyoncusuyum, sormak istediğin bişey varsa özelden yaz, yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de model koleksiyoncusuyum, sormak istediğin bişey varsa özelden yaz, yardımcı olmaya çalışırım.

Sağ ol hocam ben de yeni merak saldım.Gergedan hobby i öğrendiğim iyi oldu güzel bir site.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Bir miktar heyecan bastı :)

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gran_Turismo_6_15_Mayista_Duyurulabilir-37940.htm

Erolcugum kalp atışlarım hızlandı yeminle ne müthiş bir haber

• quote:

Orijinalden alıntı: erolkoroglu

Bir miktar heyecan bastı :)

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gran_Turismo_6_15_Mayista_Duyurulabilir-37940.htm

Bu nesile çıkarsa;konsol fiyatından bile satılsa 1 dk düşünmeden alırım.Forza 5 için de geçerli tabi bu hislerim.

• Bu duyuru gt Academy olmasın

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hey yavrum hey. Konunun açılma tarihi 2007. O zaman doğan çocuk bugün 6 yaşında. O gün 10 yaşında olan çocuk bugün ''yeeeah bu ne biçim oyun arabalar dönmüyor panpaa'' diyor...
  • Gran Turismo 5 Prologue'nin demosunu japon psn'ye vermişlerdi.O zaman açmıştım konuyu.Çocuklar gibi sevinmiştik.Ey gidi ey...
  • Konu Playstation bölümüne de yansıtılmış.Hayırlı olsun.
  • Evet hayırlı olsun.
  • quote:

Gran Turismo 5 Prologue'nin demosunu japon psn'ye vermişlerdi.O zaman açmıştım konuyu.Çocuklar gibi sevinmiştik.Ey gidi ey...

Ben vaktinde demoyu kaçırmıştım, psn'den kalkmıştı. Sen hesap bilgilerini vermiştin, senin hesaba girip download listenden indirmiştim. Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Hey yavrum hey. Konunun açılma tarihi 2007. O zaman doğan çocuk bugün 6 yaşında. O gün 10 yaşında olan çocuk bugün ''yeeeah bu ne biçim oyun arabalar dönmüyor panpaa'' diyor...

Alıntıları Göster
    quote:

C-TRanger
    açtığın konu işe yaramış.
    nihayet birileri sesi duymuş. demek birileri varmış
    gran turismo'nun olması gereken yere taşınmış.

• Sonunda
  • 
Sayfa: önceki 17271728172917301731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.